Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol
üzenetére
igen?! köszi szépen délután kiprobálom majd ha wifi v itunes közelébe jutok

#1398 hmm igazából az ipodba van egy (wifi) jelvevő szoval neked vagy kell venned egy olyan routert ami "sugározza" a wifi jelet és ezáltal az ipoddal rá tudsz csatlakozni vagy pedig bemész nagyobb plázákba vagy netkávézokba esetleg ahol van ilyen "sugárzó" és ott vagy fizetős (ennek nem tudom pontosan a modját hogy hogy zajlik) vagy pedig ingyenes és simán rácsatlakozol, én tanácsolom az otthoni változatot mert ugye csak te használnád akkor nem másik 30ember és nem lesz lassu (am 10-20méter a hatosugara kb.) megprobáltam érthetően le irni de ha valami nem világos kérdezz

-
cristine
csendes tag
Hello
Azt szeretném meg kérdezni h az internetet h lehet használni vagyis fizetni ???
Vagy h van ez??
köx

-
thingol
tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
először is vegyél már vissza. másik touch-on megcsináltam már, tudom, hogy működik, de nagy mágus vagy. hoppá, mégse? egészen egyszerűen 2.0 felrakása után kísérleteztem ssh-val, és átállítottam pár dolgot, ezért hátteret nem változtat. Mindazonáltal lementettem, mik lettek átállítva, így meg tudom csinálni, csak még nem volt rá időm...
attól még, hogy neked átálította, hogyan következik, hogy én béna vagyok? Nekem nem áll össze a kép. Menj, rakjál be valami király témát, attól nő a farkad.
-
Uniden
csendes tag
nah rájöttem nem a telepitéssel van gond mert minden uj program amit felrakok legyen az ipa vagy ez a másolgatos nem müködnek a fentebb emlitett hiba üzenetet kapom minden uj proginál a régiek müködnek... valamit biztos elállitottam
nincs ötletetek mi lehet rossz? -
Gáben81
senior tag
Nekem úgy már mükszik,hogy winscp-vel behúzom az applications mappába a játékot és tulajdonságok átírom 775re reboot és úgy jó.
De mi az a mobilinstaller nem találta akárhogy kerestem,és olyan fájlokat sem amiket dzsozefo írt...
-
Uniden
csendes tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
jaaaaaj jolvan köszi szépen nem tudtam h itunesbol kell rárakni mostmár világos és müködik is köszi szépen

szerk: előre ittam a medve bőrére mégse jó felraktam itunessal kiis rakta az ikon ujrainditom a podot és amikor megprobálom elinditani akkor annyit mond hogy : "The application "xy" cannot be opened" ez mitől lehet?

-
bogarsvc13
csendes tag
ezt most szívtad
-
bogarsvc13
csendes tag
-
bogarsvc13
csendes tag
akkor elég béna vagy mivel nállam átálította !!!!
bocs a kifejezésért
-
thingol
tag
letöltöd a winterboard-ot, letöltesz egy témát, elindítod, kiválasztod, kész vagy.
nem csinálok videót, mert én beletúrtam anno a táccsba, és nálam nem állítja át a hátteret.
-
bogarsvc13
csendes tag
ha kell videó hogy hogyan csinálom vegyél fel msn-re és elküldöm
bszmate@msn.com
várom a válaszokat -
bogarsvc13
csendes tag
és hozzá minden winterboardal kapcsoilatos vackot és mükszenek a summerboardos themék D.
-
bogarsvc13
csendes tag
hy
rájöttem hogy lehet 2.0-ára themét rakni
letöltitek a cydiábol a winterboardot és töltötök le egy témát pl prisonbreak
-
dzsozefo
aktív tag
-
Uniden
csendes tag
igen látom:S amugy én is winscpt használok fel is másoltam az application mappába nem is azzal van a baj, jogot is adtam neki 0775re meg 0777el is megprobáltam de a podon nincs kint az ikonja...
-
Gáben81
senior tag
Odáig eljutottam,hogy bemásoltam az applicationsba,openssh-val,de aztán hogy tovább?Kikell jelölni minen fájlt és mappát és átírni 775re azt a nemtom micsodát(most nem jut szembe) és akkor,megjelenik eg ikon amivel ellehet indítani a játékot,vagy csak vhova kerül és onnan még tpíteni kell külön?
Uniden egy cipőben járunk...

