Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
Hy
Mivel már 4.0-án vagyok pontosan nem tudom megmondani de a 3.x alatt a general beállításoknál emlékeim szerint van egy home button vagy ilyesmi menü és ott kell a zenét választani ahhoz amit te akarsz.makimakom: A saját IP címeddel csak akkor fog működni ha futtatsz egy SHSH szervert a gépeden.
Ha Saurik IP-jét illeszted be és nem megy akkor nincs a szerverén a fájlod.
Arra figyelj hogy ne legyen kikommentezve. -
kovis
tag
A hivtalos szoftver mindig megelőzi a JB-t, tehát hivatalos. A 2.0 érzékelhető hibáit orvosolja és upgradelték az appstore-t.
Még hivatalos tesztelés nincs, de ahhoz hogy felrakd mindenképpen kelleni fog majd a 2.0
Olvastam azt is hogy jailbreakelhető meg azt is hogy nem, illetve hogy ezzel ráerősített az apple arra hogy mégnehezebb legyen kártyafüggetleníteni az iphone-t. -
thingol
tag
igen, ingyenes. 1.7.5-ös itunesra dugva elvileg simán tudod 1.1.4-re upgradelni a touchot. ha nem, akkor netről kapjál le egy ipod touch 1.1.4 filmware-t, majd shift + restore. utána meg leírtam feljebb mindent. vigyázz, nehogy 1.1.5-öt rakj fel.
ha 1.1.4-en vagy, akkor... olvass 1 posttal feljebb
DOWNGRADELÉSNÉL HA TÖRLITEK AZ IPL FILET, AZZAL AZ ITUNES LIBRARYTOKAT IS NULLÁZZÁTOK. CSINÁLJATOK MÁSOLATOT, 1.1.7 VISSZARAKÁS UTáNA MÁSOLJÁTOK VISSZA
-
dzsozefo
aktív tag
-
Trasho
tag
Nah, ott kezdődik az egész, hogy a routeredben állítod be a PPoE felhasználónevet meg jelszavat? (feltéve ha olyan a routered hogy ott is betudod) Mert ha igen, akkor nem kell bajlódnod azzal hogy a gép megosztja e vagy sem a netet, hanem csak a routernek a configjában kell ügyködnöd hogy betudjon furakodni az iKütyü
-
Romvr
őstag
Az igen!
Jól össze van zuhanva az egész hálózatod.
A korlátozott vagy nem jött létre dolgot nálunk a cégnél akkor szokta kitenni mikor nem tudja kiosztani a szerver a DNS kiszolgálót.
IP cím ütközés dolog meg egyértelmű. A hálózaton van egy másik gép aminek ugyanaz az IP címe. DHCP esetében ilyen nem szokott előfordulni mivel a routered tudja hogy mit osztott már ki és másmilyet ad (hacsak nincs 256 gép a lakásban, mert akkor lehet gondolkodóba esik).
Na figyelj. Ha minden jól megy ma lesz nekem is ilyen herkentyűm, felinstallálom meg miegymás (remélem sikerül). Aztán holnap bent a cégnél megnézem ezt a wi-fi dolgot. (Itthon még nincs wi-fi router). És megpróbálom emberi nyelven leírni hogy miket érdemes/kell beállítani.
(Cégnél nálunk WPA-PSK hálózat van TKIP-el. Tehát jelszavas. 2 DNS szerver van hozzá, meg egy proxy külföldön. Úgyhogy kiváncsi leszek a netre. Meg hogy lehet e proxy-t beállítani a készüléken)
-
Romvr
őstag
A képen ami be lett rakva ott van a ketyerén hogy DHCP, BootIP, Static fül. A Static fülre menjél rá és gondolom ott már be lehet írni azokat amit mondtam. A routeren a DHCP kikapcsolása az jó, bár most itthon be van nyomva és úgy megyek fel statikus IP-vel, szóval nem sok vizet zavar.
-
Romvr
őstag
Külső programmal mindig a külső IP-t fogod látni.
Előre leszögezem nekem mincs iPod-om:Próbáld ki hogy a DHCP-t kiveszed és megpróbálsz STATIC IP-vel csatlakozni.
Ilyenkor a következőket töltsd ki:
IP Adress: 192.168.2.99 (csak egy pl az utolsó szám bármi lehet 0-255-ig)
Subnet Mask: 255.255.0.0
Router: 192.168.2.1 (1 az általában a Routerek. Hacsak nem változtattál rajta)
DNS: 192.168.2.1 (Mivel a router lök ki a netre ezért ő szolgálja ki a DNS-t is leggyakrabban)
Másodlagos DNS az csak nagyon ritkán van pl cégeknél, ki lehet hagyni. DHCP-nálunk is szokott leszakadozni a netről, nem tudom miért, nem jöttem rá. Próbáld ki ezt a megoldást ha még nem próbáltad. Várom a visszajelzéseket.Szerkesztve nemrég linkelt kép miatt:
-
(Darkwood)
őstag
Nálam is volt ilyen probléma. Én úgy csináltam, hogy wifi off, aztán wifi on---> keres és megtalálja a router-ed katt rá és meg fogja kérdezni a wep-kulcsot. Ha nem jönne össze, akkor probáld meg töbször is! Egyébként Dynamic PPPoE nem pedig static, és Server DHCP enabled, static DHCP-nál pedig ne tölts ki semmi! Remélem tudtam segíteni!
-
Gáben81
senior tag
Hi.Az alatta lévő a client ID asszem meg még vmi,de oda nem kell semmit.A titkosítást pl. WEP-nél eccer kérte nálam a jelszót és többször nem.A lényeg az hogy a DNS-en belül két cím legyen,legalábbis ha másik gép is van a routeren,nekem ienkor működött.
Amúgy max a routeren kell állítani normális esetben,ez megy magától,csak a jelszót kéri eccer. -
Trasho
tag
Mennyi idő...nincs meghatározható időintervallum...szóval amikor már normálisan használható a törő progi. Szerintem amúgy hónap végére megvan, max hónap eleje valamikor. De úgyis hírt kaptok rólla.
dzsozefo: Mi az hogy állandó wifi kapcsolat kell hozzá? Ahhoz az oldalhoz miért kellene?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Wraith Prism AM4 RGB hűtő ÚJ!
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest