- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szétválasztja régi és új GPU-inak támogatását az Intel
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Igen, a router beállításainál állítom be ezeket.
Viszont az iPodon sehogy nem tudok netezni.
Felismeri, hogy van vezeték nélküli hálózat, csatlakozni is tudok, megnyomom a kis jobbra nyilat, itt ki van töltve a dhcp-nél a 4 sor, de ha megnyitom a safarit és beírok egy címet, akkor fél perc töltés után kiírja, hogy nem tudja megnyitni a lapot, mert nem találja a servert.
És a gépemen akárhol próbálom meg beállítani, hogy internet megosztása sehol nem engedi. Ezért gondoltam, hogy nincs megosztva (viszont gépen van net
)
-
Gáben81
senior tag
Üdv.Tényleg amúgy témákat hogy lehet telepíteni rá?Találtam párat de csak képek vannak benne ha kicsomagolom...Hogy lehet felrakni?
Előre is köcce! -
dzsordzsi
csendes tag
válasz
bogarsvc13 #1194 üzenetére
ba***ameg :S
-
dzsordzsi
csendes tag
hogyha frissitem a touchomat 2.0-ra akkor a cuccaim elvesznek? a zene video photo nemérdekes, csak az appok, meg témák meg ilyenek.
sürgös!! -
Trasho
tag
Nah, ott kezdődik az egész, hogy a routeredben állítod be a PPoE felhasználónevet meg jelszavat? (feltéve ha olyan a routered hogy ott is betudod) Mert ha igen, akkor nem kell bajlódnod azzal hogy a gép megosztja e vagy sem a netet, hanem csak a routernek a configjában kell ügyködnöd hogy betudjon furakodni az iKütyü
-
ladlac
tag
A Touch milyen titkosítást ismer? Mert gondoltam a WPA-PSK nem jó neki, de a WEP-nél sem jobb a helyzet. So-so sztem nem ezen múlik a dolog.
Más: hogyan állapítom meg, hogy a router "szétdobja" a netet? Mert ha az adsl csatlakozó ikonra nyomok, ott speciális, azon belül az internet megosztása, akkor az nincs kipipálva, ha kipipálom, és beállítom, hogy a vezeték nélküli hálózaton ossza meg a netet, akkor 799-es hibát ír ki. De próbáltam a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton belül a tulajdonságok/speciális/internet kapcsolat megosztása, akkor azt a hibát írja ki, hogy: "Már van olyan helyi hálózati kapcsolat konfigurálva az IP-címmel, amely az automatikus IP-címzéshez szükséges.". Sztem ez lesz a hiba, hogy a router nem osztja meg a netet. Mert a vezeték nélküli hálózat működik, az iPod látja, csak a netet nem használhatja.
-
Romvr
őstag
válasz
dzsozefo #1183 üzenetére
Lehet én voltam félreérthető:
ZiPhone-al megvolt a dolog, van installer. Már magyar nyelvű is, summerboard is van rajta. Azonban a neten amiket találtam (igen google-el) source-ök azokra mind kiírta hogy nem tudja frissíteni őket. Egyet elfogadott de ott semmi "Iphone apps 1.1.4 for..." dolgot nem találok. Aki megcsinálta már az tudna nekem küldeni egy ilyen működő source kódot? És el is tudná mondani nekem hogy melyik menüben találom azok után azt amit keresek?
És a google nem a barátom... keress rá és ha te találsz használható(!!!) infót szívesen fogadom a linket.
-
dzsozefo
aktív tag
Nekem segítsen most valaki!
2.0 Törés
Magyar leirást ! help köszi
-
dzsozefo
aktív tag
Nem is értem! Sokan nem irnak, pedig egy nokia e51 töréshez meg nagyon sok hozzászólás van.. nah mindegy
Szóval kérdésedre a válasz
1.1.4 tökéletes soft! Jailbreakelni kell, ami felrak egy installer progit, majd sources részénél meg kell adni egy linket, és updatelni majd innentől kezdve bármit feltudsz rakni amit szeretnél!
Majd innentől szerintem majd rájössz!
Illetve a barátod mindig a Google ;) ( how to 1.1.4 jailbreak ) pl.
Sok Sikert!