-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol
üzenetére
igaz igaz én voltam a buta a framework mappán belül kerestem a privateframeworkot közbe meg egy mappával feljebb van

nah megis csinálam kicseréltem az engedélyt nem kellett átirnom mert alapbol 755n volt... de még most se tudom hogy kell telepiteni
felmásoltam rá a filet az application könyvtárba de nem tudom hogy installáljam 
-
edwin1325
csendes tag
Drága okos dzsozefo barátom! Olvastam hogy neked is sikerült az a brick de nem mentem sokra azzal a módszerrel egy darabig de azt valami csoda folytán sikerült újraéleszteni 7.7-es itunes-al 1.1.5-ös szofttal a touch-ot. Kösz a segítséget!
-
dzsozefo
aktív tag
Sajna neked is csak halott linket tudok adni, nem garantálom h működni fog még ez a link de keress rá! " Ultimate Guide and List to Cracked IPA's - Downloads Included! (Page 1) - Releases & Guides - Haklabs - AppStore for cracked Apps "
This requires replacing a framework file on your iPhone first, but then makes the installation of apps very easy (double click on the mac/pc)
rom GenuisBlog's post:How to install Cracked IPA's:1) Using SSH, navigate to: /System/Library/PrivateFrameworks/"
2) Backup the file "MobileInstallation.framework"
3) Download this patched file - http://rapidshare.com/files/133118635/MobileInstallation
4) Copy the patched file over to "/System/Library/PrivateFrameworks/" set permissions to 755
5) Reboot your iPhone

Sok sikert! ha nem világos kérdezz bátran!

-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81
üzenetére
"NES emulátorba hogy lehet játékot belerakni/leszedni?"
Válasz: Leszedni -> A következő linken ami most nem megy... Itt! ha nem működik akkor pedig a jól bevált google a barátod -> thepiratebay majd keresőbe ipod touch game -> lesz egy kis pack!
Ezek után pedig fogod és csinálsz egy mappát /Roms/NES és belehuzod a touchra, kb ennyi lenne! olvass utána!
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
edwin1325
üzenetére
Előszőr is enged meg hogy gratuláljak!
Másodszor! Följebb olvashattad volna, hogy nekem volt brick állapotom..

-> megoldás ->
Rakd fel az iTunes 7.5
majd
Dugd rá a kábelt -> 10másodpercig power+alsó gombot egyszerre tartsd lenyomva amint elszámoltál 10ig vedd le a fölső tehát a power gombról a kezedet, de az alsón ott marad majd miután levetted, számolj 10másodpercig és majd usb kapcsolati hangot ad a gép " kész a DFU mod ! " kb 20-24-másodperc a folyamat... sok sikert hozzá!
+ Miután felismeri, 7.5 itunes nem fogja, de a RESTORE-engedni fogja.. -> 1.1.5 rak fel ha minden igaz! Sok szerencsét!

-
edwin1325
csendes tag
Sikerült sajnos brick állapotot előidéznem és hiba nyomom a gombokat érzékeli az itunes de nem tudok semmit kezdeni kiírja hogy ismeretlen hiba 1601 vagy 1602 és csatlakoztassam újra. valakinek valami ötlet avyg mehet a kukába vagy keressek szervíz t miskolcon??
Sűrgős lenne -
Uniden
csendes tag
leszedtem egy pár alkalmazást a jateknev.app - okat feltudtam rakni hogy müködjenek de a *.ipa filet nem, hogy kell megcsinálni, nem tudjátok?
-
Gáben81
senior tag
Hát nekem cydia van,ott a gamesben ilyen nincs.Viszont csomó olyan dolog van,aminek nem látom hasznát,mivel sem ikon semmi nincs ha feltelepítem.Windoshoz nem vok ennyire alap,de ezt eccerűen nem vágom.Ott a gémsen belül is föletelepitek, pl scumVM-et,aztán semmi változás se ikon semmi,de fönn van és a helyet foglalja.
A másik a Boospref.Ez meg mindig ugyanannyit mutat és nem helyez semmit sehová át.Ez a második tpítésem törten,ezt írja mindig free space--174M of 500 on/295 of 7.1G on privat.Nos én ezt értem,hogy a renszerpartició 500 és abból 174,de nem úgy kéne hogy az egészet használhatom?Mert azt nem sikerült elérnem eccer sem.
A másik fölrakok egy features packagest,van már jópár és azokat sem találom,hol kell keresni egyáltalán? Vagy soucest pl. Urbanfanatics.com-ot,hát azt sem találom sehol.Semmi nem magától érthetődő,komolyan mondom ennyi segítséget,összesen nem kértem az évek alatt,pedig elég sok mindent csináltam már..
Aki ért hozzá magyarázza el legyen szíves!Köszönöm

-
Uniden
csendes tag
válasz
Gáben81
üzenetére
installerből ugye felrakod a nes emulátort, aztán bemész a Games kategoriába és van ilyen aláirásba a játékokba h "nes emulator needed" vagy "NES ROM" vagy vlm hasonlo
szoval meg fogod telepitesz egy ilyet és utána már benne lesz az emulatorodba a játékoknál
pl nézd meg ezt: Bigboss' NES Roms Pack 1 Repo -
Gáben81
senior tag
NES emulátorba hogy lehet játékot belerakni/leszedni?
-
edwin1325
csendes tag
Köszi! Bár elég h*lye kérdés volt

-
edwin1325
csendes tag
Sziasztok!
A 2.0-as fw-ben benne van a címjegyzék??

-
thingol
tag
küldtem neki egy linket (http://www.haklabs.com/appstore/viewforum.php?id=2), ott le van írva minden, akinek az alapján nem tudja megoldni...
quake meg cydiéban van (ahogy mondta dzsozefo), de az csak shareware. van rá mód elvilegm hogy az összes játsható legyen, van is leírásom valahol, de én még nem csináltam meg.
-
Gáben81
senior tag
Minden működik nálam tökéletesen,egyedül azt az openSSH-féle dolgot nem tudtam kipróbálni,pedig pár játékra fája fogam.
Itt a programdömpinget elnézve,esetleg vki nem tud vmi hangszínszabályzó progit?Végül is annyi minden baromságot csinálnak rá,egy olyan nem lenne rossz,gondolok itt egy 5sávosra,vagy esetleg egy SRS WOW,vagy DFX-féle pluginra.Én picit sokallom a közepet,nem csípem igazán.
-
Uniden
csendes tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
egész szép kis csomag^^ csak nem megvetted őket? quaket honnan szerezted?

#1352 Esetleg megprobálhatod leresetelni a router beállitásait mert nekem például alapbol nem kellett semmit álltani h menyjen csak jelszot raktam rá és kész (bár most 2.0n még mindig nem megy-.-)
-
ladlac
tag
Mostanában nem akarja az igazságot a Touch, nem tudok csatlakozni az itthoni wlan hálózatra. Felismeri, hogy van, rákattintok, beírom a jelszót, vár pár mp-ig, de aztán kiírja, hogy "unable to join...". Régebben ez nem volt gond, de sajnos a net megosztás miatt elég sokat nyomogattam a routert és a cseszegettem a hálózati beállításokat, így nem tudom mi zavarhat be.
Dynamic DHCP listbe hogyan tudom betenni az iPodot? Először arra gondoltam, hogy azért nem tudok csatlakozni, mert nem szerepel a Touch a listán, de nem tudok a dynamic listához hozzáadni, csak a statichoz. Vagy mit kell a routernél alapból beállítgatni, hogy a Touch tudjon csatlakozni? -
dzsozefo
aktív tag

Ebből élünk...
Kérdés -> Customize-nálatok is fagy 2.0 softnál? + honan lehet letölteni témákat?

