- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsoZso1616
csendes tag
válasz
Gáben81 #1746 üzenetére
először regisztrálsz és ha beléptél meg minden akkor ott Add Service a jobb felső sarokba...majd ezkután kiválasztod az MSN-t ...felhasználónév jelszó és az msn cimed odateszi a Palringos(vagyis regisztrációs címed alá) és ezekután szerintem értelemszerű...Online ra teszed, bejelentkezik és az oldal tetején a 2. ikonra menny az a partnerlista...
remélem tudtam segíteni és nem volt nagyon értelmetlen...:S
-
Trasho
tag
válasz
Gáben81 #1486 üzenetére
Valaki tolna egy rövid break leírást?
•Am honnan tudok leszedni tört progikat?
•Kell wifi-s csati ahhoz hogy a menüben lévő dolgokat kicseréljem? (itt a fekete háttéren lenne a hangsúly)
•Honnan tudom leszedni a 2.0.1-et? Elég ha az update fülre klikkelek az iTunesban és kész, vagy az azonnal telepít?Sry hogy ennyire hülye vagyok és ennyi kérdést teszek fel. Köszönöm ha Válaszoltok!
Mac OS X Leopardom van. Ahhoz tudtok ajánlani break progit?
Béke : )
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81 #1367 üzenetére
"NES emulátorba hogy lehet játékot belerakni/leszedni?"
Válasz: Leszedni -> A következő linken ami most nem megy... Itt! ha nem működik akkor pedig a jól bevált google a barátod -> thepiratebay majd keresőbe ipod touch game -> lesz egy kis pack!
Ezek után pedig fogod és csinálsz egy mappát /Roms/NES és belehuzod a touchra, kb ennyi lenne! olvass utána! -
Uniden
csendes tag
válasz
Gáben81 #1367 üzenetére
installerből ugye felrakod a nes emulátort, aztán bemész a Games kategoriába és van ilyen aláirásba a játékokba h "nes emulator needed" vagy "NES ROM" vagy vlm hasonlo
szoval meg fogod telepitesz egy ilyet és utána már benne lesz az emulatorodba a játékoknál
pl nézd meg ezt: Bigboss' NES Roms Pack 1 Repo
-
thingol
tag
válasz
Gáben81 #1315 üzenetére
a mobilemusicoplayer annyit csinál, hogy eltüntetni a music és video ikonokat, és helyette, egy, iPod ikon lesz. Pontosan ezt kerestem, erre írtam feljebb, hogy nincs. Ez az új touchpad.
ahhoz, hogy ez életbe lépjen, kapcsold ki- és be a touch-ot!
nyugodtan írj még appokat, ránézek akkor én is, de szerintem nem nálad van a hiba.
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81 #1308 üzenetére
Érdekes dolog történt. Elkezdtem a springboard-ön lévő ikonokat manuálisan kicserélgetni. Fogtam a theme-ben lévő calendar.png....stb.png fájlokat, és egyesével átraktam FTP-n keresztül az adott program icon.png helyére. Tökéletesen működött is egészen addig míg egyszer a springboard frissítése kifagyott (nem reagált semmire.) Benyomtam a home+sleep gombokat újraindúlt és most az almánál kering a töltés jel, de nem megy tovább. Ilyenkor lehet valami mást tenni a restore-on kívül? Nagyon nincs hozzá kedvem hogy restore-ozzam miután teli van a 8 giga.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81 #1284 üzenetére
Igen... Ipod touchot helyezd restore modba és ennyi lesz a gond szerintem!
1.1.4 -> Dfu modba
tehát 7.5 itunes -> touch kikapcsolo gomb + home 10s-ig majd elengeded a bekapcsolo gombot és tartod még 10s a home gombot aztán püttyög egyet dfu mode, és mehet fel 1.1.4 shift restore ->
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81 #1275 üzenetére
Utána olvasnál, párszor beirnád a [L:www.google.com]Google[/L]-ba! Akkor menne a dolog szerintem!
Tehát!
Rakd fel az iTunes 7.5 majd tedd fel az 1.1.4 softot!
Majd töröld le a 7.5 és tedd fel 7.7, de mielőtt elinditanád -> Dokumentumok ( CTRL+F ) tehát a kereső, majd fájl, vagy mappát -> .itl -> keress rá (2db) lesz töröld le!
Nyisd meg a 7.7 mert ezután meg kell h nyiljon! Majd Touch usb-re ha eddig nem volt fent, restore ( shift + restore ) majd a 2.0 customize softot ( ipsw.) berakod vagy, amit te csináltál éppen!!
2.0 customized
Ennyi lenne, nem túl bonyolult.Ime itt a nyereményed ha jól csináltál mindent:
-
ladlac
tag
válasz
Gáben81 #1150 üzenetére
A hosszú reset megvolt, aztán bementem a router (D-link) beállításaihoz, ott megcsináltam a wizardot, tehát ami szükséges, azokat beállítottam. Többek között a pppoe-t is, mert én is adsl-t használok. Ezek után gépen minden probléma nélkül csatlakozik a nethez, viszont a Touch miután felismeri, rákattintok, és azt írja ki, hogy "unable to connect...". Most már végképp nem tudom, mit-hogyan.
Egyébként adsl-nél normális, hogy csatlakozni kell a netre, ha már van routerem? Mert amíg nem volt, addig kellett, ez oké. De most? Mert gondolom akkor is tudnom kellene netezni a Touchon, ha a gép ki van kapcsolva, ergo nem csatlakozok itt a nethez. Vagy ez nem lesz probléma? Bár jelenleg sehogy nem tudok netezni a Touchon...mod: most meg csatlakozik, viszont a DNS ismét nincs kiosztva.
mod2: egyszer csatlakozik, egyszer nem.
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81 #1095 üzenetére
7e... ez legalább olyan mint a "jó8" meg a "cu"
Az az 59k egész jó ár még. Starun-ban 79-ért osztogatják. Én meg láttam már 58-ért is. Furán is nézett rám az ottani eladó mikor megkérdeztem hogy "ez irány ár? 60-ért elvinném." De nem volt humorrzéke, és mivel nekem se ezért nem vettem meg.
-
Romvr
őstag
válasz
Gáben81 #1087 üzenetére
Ha routered van akkor a következőkre érdemes/kell figyelned:
DHCP engedélyezett? Ha igen lehet a Táccsod már szereti/tudja használni.
Ilyenkor érdemes beállítani (ha lehet rajta, nekem nincs Táccsom, se szifonom):
IP-t a készüléknek, DNS kiszolgálót, Átjárót, valamint Hálózati Maszkot. Gondolom, a szafarinak vannak valamilyen Konneksönsz Szettingszjei. Ha nem akkor dobd ki a fenébe (de mond meg hova) Így látatlanba ezeket tudom mondani. De mindjárt jön valaki aki rá van Táccsanva a netre, és találkozott már ilyennel.
U.i.: 7 ezerért vetted? Holmikorhogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged