- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rolixyz #3088 üzenetére
Olvass bele az iPhone szakmai topikba
IMEI szám alapján tiltanak ki, hogyha 1) az eredeti tulaj bejelenti a lopott telefonját 2) valaki nem fizeti a havidíjat a T-nek. Még az se igaz, hogy csak a T, mert alkalmanként elcserélik egymás között a tiltólistákat, és mindhárom szolgáltató letiltja az ilyen telefonokat.
-
jolti05
őstag
válasz
rolixyz #2950 üzenetére
Semmi nem akarok elkapkodni, inkább kérdezek. Itt [link] azt írja a törőcucc, hogy "find the firmware file of whatever firmware you are running, rename it to OriginalFW.ipsw". A 2.2.-es softra gondol? A videó számomra a hangot tekintve túl érthetetlen.
Biztonsági mentés vagy valami lehet szükséges? És ha igen, olyan hogy készítek?
-
Csapi007
veterán
válasz
rolixyz #2931 üzenetére
Hy
Én úgy vettem észre hogy 20%-ig hamar lemerül de onnan már nem olyan gyorsan... Legalábbis a mutató szerint.kriSii: Attól függ mennyi zenét akarsz magaddal vinne, mennyi zenéd van otthon. Nekem 8GB-os van és nekem elég. 5-6GB zene van általában rajta ez a gyűjteményem negyede/harmada talán.
Nekem kb. 10 app van rajta nagyrésze játék és 150MB-ot foglalnak. De pl. van játék ami magába 60MB.
Filmre pontosan nem emléxem de egy 175MB-os videót 70-80-ra szokott nekem átkonvertálni.De azt vedd figyelembe hogy 8GB-ból durván 7-et használhatsz.
-
Davey7
senior tag
válasz
rolixyz #2886 üzenetére
én ezt használom,meg szerintem még nagyon sokan....
először is add hozzá a szifon forrását a cydiába és onnan telepítsd a mobileinstallation crack fájlt.majd az appokat amit letöltesz a fentebbi oldalról,azokat megnyitod itunes-ban és aztán sync-elsz.
bocsi a rossz tagolásokért,de sietve írtam nagyon... amúgy a szifon.com/itouch.hu oldalakon ha böngészel egy kicsit mindent megtalálsz...
-
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2879 üzenetére
3 féle leirást próbáltam ki
1. az itouch.hu-s: a command prompt: azt irta hogy nem megfelelő utasitás, 3szor végigzongoráztam mindenen (értek a parancssorhoz/doshoz eléggé hogy menjen de itt ez nem az én hibám volt)
2. letöltöttem egy noobfriendly félautomatikus verziót: menet közben nem váltott át fehérre a touch kijelzője pedig az utasitásoknak megelelően csináltam..2odjára meguntam
3. letöltöttem egy már szinte teljesen automatikus törőprogit: majdnem tégla lett a touchbol
se a gép, se az itunes se semmi nem ismerte fel
dfu modba áttettem, semmi se történt...
ujrainditottam a gépet: dfu modba siekrült beraknom a touchot
restore eredeti firm-re: elszáll 1625 ös hibával, második restore: siekeresen végigmegy működik mindene.... ekkor döntöttem ugy hogy felhagyok a próbálkozásokkal, ha 1 hónapig kibirtam törés nélül továbbra is menni fog, csak a doom miatt nem akarom tönkretennimásrészt többeknek sikerült tényleg teljesen tönkretenniük a cuccot: se usb se ismerte fel, se a restore nem működik...
tehát várok egy hivatalalos full törésre! -
válasz
rolixyz #2870 üzenetére
Meg is van a baj.
Ha kábeles kép van az iPodon, akkor nem DFU módban vagy, hanem Recovery-ben!A DFU módban fekete a képernyő. Behozni legegyszerűbben úgy lehet, hogy bekapcsolt állapotban nyomod egyszerre a Power és a Home gombokat, és amint kikapcsolt, elengeded a Power-t. A Home-ot addig kell nyomva tartani, amíg nem csatlakozik a gépedre USB eszközként (7-10 másodperc a power elengedése után).
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
rolixyz #2557 üzenetére
Nekem azt csinálta a Hama töltőm(usb-->220),hogy radugtam tölteni az ipodom elmentem furödni(kb 30 perc) visszajöttem és pirosan villogott a töltő és pittyegett.
Azóta nem merem rádugni.De nem értem ,hogy az Apple azt a nyamvadt töltőt miért nem képes az alapcsomagba belepakolni.
-
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2543 üzenetére
tegnap voltam a Mediamarkt-ban és ott 8ezerért árultak hálózati töltőt sztem nem rossz, vásár előtt nézd emg
másrészt a Pixmaniárol ne vegyél semmit!egyébként nekem uyganez volt mint neked: ugy tett mintha felismerné aztán kirja hogy nem kompatibilis és leálla töltés
még nem vettem semmit, ugyis mindig nálam vana notim szal arrol töltögetem. -
Csapi007
veterán
válasz
rolixyz #2208 üzenetére
Beállítod hogy Magyarország. Rámész egy ingyenes cuccra, és le akarod tölteni, akkor felajánlja hogy regelj és magyar irányítószámmal és egyéb... lehet regelni ingyen bankkártya nélkül.
mortalus: Nem arról van szó hogy én ki tudom fizetni azt az egyébként marha alacsony összeget (télleg marha olcsóak) de úgyis lesz JB.
Ha van újabb verzió azt érdemes venni, 2G-t.
De te döntesz. -
Zirowe
nagyúr
válasz
rolixyz #2190 üzenetére
Senheiser-t még nem próbáltam, viszont több éve használom az ex-71-et és mellé otthon egy philips sbc hs900-as fejhallgatót,mind a kettő neodimiumos.
Sokkalta jobb a hangzásuk,mint a hagyományos füleseké.Egyébként bennem is ezek a kérdések vetődtek fel még touch vásárlás elött,és a fórum elején ki is vesézgettem őket,amire mindig azt a választ kaptam,hogy az ipodokat nem a hangzásukért vesszük,hanem mert ipod(keress vissza rá)!
Ami tényleg igaz,belenyugodtam a kompromisszumba és azóta is megvagyok elégedve a touch funkcionalitásával,csak rühellem az apple-t és az üzleti filozófiáját.Egyébként kiváncsi vagyok, hogy fel fogják-e valaha oldani a touch és iphone procijának a sebesség korlátozását(tudom,2g-s touchnak már kicsivel gyorsabbra van eresztve a procija,de még az se a max sebessége),mint mondjuk történt az a pspvel.
Igaz,hogy többet fogyasztana,de többet is tudna.Apropó,nyár elején még volt a zottd-nak(azt hiszem így hívják) egy iphone-os vlc player terve,aminek próbáltam a bétáját,de nem volt kielégítő.
Történt azóta bármi a divx-ek lejátszásának ügyében 1az1-ben,konvertálás nélkül? -
Zirowe
nagyúr
válasz
rolixyz #2175 üzenetére
Én is ezzel a fülessel használom a touch-ot, az alap fehér apple sz*r,más szó nincs rá!
Le is jött a gumi borítás róla,bevittem szervízbe(mert elvileg vonatkozik arra is a gari,amit mellesleg külön 10k-ért árulnak a tolvajok!) és a csávó mondta,hogy tudják,hogy rossz minőségű,de nem tudnak mit csinálni és nem cserélik ki.Hát kösz szépen.
Szóval ex-71-el jobban,szebben szól,de a régi md-m hangja még így is jobb volt.. -
[Ace]
aktív tag
válasz
rolixyz #2137 üzenetére
Nekem is ez volt a dilemmám egy ideig, de aztán a második generációs mellett döntöttem. Már 5. napja van meg, tele van ingyenes játékokkal, amik közül van, ami jobb, mint a fizetősök egy része. Nagyon jó, hogy van hangszórója és oldalt hangerőszabályzója. Igazából nem tudok most olyat mondani, ami hiányozna, és a JB pótolna. Most kicsit nélkülöznöm kell ugyan, mert szárad az invisible shield, de utána ismét nekiesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged