Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz hahajdu #2334 üzenetére
- Én vegyesen szotam használni (zene/film/net), szerintem simán kibír hat órát.
- Hamar feltölt, nem mértem, szerintem 2-3 óra max. Éjszakára szoktam a gépen hagyni.
- Nem csak arra, de 2. generációs iPod Touchra még nincsen JailBreak.
- Hááát, ezt még nekem is ki kell tapasztalnom, mindenesetre PDF-et már néztem a Stanza nevű free progival. Szöveges doksikhoz (elsősorban szépirodalomhoz) jó, szakirodalomhoz már sajnos suta Ha valaki tud jobbat szóljon!
- Nincs benne GPS. Úgy lehetséges, hogy egyes Wifi routerek elküldik a helyzetüket hálózat mellett, így nagyjából be tudja tippelni az iPod, merre lehetsz. A Skyhook cég csinálja ezt a rendszert amúgy, állítólag Pesten van egy-két lefedett zóna. Mindenesetre a térképeket is netről szedi, ja.
- Kódolástól függ. Én mondjuk most tele vagyok 40 megás Family Guy részekkel, teljesen élvezhető.“All nothings are not equal.”
-
-
Béló
aktív tag
válasz hahajdu #2545 üzenetére
egyelőre nincs, és elvileg csak egy csapat foglalkozik félig meddig az üggyel, szal lesz de még várni kell rá
nem probléma: én is igy teszek mindig, a modern akksikat ez már nem terheli le egyáltalán =szal nem veszit kapcitásábol
annyibol problema hogy igy előbb eléred a gyárilag kiszámitott lemerülési feltöltésiciklushatárt mert gyakrabban töltöd: de évekig jo igy is -
Barett 50cal
senior tag
válasz hahajdu #2668 üzenetére
húúúúúúúúúúúúh.Sikerült.Szerencse felismerte,azonnal nyomtam egy restore-t,szal sikerült,megoldotta.
Köszönöm a segitséget.Am sztetek érdemes váltani Iphone-ra??mert engem nagyon vonzz,a touch is izónyura teccik,csak ha már itt tartunk mért nem lehetne olyan amin már telefonáln is tudunk hálozattal
na mind1 köszi szépen everybodyTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
rolixyz
tag
válasz hahajdu #2745 üzenetére
Úgy legyen! Az biztos,hogy funday lesz ha kijön
A touch 2G-ben az a proci van mint az iphone 3g-ben?
u.i.: Egyébként igaz csak szoftveres lesz a dolog? Mert még régebben volt szó róla hogy esetleg csak vmi hardveres módositással tudják megcsinálni a JB-et[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- VoIP telefonálás