-
Uniden
csendes tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
van routerem... de már egyszer beállitotam és 1.1.4es FWvel tökéletesen felment az ipodom a netre azóta hozzá se nyultama routerhez csak az ipodon volt FW frissités és nem engedi akkor gondolom h nem a router a hibás
sőt az ipodon most is van internet safari tökéletesen müködik annyi a problémám h gépről nem tudok ráconnectolni....#1348 Gondolom itunesba ha syncelsz akkor átmásolja a gépre bááár ne biztos... de sztem itunesba keresgélj
szerk.: most néztem meg én is nekem ipodon a photok közé menti egy olyan mappába h "saved photos" emailen tovább lehet küldeni ha máshogy nem, de itunest nem tom megnézni mert meloba vaok és itt nincs a gépen
-
dzsozefo
aktív tag
Találtam egy tök jó dolgot!
Kerestem 2.0 hoz screenshot progit, de nem találtam!
Benne van a 2.0-ba! powergomb+home 1x megnyomni és villan a kép majd photos/saved photosba rakja a screenshotokat!
Kérdés. Hol található ez a pár kép amit csináltam? Nem tudom áttenni a gépre

-
Uniden
csendes tag
válasz
thingol
üzenetére
köszi én is ugy csináltam de elsőre nem akarta az igazát aztán valahogy csak összejött de sehogy nem tudtam downgradelni 1.1.4re, de winpwn 2.0.0.3mmal sikerült JBznem a 2.0s FWt.
más: felraktam podra az openssh-t de nem tudom winscpvel rácsatlakozni beirom az IPjét utána: root/alpine felhasználonév meg jelszó és amikor connectolok azt irja, hogy: Connection Refused. Régen 1.1.4 alatt probléma nélkül tudtam csatlakozni, mi lehet a baj?

-
Uniden
csendes tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem h hogy kell dfu modeba rakni a podot meg az pontosan mit is jelent mert én olyanokat olvasgattam h a connect to itunes-os kép csak restore mode a dfu meg amikor full sötét a képernyő, megprobáltam ugy hogy kábel nélkül kikapcsolom, utána nyomom 10secig mind2 gombot, utána csak a homet de amikor rádugom a kábelra akkor simán megjelenik az apple jel és bekapcsol a pod ha rádugom a kábelre és ugy kapcsolom ki és játsomz el ugyan ezt a nyomom mind2 gombot akkor felse villan nem csinál semmi de itunesba se jelenik meg.... gondolom én vaok a lámi de plz segitsetek
-
Romvr
őstag
válasz
thingol
üzenetére
Éppen csinálok egy sumiboard témát. Egyenlőre csak a vázlatoknál tartok, mert majd csak hétvégén érek rá vele foglalkozni igazán. Studiomax és Photoshop lesz amivel elkészítem.
Amúgy ezt a progit magamnak csináltam, csak gondoltam hátha másnak is kell egy hasonló.
Szóval nem célom tömegeket elérni és világot megváltani 
-
Romvr
őstag
No Itt a következő változat. Kicsit finomítottam a dolgokon.
Újdonságok:
- iTunes könyvtárba rakja az eredeti ikonokat.
- Uninstall-al töröl mindent de az eredeti ikonok megmaradnak az iTunes könyvtárban
- Külső kicsit változott. Szerintem jobb lett
Itt egy kép a program eredményéről.

És itt van hozzá a 0.7-es verzió linkje (MégmindigutálomaRapidsSharet
) -
Romvr
őstag
Elkészült a kicsit jobb, kicsit egyszerűbb kicsit szebb változata is. Az előző link már nem érvényes!
Érdemes elolvasni a licence-t mert abba tettem bele minden szükséges infót, illetve ha nem akarod akkor a végén az Olvass el-t hagyjátok megnyitni mert abban is benne van minden.
Még mindig béta mert tesztelők jelentkezését várom. Nálam kifogástalanul működik.
Megjegyzés: Inkább az iPhone-os theme-eket szedjétek le, mert én nem akarok megválni az iPod ikonomtól és ezért nem terjed ki a telepítő a Music és Video ikonokra, csak a már összevont iPod ikonra... bocsi (És mivel az iPod theme-k ben meg iPod ikon nincs általában...). Azt is bele fogom rakni, de azt már csak azt 1.0-ba

