Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
Totheground
addikt
Észrevettem egy olyat az iTunes Match-nél, hogy ha random zenéket hallgatok (azaz a songs-nál shuffle all), akkor gyanúsan streamel is időnként, pedig ki van kapcsolva, hogy mobilneten is csinálja. Más észrevett már hasonlót?
-
nofi
addikt
válasz
samgar #56495 üzenetére
Nekem már az megér 25 eurót, hogy mindenhol elérem a zenéimet. Amikor a hazai start napján előfizettem akkor nekiálltam átnézni a zenéimet, hogy mik azok amiket megtalált az iTunes. 10%-át nem találtam, jellemzően albumvégi számok és akkor még úgy voltam vele, hogy rendre leszedtem az "eredeti" verziókat. Ma már ez a lelkesedés alábbhagyott, de legalább egyszer rendbe tettem a gyűjteményemet. Most meg várom, hogy elstartoljon itthon a Radio
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
idntknow666 #56494 üzenetére
iCloud-t természetsen érdemes beállítani, mivel a felhőbe menti az adataidat, ezek kívül a beállítások mind emberfüggőek, nem tudhatjuk te milyen alkalmazásokat használtál, és szeretsz.
-
samgar
őstag
Előfizettem az itunes match-ra, remélem jó döntés volt.
-
idntknow666
tag
Üdv Urak!
Sikerült meghoznom a döntést,ma megváltam "szeretett" Galaxy s3 készülékemtől,holnap pedig beszerzek egy i5-öt.Kérdezném,hogy így felületesen mik azok a dolgok amiket érdemes aktiválásnál beállítani (icloud stb)?Illetve ha kérhetnék pár hasznos alkalmazás nevet azt megköszönném !
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat!
-
Ragnar95
félisten
válasz
buci30 #56487 üzenetére
Frissítés sosem kerülhet pénzbe, ha egy appot egyszer megveszel, az onnantól életed végéig a tiéd, így bármikor újra letöltheted ingyen és a frissítéseket is ingyen kapod hozzá.
Max pl. Newstandes előfizetés újulhat meg magától és vonhat le pénzt, de frissítés semmiképp. -
buci30
addikt
Olyan létezik ,ha automatánál van a frissítés es egy app újabb verziója letöltő díj de a frissítés pénzt kér s ez álltál le is szippantotta a zsetont is.
De miért kell fizetni egy frissítésért amikor az legtöbb app-nál ingyenes.
-
-
Ragnar95
félisten
-
Ma gondolt egyet a koin appom, én indulás után egyből kidob. Se reboot, se semmi nem segít rajta, eddig tökéletesen ment (i5, 7.0). Leszedni/visszarakni nem akarom, mert akkor elveszik az adat, ami benne van. Ötletek? Esetleg másnál megy? MEgkérdezi,hogy tartsa-e meg az adatokat törlés előtt? Akkor nem is lenne gond.
-
matyi19
őstag
Megvan az imei, elküldte.
-
Ragnar95
félisten
válasz
matyi19 #56474 üzenetére
IMEI nem is kell, csak sorozatszám. Ha felhívod valamelyik hazai szervizt, elvben megmondják neked sorozatszám alapján, illetve ugye ha Apple Store-ban lett vásárolva, akkor a számla is bizonyítja a dolgot, de elvben modellszám alapján is meg lehet állapítani a származást,
Itt tudod csekkolni, hogy honnan származik a teló modellszám alapján[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
TakeIt #56461 üzenetére
Azt írtam,h GSM-eknél nem fog lemenni a bontatlan i5-ök ára, ha marad egyáltalán még addigra, de erre elég kicsi esélyt látok, szerintem max 1-2hónapon belül kifogynak a készletekből...
Ck.: fogalmam sincs sajna, elég ritkán használom az iWorköt iOS-en, akkor is csak iPaden. Home+poweres újraindítás megvolt már?
matyi19: nem, semmire sincs szükség, sorozatszám alapján megy a gariztatás. Én a helyedben a garis 1heteset választanám, mivel olcsóbb és le tudod ellenőrizni,h valóban 1 hetes-e, így az az 1 hét nem számít szerintem, főleg,h a másikra gari sincs....Ha lenne rá gari, akkor talán megérne +10k-t, de így szerintem semmiképp.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
TakeIt #56452 üzenetére
Újonnan nem lesz tovább kapható az iPhone 5, tehát csak addig fogják árulni, amíg a készletek tartanak és a használtpiaci trendeket nézve nem fognak az új árak lejjebb menni a GSM boltokban sem a megmaradt készleteknél, mivel többen keresnek 5-öt, mint 5C-t...
A használtpiacon az 5S valószínűleg le fogja nyomni az 5 árát, de ez még minimum 3-4 hónap, mivel annál előbb nem indul be rendesen a szürkeimport és az újdonsült tulajok sem fognak annál korábban megszabadulni az 5S-üktől, amíg meg nem jelennek meg az 5S-ek a használtpiacon, addig az 5-ök ára sem fog változni
matyi19: én a helyedben az 1 hetes i5-öt venném 120-ért, mivel az garis és olcsóbb, mint a másik 2, bár nem bontatlan, de én 5C-t nem vennék, mert nem tetszik, de gyakorlatilag csak a dizájn és az anyaghasználat a különbség köztük, szóval neked kell döntened,h melyik jön be jobban[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Elég jól alakul a helyzet, ma találtam két új iPhone-t, az egyik i5 fekete, (USA_szóval garancia nincs), a másik iPhone 5c kék, UK.
Mindkettő ugyanabban az árban van, kb 130e Ft.
Szerintetek?
Jah, még van egy két hetes fekete i5 UK.-ból, 120 eFt-ért.... -
TakeIt
tag
Szerintetek a 25.én megjelenő 5s illetve 5c lejjebb fogja tornázni az i5 árát? Vagy jelentősen nem fogja?