Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
whiteseed
üzenetére
sorry a linket valoban elfeledtem
csak azt nem értem miért nov. 3ai a videófeltöltés, hát ez mekkora

apropo: hol érdemes venni touchot?
(és ha lehet deákkedvezménnyel, azért még annak számitok szoval ki szeretném használni) -
baliii
senior tag
válasz
whiteseed
üzenetére
hááát max az autó- és ingatlanárakon fogod érezni, mert azokat szokták nagy összegü hitelből vásárolni, az ilyen "kis" tételeknél hatalmas baj kell az áreséshez, de akkor meg már nem lesz annyi pénzed hogy megvegyed mert 1milla legy a kenéyr szoval nem ezzel fogsz foglalkozni (lásd hiperinfláció)

-
Zirowe
nagyúr
-
baliii
senior tag
válasz
whiteseed
üzenetére
wifi semmilyen művelethez sem létszükséglet amiröl tudnék, talán dokumentumok másolásához (word excel stb de ezt még nem is próbáltam)...
nekem nincs töltőm, ha utazok akkor kölcsön szoktam kérni egy apple hálózati töltőt, az tuti jól működik
én sem biztos h meg merném venni az utángyártottat, bár gondolom ezerből 1 játsza el ezt az akksi kinyírósdit, de ki tudja melyik az az egy 
ja azt nem tudtam h neked ilyen sok hely kell, nekme van rajta 3,2GB zene, 200MB kép, kb150MB program (3-4 telo oldal) és asszem kb 200MB alapbol foglalt rajta a szoftver miatt... szoval nekem bőven elég, még ígyis van 3GB szabad helyem kb
mod: az áramot nem a töltő hanem az akksiban lévő chip kapcsolja ki, de ebben nem vagyok biztos... -
Csapi007
veterán
válasz
whiteseed
üzenetére
Hy
Szerintem a hideggel nem lesz semmi baja, úgyis a zsebedben azért nem 0 fok van, ráadásul hát néha még fűti is magát... (főleg videó és net közben)
Lehet mappákba pakolni a képeket de a tömörítésről nem tudok nyilatkozni. Viszont van program amivel egy atz egyben rá lehet tenni itunes nélkül.mortalus: "Van hangszórója, és kicsit más a kinézete" "+oldalt hangerőszabályzó, új processzor, 2.0+-os szoftver." - 50 hsz-t se kelett volna visszaolvasnod...
Ha JB-zve van a cucc csomó progit, játékot tudsz rá pakolni ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Csak, mert amit írt, az egy az egyben olyan szituáció volt, amikről már hallottam. Az eBay-el semmi bajom. 
Csakhogy akinek nincs fölöslegesen még1x annyi pénze, az várhat addig amíg vissza nem kapja a pénzét.