-
Romvr
őstag
Itt az általam készített "program" első "publikus" változata. Ha bárkit is érdekelne
Rapidshare link (aki tud jobb feltöltőt az ne habozzon megírni nekem)
-
Romvr
őstag
Én éppen msot csinálok egy egyszerű BAT fájlt ami átnevezi és a megfelelő mappák alá teszi az ikonokat. Utána ha végzett csak annyi a dolgod hogy FTP alatt behúzod az egészet az Applications könyvtárba. Egyenlőre még a teszt fázisban van.
Amúgy meg a SummerBoard-ot szedd le Installerrel és utána menj le a "Themes (Summerboard)" kategóriára és közvetlen le tudod tölteni a készülékre majd beállítani a témákat. Egy hibája van (de az nagy) hogy az ékezetes betűket nem kezeli ezért minden amiben van ő ó ű az változatlan marad a téma felhúzásakor. Használj angol nyelvet, vagy majd az én kis bat-omat és FTP-t. Bár ahhoz is kell a summerboard, mert a dock és a wallpaper kép-fájlját még nem találtam meg.

szerk: Csinálni meg úgy tudsz hogy fogszegy photoshopot, studiomaxot, gimpet, vagy amivel lehet képeket csinálni/szerkeszteni/tákolni és csinálsz egy (vagy inkább több) 59x60-as png fájlt a megfelelő néven. Ha letöltesz egy sumibórd témát és megnézed az icons könytárát rá fogsz jönni. Ketyeréről ne nézz png-ket mert úgy sem tudod majd. Ahhoz azokat át kell konvertálni "emberi" png-re. (Van neten egy progi, de a nevét nem tudom. Én nem használom :-) )
-
Trasho
tag
Üdv!
Valaki privibe leírja hogyan tudok az 1.1.2-re és 1.1.4-re témát tenni (csinálni) meg úgy minden lényeges cserélős/hackes dolgot
Kösszöntem! -
Gáben81
senior tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
Pontosan Dzsozefo,ahogy mondod.
Már az ipint is elvitte minden ismerősöm búráját,de az mégsem olyan szép habos,és nem is pezseg.Kell nekem egy ibeer mindenképp.Azt a nevetséges 1-2dollárt vagy ajrót simán kipengetném ilyen baromságokra csakháááát...nem olyan egyszerű az.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére

-
bogarsvc13
csendes tag
innen hogy lehet leszedni ?

-
Gáben81
senior tag
Regeltem az oldalon,igazándiból az ibeer érdekelne mindenképp,van az ipint,az ingyenes de nem oan kidolgozott.De itt ezen a fórumon beszélnek róla de leszedni nem lehet.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
módjával, jóbol is megárt a sok! Kedves Thingol fórumtársunktól kaptam a linket...thx
-
bogarsvc13
csendes tag
hol találtad az appokat ?

-
bogarsvc13
csendes tag
hoot találtad az appokat ?