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
bogarsvc13 #1178 üzenetére
nah és te megcsináltad? linket
-
Romvr
őstag
Azt szeretném megkérdezni valakitől hogy hogy tudok iPhone app-okat raktni a taccsomra (maps, stocks...stb)? 1.1.4-em van de fogalmam sincs hogyan lehetne, és neten sem találtam értelmes leírást ("telepítsd fel és kész") emberi nyelven. Valaki leírná nekem részletesen hogy mit hogyan? Nagyon megköszönném neki
-
savoo
addikt
Sziasztok!
Azután érdeklődnék, hogy van-e esetleg olyan, aki innét vette az ipodját:
http://cgi.ebay.co.uk/BRAND-NEW-BOXED-APPLE-IPOD-TOUCH-8GB_W0QQitemZ110271320615QQcmdZViewItem?hash=item110271320615&_trksid=p3286.m14.l1308Itthon eddig 59 körül találtam legolcsóbban, igaz ez csak egy pár ezressel olcsóbb, de abból a pénzből tudnék hozzá venni egy normális fülest..
-
bogarsvc13
csendes tag
a youtuen van egy video a 2.0-ás töréshez
gondoltam megosztom vletek D:!!
egy kérdés mivel jobb a 2.0 mint a jailbreakelt 1.1.4-1.1.3 sztem semmivel de azt mondták az egyik topikon hogy az jailbreak nélkül is százszor jobb mint a többi fw !
szerintetek mi az igaz ? -
Romvr
őstag
Lenne egy eléggé hülye kérdésem:
A tácshoz adtak egy fehér műanyag "izét", meg egy átlátszó műanyag tartót. Az átlátszónak rájöttem a funkciójára (rárakom a kampós részére a táccsot és megáll) de az a fehér az... az mi az? és leginkább mi a funkciója? És azt a funkciót hogy tölti be?
-
Romvr
őstag
No én így első tesztnek a következőt csináltam:
Tegnap olyan 23:30 körülre felcsusszant rá a Sarah Conor Chronicles S01E01 mp4 formátumban. Csutkára töltött aksival szépen végig is néztem (46 perc), majd még átlapoztam a képeket is hogy mit raktam fel (csak 1700 Db került fel rá
). Ezek után még beállítottam az ébresztést, meg írtam pár névjegyet is, csak úgy (marha jól lehet bele írni annak ellenére hogy ilyen aprók a betük). Ezek után beraktam sleep modba és ma reggel mikor rádugtam a gépre éphogy csak egy paraszthajszálnyit volt lemerülve. No de ma majd meló helyen megy a wi-fi 1000-el, és telepítek rá mindenfélét (remélem
)
-
ladlac
tag
Akksi kérdés: 2 éves első generációs Nano ma úgy zenélt majdnem max hangerőn 6 órán keresztül, hogy pirosban volt már akkor amikor elkezdtem, és amikor abbahagytam sem figyelmeztetett még, hogy lassan tölteni kéne.
Ha ilyen minőségű a Touch akksija is, akkor nem hiszem, hogy hamar gyengüle.
Restore-t még nem próbáltam, de ami késik...
Végülis az a cucc van rajta, amit az előző tulaj hagyott rajta, csak a JB (bár csak 1.1.2) és a programok miatt nem piszkálom. Várok pár napot/hetet, hogy legyen stabil JB-s 2.0, és utána teszem fel a saját cuccaimat. Addig marad a Nano.
Mellesleg annyit próbáltam, hogy a settings/general/reset-nél a network dolgait reseteltem, ezután a Pod ismét csatlakozik, a "kis kék buborékban a nyíl"-lal megnézem a beállításokat, itt a DHCP fül alatt a négy sor ki van tölteve, de... minek írjam, ha tudjátok.
-
dzsozefo
aktív tag
Valaki Ipod Touch 2.0 törés?
-
Romvr
őstag
Nah megvan nekem is a kütyüm. Kérdésem a következő: 1.1.4-et tettem fel de nincsn benne a remegő ikon effektus, pedig kellene. Hogyan tudom elérni ezt?
Néztem az iTunes-on hogy már van 1.1.5-ös frissítés is. Csak nem tudom hogy azt lehet e JB-elni. -
Gáben81
senior tag
válasz
(Darkwood) #1168 üzenetére
Nah akkor pörgés!!!
Nálam az a helyzet,két hete van meg elégedett vagyok vele,bár a gyári adatok azér hm,nemtom...
Most ugye 5 óra van írva a wifinek.Hát talán ha full visszavan véve a fényerő.Ha youtubolok akkor ugye video+wifi akkor meg jóval kevesebb ez az idő.
Ha csak videót nézek ugye akkor sem mindegy azért a hangerő meg a fényerő,sztem 2filmet végig lehet nézni full hangerőn szal 4óra attól függően mien fényes hangos stb.
Zenénél bírja,mondjuk soha nem hagyom lemerülni teljesen és nem is szabad a li-ion akkukat.Maximum havonta egyszer hogy "pörögjenek az ionok".
Ha arra gondoltál,hogy az idő múlásával mennyire gyengül,azt nem tudom,mivel csak 2hetes,de ha abból indulok ki,hogy volt egy nano-m december óta-hát az-abszolút nem mutattot semmiféle romló tendenciát!U.i.:Sztem ez sem fog.Vedd meg megéri,58k-t mindenképp,nem lehet megunni.
-
Romvr
őstag
Eddig milyen pörgés volt itt. Most meg...
-
ladlac
tag
A korlátozásnak csak egy restart kellett.
Az IP ütközést csak azért furcsállom, mert egyetlen egy gép van itthon, csak az iPod miatt osztanám meg a netet, de ugye ez nem sikerül. Egyébként a router beállításainál a DHCP fül alatt a 'dinamic dhcp client list'-en belül kétszer szerepel a gépem. Legalábbis a host name megegyezik, de az IP cím és a MAC address is különbözik.
A biztonság nálam is WPA-PSK az encryption pedig TKP.A mai feladványunk pedig: eddig egyszer engedett csatlakozni a hálózathoz, utána a forget network kellett, aztán megint felismerte és tudott is csatlakozni. Ilyenkor a szükséges 4 sor ki volt töltve (bár a DNS és a router címe megegyezett). Most viszont tudok csatlakozni mindig, tehát nem kell a forget... most viszont a DNS már nincs kitöltve.
I love this game!
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
bogarsvc13 #1163 üzenetére
Iphone-hoz megjött a 2.0 törés igaz nem függetlenné teszi, de már telepithető minden féle jó dolog a készülkre ;)
-
bogarsvc13
csendes tag
lenne egy fontos kérdésem '!!!!!!!!!!!!!
miért van hogy " amikor letöltöttem a gps4iphon-t nem addta ki az icont ?
aki tud az segítsen légyszi
-
Romvr
őstag
Az igen!
Jól össze van zuhanva az egész hálózatod.
A korlátozott vagy nem jött létre dolgot nálunk a cégnél akkor szokta kitenni mikor nem tudja kiosztani a szerver a DNS kiszolgálót.
IP cím ütközés dolog meg egyértelmű. A hálózaton van egy másik gép aminek ugyanaz az IP címe. DHCP esetében ilyen nem szokott előfordulni mivel a routered tudja hogy mit osztott már ki és másmilyet ad (hacsak nincs 256 gép a lakásban, mert akkor lehet gondolkodóba esik).
Na figyelj. Ha minden jól megy ma lesz nekem is ilyen herkentyűm, felinstallálom meg miegymás (remélem sikerül). Aztán holnap bent a cégnél megnézem ezt a wi-fi dolgot. (Itthon még nincs wi-fi router). És megpróbálom emberi nyelven leírni hogy miket érdemes/kell beállítani.
(Cégnél nálunk WPA-PSK hálózat van TKIP-el. Tehát jelszavas. 2 DNS szerver van hozzá, meg egy proxy külföldön. Úgyhogy kiváncsi leszek a netre. Meg hogy lehet e proxy-t beállítani a készüléken)
-
ladlac
tag
Most megpróbáltam egy olyat, hogy a t-online ikonra rákattintok amikor már csatlakozva vagyok, ott tulajdonságok/speciális, és ott van egy olyan 'internet kapcsolat megosztása' (megengedem, a hálózat más felhasználóinak, hogy ennek a számítógépnek az internetkapcsolatát használják), utána a legördülő menüben a vezeték nélküli hálózatot választom, azonban 799-es hibát ír ki, és nem engedi. Ez jó nyom egyáltalán? És ha igen miért nem engedi? Speciel most a vezeték nélküli hálózatra is azt írja a talcán, hogy nincs vezeték nélküli rendszer, vagy korlátozott. Plusz a tálcán néha jön egy üzenet, hogy ip-címütközés van a hálózaton működő másik rendszerrel.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
(Darkwood) #1142 üzenetére
UP!
