- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakeIt
tag
Szerintetek a 25.én megjelenő 5s illetve 5c lejjebb fogja tornázni az i5 árát? Vagy jelentősen nem fogja?
-
matyi19
őstag
Elég jól alakul a helyzet, ma találtam két új iPhone-t, az egyik i5 fekete, (USA_szóval garancia nincs), a másik iPhone 5c kék, UK.
Mindkettő ugyanabban az árban van, kb 130e Ft.
Szerintetek?
Jah, még van egy két hetes fekete i5 UK.-ból, 120 eFt-ért.... -
Ragnar95
félisten
válasz TakeIt #56452 üzenetére
Újonnan nem lesz tovább kapható az iPhone 5, tehát csak addig fogják árulni, amíg a készletek tartanak és a használtpiaci trendeket nézve nem fognak az új árak lejjebb menni a GSM boltokban sem a megmaradt készleteknél, mivel többen keresnek 5-öt, mint 5C-t...
A használtpiacon az 5S valószínűleg le fogja nyomni az 5 árát, de ez még minimum 3-4 hónap, mivel annál előbb nem indul be rendesen a szürkeimport és az újdonsült tulajok sem fognak annál korábban megszabadulni az 5S-üktől, amíg meg nem jelennek meg az 5S-ek a használtpiacon, addig az 5-ök ára sem fog változni
matyi19: én a helyedben az 1 hetes i5-öt venném 120-ért, mivel az garis és olcsóbb, mint a másik 2, bár nem bontatlan, de én 5C-t nem vennék, mert nem tetszik, de gyakorlatilag csak a dizájn és az anyaghasználat a különbség köztük, szóval neked kell döntened,h melyik jön be jobban[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
matyi19
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz TakeIt #56461 üzenetére
Azt írtam,h GSM-eknél nem fog lemenni a bontatlan i5-ök ára, ha marad egyáltalán még addigra, de erre elég kicsi esélyt látok, szerintem max 1-2hónapon belül kifogynak a készletekből...
Ck.: fogalmam sincs sajna, elég ritkán használom az iWorköt iOS-en, akkor is csak iPaden. Home+poweres újraindítás megvolt már?
matyi19: nem, semmire sincs szükség, sorozatszám alapján megy a gariztatás. Én a helyedben a garis 1heteset választanám, mivel olcsóbb és le tudod ellenőrizni,h valóban 1 hetes-e, így az az 1 hét nem számít szerintem, főleg,h a másikra gari sincs....Ha lenne rá gari, akkor talán megérne +10k-t, de így szerintem semmiképp.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz TakeIt #56469 üzenetére
Sajna sokan megszívták ezzel,h az i5-öt nem forgalmazza már az Apple, akik úgy terveztek,h i5-öt fognak venni olcsóbban az 5S megjelenése után
Marad az 5C vagy a használt 5, ha mindenképp karácsonykor akarsz telót venni...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz jozsi252 #56471 üzenetére
Szerintem is, azzal többet nőttek volna az eladások, bár a darabonkénti profit nem nőtt volna, de az összesített valószínűleg igen, bár így utólag ezt már sosem fogjuk megtudni...
-
Blyan
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz matyi19 #56474 üzenetére
IMEI nem is kell, csak sorozatszám. Ha felhívod valamelyik hazai szervizt, elvben megmondják neked sorozatszám alapján, illetve ugye ha Apple Store-ban lett vásárolva, akkor a számla is bizonyítja a dolgot, de elvben modellszám alapján is meg lehet állapítani a származást,
Itt tudod csekkolni, hogy honnan származik a teló modellszám alapján[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Megvan az imei, elküldte.
-
Topikgazda
Ma gondolt egyet a koin appom, én indulás után egyből kidob. Se reboot, se semmi nem segít rajta, eddig tökéletesen ment (i5, 7.0). Leszedni/visszarakni nem akarom, mert akkor elveszik az adat, ami benne van. Ötletek? Esetleg másnál megy? MEgkérdezi,hogy tartsa-e meg az adatokat törlés előtt? Akkor nem is lenne gond.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
buci30
addikt
Olyan létezik ,ha automatánál van a frissítés es egy app újabb verziója letöltő díj de a frissítés pénzt kér s ez álltál le is szippantotta a zsetont is.
De miért kell fizetni egy frissítésért amikor az legtöbb app-nál ingyenes.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Ragnar95
félisten
válasz buci30 #56487 üzenetére
Frissítés sosem kerülhet pénzbe, ha egy appot egyszer megveszel, az onnantól életed végéig a tiéd, így bármikor újra letöltheted ingyen és a frissítéseket is ingyen kapod hozzá.
Max pl. Newstandes előfizetés újulhat meg magától és vonhat le pénzt, de frissítés semmiképp.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
idntknow666
tag
Üdv Urak!
Sikerült meghoznom a döntést,ma megváltam "szeretett" Galaxy s3 készülékemtől,holnap pedig beszerzek egy i5-öt.Kérdezném,hogy így felületesen mik azok a dolgok amiket érdemes aktiválásnál beállítani (icloud stb)?Illetve ha kérhetnék pár hasznos alkalmazás nevet azt megköszönném !
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
Előfizettem az itunes match-ra, remélem jó döntés volt.
Oppo Find X5 PRO
-
B-L-A-C-K
titán
válasz idntknow666 #56494 üzenetére
iCloud-t természetsen érdemes beállítani, mivel a felhőbe menti az adataidat, ezek kívül a beállítások mind emberfüggőek, nem tudhatjuk te milyen alkalmazásokat használtál, és szeretsz.
-
nofi
addikt
válasz samgar #56495 üzenetére
Nekem már az megér 25 eurót, hogy mindenhol elérem a zenéimet. Amikor a hazai start napján előfizettem akkor nekiálltam átnézni a zenéimet, hogy mik azok amiket megtalált az iTunes. 10%-át nem találtam, jellemzően albumvégi számok és akkor még úgy voltam vele, hogy rendre leszedtem az "eredeti" verziókat. Ma már ez a lelkesedés alábbhagyott, de legalább egyszer rendbe tettem a gyűjteményemet. Most meg várom, hogy elstartoljon itthon a Radio
Xbox GT: nozsolt
-
Totheground
addikt
Észrevettem egy olyat az iTunes Match-nél, hogy ha random zenéket hallgatok (azaz a songs-nál shuffle all), akkor gyanúsan streamel is időnként, pedig ki van kapcsolva, hogy mobilneten is csinálja. Más észrevett már hasonlót?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
erdoke
titán
válasz Ragnar95 #56472 üzenetére
Ezeket érdemes elolvasni:
So the 5S is (allegedly) killing the 5C. Why is this bad news?
The mysterious failure of Apple's iPhone 5cA legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!