-
ladlac
tag
Egy fórumon találtam egy postot, ahol fel vannak téve 2.0-s appok, ingyenesen (amik Store-on keresztül fizetősek lennének). Kérdés: hogy lehet az ilyeneket telepíteni?
Ha ez így működik, felteszek egy 2.0-t, és használhatom normálisan az iPodot... 
-
Gáben81
senior tag
Bocsi,rátaláltam már
Ha vkit érdekel[link] -
Gáben81
senior tag
Jaah kanabiszos az facca naon.
Azt szeretném kérdezni ha SSh-val szeretnék tőtőgetni,pl super monkey ballt akkor mien program kell windos alá?Elég a tcmd? -
bogarsvc13
csendes tag
figyelem !!!!!!!!!! 2.0-ra nem lehet themét rakni csak az unlock ikont lehet megváltoztatni + a töltést jelző ikont
a cidyábol letöltitek a "power toolst " akkor és a powertoolsben rámentek a legfelső fülre akkor kicseréli az unlock gombot meg a töltést jelző ikont
-
EmThor
addikt
-
Romvr
őstag
No tegnap sikerült fényt derítenem néhány érdekességre:
1.) Summerboard nem változtatja meg az összes ikont.
- Vissza kell állítani a készüléket English nyelvre, és minden rendben lesz. (Az ékezetes magyar nevű dolgokat nem szereti ezek szerint)2.) Mailt nem tölti le
- Nálam az volt a hiba hogy a melóból próbálkoztam. Amint elmentem a Duna Plázába és ott is kipróbáltam úgy jöttek a levelek hogy tartani alig tudtam a készüléket.
Úgy tűnik nálunk a tűzfal lehet a ludas (szerintem).3.) Ez tényleg csak érdekesség:
- Az Árpád úton mentem végig kocsival és csak úgy viccből benyomtam a wi-fit. Majdnem kiestem a szélvédőn mikor megláttam hogy ugrálnak be az állomások, és már görgetni is alig tudom őket.
Iszonyatosan sok volt csak az Árpád üzletház és váci út szakaszon. Meglepődtem. -
dzsozefo
aktív tag
Pár napja én is 2.0 customized softosok közé tartozom!
Sikertelenül probáltam az elmúlt napokban " itthon " wifin cydia-val bohockodni, frissiteni, openssh és társait felrakni, de valahogy a download-ig se jutottam el!
Wifim él -> weblapokat megnyitja... letölteni nem tölti, ha igen akkor is csak feléig vagy icipici kék csik-ig. Tehát wifim nem engedi vagy be nem enged dolgokat-> Ma bátyáméknál, wifin úgy zümmögtek a dolgok h csak nah...
Mi lehet a probléma?
Jelenleg egy ilyen wifis routerem van -> Gigabyte aircruiserG 2.4ghz 802.11b/g 54Mbps GN-BR01G
-
Gáben81
senior tag
Bocsánat lejárt a szerkesztési idő,valóban az az amit mondtál thingol,facca.Szal vhol láttam olyasmit hogy hangszínszabályzó program,meg internetes rádió streamelő sem lenne rossz,mondjuk protont hallgatni
,last.fm nekem annyira nem gyere be,ami meg van az fizetős 
-
thingol
tag
válasz
Gáben81
üzenetére
a mobilemusicoplayer annyit csinál, hogy eltüntetni a music és video ikonokat, és helyette, egy, iPod ikon lesz. Pontosan ezt kerestem, erre írtam feljebb, hogy nincs. Ez az új touchpad.
ahhoz, hogy ez életbe lépjen, kapcsold ki- és be a touch-ot!

nyugodtan írj még appokat, ránézek akkor én is, de szerintem nem nálad van a hiba.
-
Gáben81
senior tag
De ott van az a sok program amiket feltelepítettem,cydiával,látszanak ott uninstalállni is lehet,de ikonjuk nincs és nem tudom elindítani.Ezeket hogyan lehet?
-
thingol
tag
- Magyar menük | magyarítás 99%, tesztelésen van, de szerintem már elérhető
- WildEyes amivel pofon egyszerű PDF-eket Doc-ot meg XLS-t nézegetni safari segítségével | na ezt nemtom, engem sosem érdekelt, doc-ot szvsz tudsz, meg pdf-et is, de sosem használtam, nem tudom
- Pure FTPd / amivel ftp-n keresztül fel tudok menni a ketyerére | elvileg jó, bár én winscp-t használok, azzal jó.
- My Battery / %-ban elég részletes akufesz néző | van, több fajta
- TouchPod / egy iPod ikonba összevonja a Videos és a Music ikonokat | ez nekem is hiányzik. idővel biztos lesz
- BSD, SSH ami kell mert jó dolgok | gondolod lenne jailbreak ezek nélkül?
- Meg esetleg egy érthető nyelvű Customize, vagy működő summerboard (A Summerboard nem változatja át az összes ikonom, a Customize meg franciául jelenik meg.) | tudtommal még nincs egyik se 2.0-ra, bővebb infőért nézz lejjebb[B][U]Mivel most már több HSZ is van customize és summerboard miatt. customizet sosem használtam, summerboard viszont témákat tölt be, ezért értelemszerűen csak azokat az ikonokat tudja megváltoztatni, amik a témában vannak! az alap ikonokat szerintem az összesnek meg kéne változtatni, de minden külsős, installerből felkerült programhoz képtelenség ikont készíteni,...
http://godisagirl.eu[/U][/B]
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81
üzenetére
Érdekes dolog történt. Elkezdtem a springboard-ön lévő ikonokat manuálisan kicserélgetni. Fogtam a theme-ben lévő calendar.png....stb.png fájlokat, és egyesével átraktam FTP-n keresztül az adott program icon.png helyére. Tökéletesen működött is egészen addig míg egyszer a springboard frissítése kifagyott (nem reagált semmire.) Benyomtam a home+sleep gombokat újraindúlt és most az almánál kering a töltés jel, de nem megy tovább. Ilyenkor lehet valami mást tenni a restore-on kívül? Nagyon nincs hozzá kedvem hogy restore-ozzam miután teli van a 8 giga.