-
Romvr
őstag
A képen ami be lett rakva ott van a ketyerén hogy DHCP, BootIP, Static fül. A Static fülre menjél rá és gondolom ott már be lehet írni azokat amit mondtam. A routeren a DHCP kikapcsolása az jó, bár most itthon be van nyomva és úgy megyek fel statikus IP-vel, szóval nem sok vizet zavar.
-
ladlac
tag
És hogyan veszem ki?
A router beállításai között a dhcp fül alatt a dhcp servernél tudom állítani, hogy enabled, vagy disabled. Eddig az enableden volt, most áttettem a disabledre. De a leírt következő dolgokat hova írom be? Mert iPodon nem igazán lehet, a router beállításainál meg mindehol a 192.168.0. az adott és csak a végére lehet számot írni.
Közben látom, hogy beszerkesztettél egy képet, amit nem jelenít meg, tehát lehet, hogy feleslegesen írom a hsz-t.
Ha elküdöm, utána megnézem. mod: így sem látom a képet.
Jah, és a másodlagos DNS. Amikor csak egy volt oda írva, akkor sem ment a Safari.
Asszem' lassan itt hagyom az egészet a 'csába.
-
Romvr
őstag
Külső programmal mindig a külső IP-t fogod látni.
Előre leszögezem nekem mincs iPod-om:Próbáld ki hogy a DHCP-t kiveszed és megpróbálsz STATIC IP-vel csatlakozni.
Ilyenkor a következőket töltsd ki:
IP Adress: 192.168.2.99 (csak egy pl az utolsó szám bármi lehet 0-255-ig)
Subnet Mask: 255.255.0.0
Router: 192.168.2.1 (1 az általában a Routerek. Hacsak nem változtattál rajta)
DNS: 192.168.2.1 (Mivel a router lök ki a netre ezért ő szolgálja ki a DNS-t is leggyakrabban)
Másodlagos DNS az csak nagyon ritkán van pl cégeknél, ki lehet hagyni. DHCP-nálunk is szokott leszakadozni a netről, nem tudom miért, nem jöttem rá. Próbáld ki ezt a megoldást ha még nem próbáltad. Várom a visszajelzéseket.Szerkesztve nemrég linkelt kép miatt:
-
ladlac
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de lassan két napja semmi eredmény. Mindig jobb egy fokkal, de összességében mindig a szokásos üzenet jön a Safarin.
Elfelejtetettettem a hálózatot, a routert reseteltem, a wizardot megcsináltam megint. megnézem a router beállításait, az iPod szerepel a dynamic dhcp client listbe. ip-je az, amit a settingsben ír, mac address szintén. iPod is felismeri, a jelszót is kéri, már a DNS is ki van töltve, de nem úgy, mint a fentebbi képen. Csak egyetlen cím van ott, és az is megegyezik a router címével.
És még mindig gyakran írja ki, hogy nem tud csatlakozni, ilyenkor forget, majd megkeresem, jelszó megint, etc.
Lassan kezdem megunni, és feladni.
mod: most nézem speedtesten, az ip-címem 81.182.94.... Réggebben hasonló volt, de most a router miatt nem 192-vel kellene kezdődnie?
-
Gáben81
senior tag
Maga a router csatlakozzon a netre és maradjon is ott.A géped meg majd csatizik meg az ipod a routerre és kész.Ez a normális.Eccer felejtessed el a kapcsolatot az ipodon(forget this network) és próbálj úgy csatizni.
-
(Darkwood)
őstag
Nálam is volt ilyen probléma. Én úgy csináltam, hogy wifi off, aztán wifi on---> keres és megtalálja a router-ed katt rá és meg fogja kérdezni a wep-kulcsot. Ha nem jönne össze, akkor probáld meg töbször is! Egyébként Dynamic PPPoE nem pedig static, és Server DHCP enabled, static DHCP-nál pedig ne tölts ki semmi! Remélem tudtam segíteni!
-
ladlac
tag
válasz
Gáben81 #1150 üzenetére
A hosszú reset megvolt, aztán bementem a router (D-link) beállításaihoz, ott megcsináltam a wizardot, tehát ami szükséges, azokat beállítottam. Többek között a pppoe-t is, mert én is adsl-t használok. Ezek után gépen minden probléma nélkül csatlakozik a nethez, viszont a Touch miután felismeri, rákattintok, és azt írja ki, hogy "unable to connect...". Most már végképp nem tudom, mit-hogyan.
Egyébként adsl-nél normális, hogy csatlakozni kell a netre, ha már van routerem? Mert amíg nem volt, addig kellett, ez oké. De most? Mert gondolom akkor is tudnom kellene netezni a Touchon, ha a gép ki van kapcsolva, ergo nem csatlakozok itt a nethez. Vagy ez nem lesz probléma? Bár jelenleg sehogy nem tudok netezni a Touchon...mod: most meg csatlakozik, viszont a DNS ismét nincs kiosztva.
mod2: egyszer csatlakozik, egyszer nem.
-
Gáben81
senior tag
Ott van nekem így néz ki és minden funkció kifogástalanul mükszik.A DNS-t a router osztotta ki.
[link] -
Gáben81
senior tag
Nah az elejétől.
Most néztem nem is kell feltétlenül a WEP vagy WPA titkosítás sem.
Onnan indulunk,nekem pl van egy linksys routerem.A legtisztább egy hosszú reset,tehát minen alapba legyen,aztán settingsnél ppoep,vagy nemtom fejből,de vmi iesmi ott megadod a felhasználó nevet és jelszót ha ADSL(nekem az van,kábelnetnél nincs azt hiszem)innentről kezdve kell hogy menejn nekem is mükszik semmi mást nem kell állítgatni.DNS címet sem kellett megadnom az magától ott van nálam 2db.
-
Gáben81
senior tag
Hi.Az alatta lévő a client ID asszem meg még vmi,de oda nem kell semmit.A titkosítást pl. WEP-nél eccer kérte nálam a jelszót és többször nem.A lényeg az hogy a DNS-en belül két cím legyen,legalábbis ha másik gép is van a routeren,nekem ienkor működött.
Amúgy max a routeren kell állítani normális esetben,ez megy magától,csak a jelszót kéri eccer. -
ladlac
tag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudom netezésre bírni a Touchomat?
Ha minden igaz, a wifi routert már sikerült belőni (hála a wlan topicban a kollégáknak)... legalábbis azt írja, hogy csatlakozva vagyok a vezeték nélküli hálózathoz, és a nethez is tudok kapcsolódni. Ha az iPodon rámegyek a wifire, akkor felismeri a hálózatot, csatlakozni is tudok, (egyébként itt csak az első csatlakozásnál kéri a jelszót? mert először kérte, aztán ha lecsatlakozok, majd vissza, akkor már nem kéri, a kis lakat ikon még mindig ott van) viszont a Safari és a Youtube sem megy, mert nem tud csatlakozni a serverhez. Itt, ha jól tudom a router beállításain kell változtatni, csak nem tudom, hogy mit és hogyan.
Mellesleg ha a wifi beállításait nézem a Touchnak, akkor a DHCP fül alatt az IP adress, a Subnet Mask, a Router sorok vannak kitöltve. Az alatta lévő kettőhöz kell valami?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Romvr
őstag
válasz
(Darkwood) #1144 üzenetére
Köszi, de ez majdnem 1 éves már. Én kicsitt több garanciát szeretnék. Legalább fél évet.
-
EmThor
addikt
menj be és vedd meg
-
Romvr
őstag
Én pedig ide is beszólok, mert az aprót lehet kevesebben nézegetik:
Vennék iPod touch 8 Gb-os ketyerét (működőt, megkímélt külsővel), garanciásat 45-50 környékén. Budapesten, személyes átvétel kereteiben, bármelyik nap. PM ha van ilyen készüléked.
-
(Darkwood)
őstag
Olyan emberek tapasztalatát kérdezném, akinek már régóta megvan a touch-a és orba-szájba használja mindenre pl.: wifi, mp3/4, játékok etc. Szóval a kérdés az, hogy az akksival kapcsolatban észrevettétek-e azt, hogy nagyon gyengülne?
Ez pedig off: Ugyanez lenne a kérdésem azokhoz akiknek Iphone-ja van!
Előre is köszöntem a válaszokat! -
bogarsvc13
csendes tag
előre is köszi
-
bogarsvc13
csendes tag
hy lenne egy kérdésem !! ven 1 16 g-ipod touchom és jealbrekelt ilibertyvprobléma az hogy : az installerből egy jópár proginál ha le akarom tölteni rögtön kilép miért
-
dzsozefo
aktív tag
Én nem találtam letöltés fület, tehát maga a touch -ra leszedni ikon ként az alkalmazásokat!