-
Romvr
őstag
Én csak azért nem rakok fel 2.0-át mert nem tudom hogy arra miket lehet leszedni. Nekem ezek kellenének:
- Magyar menük
- WildEyes amivel pofon egyszerű PDF-eket Doc-ot meg XLS-t nézegetni safari segítségével
- Pure FTPd / amivel ftp-n keresztül fel tudok menni a ketyerére
- My Battery / %-ban elég részletes akufesz néző
- TouchPod / egy iPod ikonba összevonja a Videos és a Music ikonokat
- BSD, SSH ami kell mert jó dolgok
- Meg esetleg egy érthető nyelvű Customize, vagy működő summerboard (A Summerboard nem változatja át az összes ikonom, a Customize meg franciául jelenik meg.)Ha ezek vannak akkor már csak egy kérdésem van:
- A 2.0 custom restore-al csak annyit kell csinálni hogy Restore-olni 7.7-ből és kész? Vagy azzal még kell valamit baromkodni?
-
Gáben81
senior tag
Nekem 2.0ával jó volt mindig is semmit nem kellett állítanom semmin,csak a routeremmel voltak kisebb gondok.Dzsozefo nagyon sokat segített nekem,de pl nem tudtam ezt a kitörlést sem egy itl fájlt vagy 2őt,honnét szoptam vna.Én is elárulom hogy évek óta góglizom van mikor 20lap van nyitva,de legtöbbször angol oldalakon vannak ezek,és hiányos a tudásom szakszavakat nem tudok.
Amúgy jó kis topic ez,nagyon sokat tanultam belőle és csak 3hete van táccsom,de már tört 2.0van fenn.Még a cydiával barátkozom.Van sok program amit feltelepítek és nem lehet elindítani.Ott van pl a mobilemusicplayer,boosprefsbe benn van az ikonja törölni is tom uninstalálni is,de hogy hol a rákba kell elindítaní...fogalmam sincs...
-
Romvr
őstag
válasz
thingol
üzenetére
Sajna ilyet nem találtam
amiben szerepel nálam az 1.1.3 az csak safari patch
Szerk.: Most tartok ott hogy az agyam eldobom. Töröltem a customizét és felraktam a számmerbórdót. Viszont bármilyen theme-t is töltök be csak az SMBPrefs, a Youtube, az iTunes az Installer és az iPod ikon változik meg (meg a dock és a háttér). A többi ikon marad a régibe. Mi a bánatos miskulanciáért?
Hab a tortán hogy a neten találtam egy hasonló problémában küszködő embert akinek csak a weather ikon nem változott, javasolt egy fájl átszerkesztést megcsináltam de úgy sem megy. Kezdek megzakkanni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nincs ötletetek mi lehet rossz?

várom a válaszokat

Dynamic DHCP listbe hogyan tudom betenni az iPodot? Először arra gondoltam, hogy azért nem tudok csatlakozni, mert nem szerepel a Touch a listán, de nem tudok a dynamic listához hozzáadni, csak a statichoz. Vagy mit kell a routernél alapból beállítgatni, hogy a Touch tudjon csatlakozni?
)
Iszonyatosan sok volt csak az Árpád üzletház és váci út szakaszon. Meglepődtem.