-
Trasho
tag
Mennyi idő...nincs meghatározható időintervallum...szóval amikor már normálisan használható a törő progi. Szerintem amúgy hónap végére megvan, max hónap eleje valamikor. De úgyis hírt kaptok rólla.
dzsozefo: Mi az hogy állandó wifi kapcsolat kell hozzá? Ahhoz az oldalhoz miért kellene?
-
ladlac
tag
Köszönöm a választ. Egyelőre akkor várok, remélem nem kell sokat várni...
Addig meg elleszek ezzel is. Bár most erősen gondolkozok, hogy össze kéne dobni itthon egy wifi cuccot.
A kérdés nem felesleges volt, hanem félreértelmezett.
Én kifejezetten a lyrics támogatottságra lennék kíváncsi. Pont a coverflow miatt akarom szépen megcsinálgatni, tehát tudtam, hogy van albumart... ezért is csinaltam anno ingyenes USA-reget.
Természetesen akinek még van javaslata, szívesen olvasom.
mod: kábé mennyi idő alatt szoktak megjelenni a tört fw-k?
-
-
ladlac
tag
Helló!
Ma sikerült hozzájutnom egy (használt) 16 gigás Touch-hoz.
A problémám a következő lenne: jelenleg 1.1.2-es jailbreakelt fw van rajta, pár alkalmazással és játékkal, és nem tudom, hogy merjem-e leváltani 2.0-ra. A probléma főleg az, hogy jelenleg nincs itthon wifi, bár ha nagyon nagyon szükséges, valahogy biztos megoldom. De maradjunk abban, hogy nincs.
Tehát olvastam itt egy logout blogban hogy lehet ingyenesen felrakni a 2.0-t, és hogy milyen jó kis fw is az, tehát ebben az opcióban gondolkozom erősen. Viszont nem tudom ezek után hogyan tudnék rá programokat tenni. iTunes store-ból tudok rá tölteni (van egy ingyenes USA acc-om), az adatkábelen keresztül? Vagy a fentebb emlegetett appsafari.com-ról? Semmi komoly nem érdekelne, de mégis csak újság, pölö a Sketches-szel és a Labyrinth-el elég jól elszórakozok.
Mellesleg a 2.0-hoz lesz jailbreak? Vagy már nem szükséges? Mert speciel az MXTube jól jönne a későbbiekben.
És ezekután nem nagyon szeretném restore-olgatni, mert helyhiány miatt valószínűleg nem tudok minden albumomat a gépen tárolni, azért átrakom őket a Touchra... és szeretném igényesen, artwork, lyrics (mellesleg ezt támogatja? alapból azt mondanám rá, hogy igen, mivel a Nano-mon is volt, de konkrétan nem találkoztam még vele
) etc... tehát ha elszöszölök vele egy napot, utána nem lenne jó letörölni, összeszedegetni megint, és kezdeni előről...
Remélem azért érthetően írtam körül a problémát.
-
Trasho
tag
Megosztom itt is, veletek is:
Alkalmazások iPhone; iPhone 3G és iTouchhoz! Web-alkalmazások; telepítős alkalmazások...szóval nem csak AppStore van!
-
Trasho
tag
válasz
manutdzoli #1124 üzenetére
Mikor felcsatlakoztatod az Táccsot, elvileg hordozható meghajtóként is felismeri az iTunes mellett. Nos, most te a hordozható meghajtó anyagát lemásolod a gépre, aztán megkeresed azt a mappát a táccson amiben pl a számok vannak, majd a számokat törlöd. Beilleszted a zenéket, amiket leszedtél a tááácsról az iTunesba, és azokkal együtt szinkronizálod az iTunest a táccsal
De én azt tartom a legjobb 5letnek hogy csinálsz egy pléjlisztet az iTunesban és oda behúzod azokat a számokat amelyekre neked szükséged van. Majd a pléjlisztből húzod át a számokat az iTunesen keresztül a tácccsra
* Így megmaradnak a régi számaid is, és az újak is felkerülnek! *
Remélem értesz engem. Ha nem, tolj PÜ!-t.
-
Romvr
őstag
Lenne egy "láma" kérdésem: Hol tudom megnézni hogy milyen FW van rajta?
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Besi's Touch #1121 üzenetére
ÓÓÓ... igen, ez a megoldás. Köszi Besi's Touch!
Gáben81: Gondolom, akkor ezt a "hülyeséget" mindig meg fogja kérdezni!? -
Gáben81
senior tag
Igen pontosan azt kell kikapcsolni.Az installernél meg gondolom a törést készítő csapatot tudod támogatni...
-
Besi's Touch
csendes tag
válasz
(Darkwood) #1120 üzenetére
Kapcsold ki a Settings/Brightness-nél az Auto-Brightness-t
-
(Darkwood)
őstag
Ave mindenkinek!
Szóval, miért van az, hogy gyakorlatilag semmit nem csinálok és lejjebb vesz a fényerőből (nem arra gondolok, hogy x ideig nem nyúlok hozzá, hanem nyomkodom és közbe) és csak, akkor lesz újra normális fényereje, ha újraindítom!A másik: Ha belépek az installer-be, akkor miért kérdezi azt, hogy: Donate now, later, Already?
A válaszotokért cserébe ezt a szimbólumot kapjátok:
-
dezoxy
csendes tag
Hello, látom sokan irtatok, hogy venni akartok iPod Touch-ot. Nekem lenne egy hibátlan készülékem 45k-ért. Mindennel együtt(doboz, alaptartozékok). Gari is van rá 9 hónap még. Eléggé olcsón adom, de nem azért , mert van valami hátsó szándék, egyszerüen el akarom adni.
-
Romvr
őstag
Lenne mindenkihez egy kérdésem:
Olyan tokot keresek a Táccshoz amit biztonságosan övre lehet csatolni (nam csak puff rátolom és ha rosszúl mozdulok lejön. Hanem mondjuk alulról felülről tartja a szíjon), valamint zárható felülről (ráhajtok valamit, ami esetleg még mágnes-záras is), és nem öröktok hanem csak tartó (ki tudom belőle venni bármikor). Létezik ilyen? Ha igen akkor hol, mennyiért? Ha nem akkor valami hasonló alternatíva létezik?
Minden választ nagyon köszönök előre is!
-
Gáben81
senior tag
Így van snagyon nagyon szól!!!Én is féltem mert vmelyik állat azt írta hogy halk.Sonyericcson fülessel hallgatom,HPM-70-el.Ien fülessel hallgattam a W850i-n,W800-on és sokkal hangosabb,nagyon nagy mély van torzításmentes és fulll hangerőn nem bírom tovább 10percnél,és nem azért mert hangos,hanem a mély üti a fülem,érzem ahogy rezeg a fülemben.Egyedül a w800i közelítette ezt meg,de a többi amit hallgattam pl a w850i vagy w910i közel nem ien hangos.Most az hogy nem lehet egyéni hangszínt picit zavar,de megtaláltaom ott is a megfelelőket és tényleg nagyon jó!
Off
ohadtul bírom mikor leküldik a sárga földig,hogy ien szar meg oan szar és szart sem tudnak róla.58ezret mindenképp megér.Az ipod akkor is ipod,ez egy életérzés
Bocs az offér -
Romvr
őstag
Privi alapján tényleg rendes arcok, de én a melóhelyem közelében néztem ki egy helyet 58-ért. Sajnos Max 60-ig tudok elmenni, mert annyi pénzem lesz csak erre a célra. Én ilyen övre csatolható tartót akarok még hozzá, hogy azért mégse zsebben nyúzzam minden mozdulatnál. Meg majd még WLAN router otthonra... benne lesz 70-ben nekem is most így bele gondolva. De legalább már felszerelt változat. Küldök majd egy privit (ha minden igaz, még nem tudom
)
-
EmThor
addikt
privit is olvasd el, ott még hasznosabb infókat találsz.
amúgy meg no para, 8 giga elég!
flac-ból tömörítettem zenét m4a-ba és simán viszi itunes + touch is, faszán szól!
indexes cikket meg felejtsétek el, tegnapi, touch vs samsung y2, aszongya szarul szól a touch, b+ hancu cserélj fülhallgatót!
-
Romvr
őstag
1.1.3-at? Remélem amit én vezsek már legalább 1.1.4-nél jár, vagy 2.0-án Ha 1.1.4-es lesz akkor teszek rá JB-t, és megnézem az milyen okosság
Ha nem akkor használom origi.
Ha ma használgatod a kütyüt akkor majd estefele ha tudod írd le hogy mennyit bírta, birta egy egyáltalán és hogy mire használtad... Komolyan érdekel egy ilyen "online" teszt, frissen Touch tulajjá vált embertől. -
EmThor
addikt
szia,
ahogy mondod, volt egy kis anyag benne, pont a törés idejére elég volt
utána 3 órát töltöttem csak.
tegnap megvolt a 8 óra, este 20-tól reggel 4-ig! kíváncsi vagyok!
XMS- 75-re van leárazva, 8 gigás, rendes 1 éves almáriumos gari, 1.1.3-at ír az iTunes, de jailbrake van rajta. kezelni nem tudom többit priviben
-
Romvr
őstag
Biztos lehetsz benne hogy gyárban nem töltötték koxra. Ez is olyan lehet mint minden másnál (pl laptopok), hogy csak annyi delej van az aksiban hogy meg tudd nézni, egyáltalán működik e. Telefonnál is mondták mikor megvettem, hogy amint lehet töltsem legalább 8-10 órát, mert most éppen csak van benne anyag. Ahhoz képest meg maxon volt a mutató mikor bekapcsolta. De valóban. Egy aksit 8-10 órákat kell tölteni, hogy tényleg sokáig bírja.
Hol vetted? Mennyiért? Milyen szoftver volt rajta?
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Besi's Touch #1108 üzenetére
Nyomjál neki egy power+home-t inditsd újra! Ha nem menne akkor DFU üzemmód és mehet vissza a 1.1.4 soft majd 2.0
-
Besi's Touch
csendes tag
Hali! Segítsen valaki! az ipodomra felraktam a 2.0-t és egy darabig ment normális de egyszercsak megfagyott vagy egy órára és semmit nem lehetett vele csinálni.most semmilyen nyomásra nem reagál csak néha a bekapcsoló gonbra, az itunes csak ritkán ismeri fel és akkor is ha sikerül rámennem a resore-ra akkor megfagy vagy valami hiba miatt megszakad a restore! help! nagyon fontos lenne
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
manutdzoli #1104 üzenetére
iTunes poén! vissza fele nincs szinkronizálás! vicces tehát sync és erase-t kér tőled!
Töltsd le az egyik fájlkezelő progit, rántsd le az mp3-kat majd tedd be a libraryba és + a frisseket és mehet újra mint régen!
TouchCopy + google + torrent
-
kovis
tag
Próbálta már valaki ezt a Mocha VNC lite progit.
kell hozzá valami külső program a pcre hogy csatlakozzon a touch?
Nem nagyon akarja az igazságot. -
manutdzoli
senior tag
Újraraktam az op.rendszert,értelemszerűen újra fel kellett raknom az itunes-t.A touch-on most van kb.700db.zene,videó stb.,hogy tudok itunesból újjakat rárakni,úgy hogy a régiek ne törlődjenek?
-
Gáben81
senior tag
Általában az első 2-3 óra a gyorstöltés 90%-ig,aztán jön az ún. csepptöltés és azért van ez amit mondtok.
Egyébként meg,sztem legalábbis nálam,ha usb-ről tőltök,akkor nem lesz oan a kapacitása,mint a hálózati töltőkről.Ez legalábbis tapasztalat sonyericcson telefonjaimnál így volt legalábbis.
-
Romvr
őstag
Ez most komoly? Csutkára töltött akuval?
Bár mondjuk az én telóm pl csinál olyat hogy mikor sipákol hogy merül, rádugom töltőre, és 20 perc múlva leveszem akkor maxon van at öltöttség. De 30 perc zenehallgatás után már csak 2 pálcikája van. Viszont ha rádugom töltőre és ott hagyom egész este. Reggel leveszem és utána akár 3-4 napnyi zenehallgatást is kibír. Szóval ha a jelzés alapján nézed az lehet becsapós. Mert ha csak ennyit bír akkor nem is veszek.szerk: A monitorom még szerintem kibírja azt a 2-3 hónapot, főleg ha hétköznap alig használom. Az iTunes-os rátöltést meg elég egyszer elvégeznem. Egy hétvégét rááldozok hogy telipakoljam, után meg kibírja a gépem ha nem megyek a közelébe se
De ezt szeptember 10-éig (fizu) úgy is el fogom dönteni. Csak kiváncsi voltam kinek mi a véleménye mert tényleg nem tudom hogy mi legyen. Bár hajlok egyre jobban a Táccs felé.
-
EmThor
addikt
nekem elég hamar lemerül, egyelőre 5 óra zene, 30-40 perc video és 30-40 perc wifi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest