- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto_th
aktív tag
Mi a véleménye az ios 12-ről annak, aki bétázik iphone plussokon? Minden stabil? Én most ipadre feltettem a beta 5-öt és nagyon szuper, de telefonra nem merem őszintén szólva, de eddig nem olvastam róla hogy banális hibák lennének benne.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
Danny365
őstag
válasz Kommy #187800 üzenetére
Hmm, tetszik, hogy milyen letisztult belül a telefon. Vegulis annyira nem tűnik parának, csak én félnék, hogy mennyire vigyáznak rá egy ilyen művelet során. Véletlen összekarcolják vagy valami, gondolom ők attól még fognak tudni aludni éjjel. De igazából nem volt még ilyen tapasztalatom, úgyhogy lehet, én gondolom túl az egészet.
-
tboldi
nagyúr
válasz norberto_th #187801 üzenetére
Én már korábban is írtam, hogy szerintem simán elmehetne véglegesnek is. A jelenlegi DB6/PB5 verzióval csak ennyi bajom van: "b megnyomása a megnyi".
-
norberto_th
aktív tag
válasz tboldi #187803 üzenetére
Ennyire szuper? Én egy nagyobb hibát felfedeztem, mégpedig ha szeretnék belépni egy weboldalra ott most nem ajánlja fel a jelszó automatikus kitöltését...áthidalható másolással a jelszókezelőből..de macerásabb, remélem ez javul még majd. Most akkor majd ha egy app-ba szeretnék belépni, ott is felajánlja már az automatikus kitöltést, vagy ott csak akkor fog, ha az adott app támogatja ezt?
Ha esetleg felteszem, de nem válik be, visszatérhetek bármikor a béta profil eltávolításával a 11.4-re? Biztonsági mentés nem kavar be neki ha 12-n csinálok?
Up: Működik a jelszókezelés az appokban is, csak kicsire állított billnél nem mutatja, viszont ha összehúzom akkor ott van!
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
tboldi
nagyúr
válasz norberto_th #187806 üzenetére
Nálam felajánlja weboldalakon, appokban nem próbáltam.
Visszatérni nem elég a profil eltávolítása, azzal csak a további 12-es bétákat zárod ki, de marad az éppen telepített verzió. Helyette az iTunes segítségével kell visszatölteni a 11.4.1 ipsw-t. Viszont ha csinálsz egy biztonsági mentést a jelenlegiről, akkor azt visszatöltve gyakorlatilag ugyanonnan folytathatod. Csak vigyázz, hogy a 12-vel ne csinálj backupot, mert az felülírja a régit, és a korábbi verzióra nem fog felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Igazából ezeket ipaden próbálgattam most, de itt mindegy, inkább telón nem mindegy, de ha azt mondod hogy akár végleges is lehetne ergo annyira stabil, akkor bátrabban felteszem.
Köszi a tippeket! Remélm az appokkal sem lez gond, mert gondolom azok annyira még nem tamogatják, azon bukhat a dolog esetleg. iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
TechN7ne
nagyúr
válasz norberto_th #187808 üzenetére
Én két nap alatt megjártam ezt az egészet ,felraktam a 12-t ,aztán leeset hogy az égvilágon semmi extrát nem add,régebben legalább az alkalmazáskezelő vagy az ikonok egy picit megváltoztak ,most meg sehol semmi...
Aktuális ios letöltés ,fel az iTunes és mehet a visszaállítás gomb shift nyomva tartásával ,betallózz a letöltött ios és problémamentesen vissza is ment ,most még dfu módot sem kellett alkalmaznom. -
norberto_th
aktív tag
Viszont ha a 12-alatt csinálok bizti mentést, mert nyílván fogok ha használom egy hónapig, de valami baki üt be, akkor nemtudok külön bizti mentést csinálni a 11-ről hogy ne vesszen el?
Az órára is bétát kell tenni, vagy működni fog a 12-vel a watcos 4.0?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz norberto_th #187808 üzenetére
Nálam egyik alkalmazással sincs kompatibilitási probléma. Tényleg csak a “b megnyomása a megnyi” van.
Hogy lehet-e két backup, azt passzolom, én nem szoktam csinálni (szeretek veszélyesen élni, mint Austin Powers ). Watch-om sincs.
[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz norberto_th #187810 üzenetére
Archiváld a 11 biztonsági mentését és akkor nem írja felül a 12 biztonsági mentése!
ˣ
-
dud998
őstag
válasz norberto_th #187810 üzenetére
Működik a 12-es bétával a 4-es watch OS. Én így használom, és hibátlan.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
norberto_th
aktív tag
Köszi! Érdemes órán bétát használni egyébkét? Van ott valami gáz?
-
norberto_th
aktív tag
A képernyőidőnél mit takar az a “felvételek” kategória?
-
tboldi
nagyúr
válasz norberto_th #187820 üzenetére
Hogy hányszor vetted kezedbe az eszközt.
-
Coc@s
őstag
Egy időre elköszönök a topictól, offtopic leszek.
Még megvan ugyan az i6-om ill. a családban marad iPhone, de én egyelőre nem iPhone-t fogok használni, az i6 megy a piactérre. (HA, almapiac és hasznaltalma).
NEm így terveztem, de így alakult.
Azért valószínűleg be-be nézek majd olvasgatni.
További jó almázást mindenkinek.18 éve itt
-
Drp81
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Régóta, 10 éve használok icuccokat, de most elakadtam .
Be van állítva a Családi megosztás, eddig működött rendesen. Most az egyik alkalmazáson belül (shadowmatic) megvettem egy új fejezetet, ami a páromnál nem jelenik meg a játékon belül, hanem újra ki akarja fizettetni. A Családi megosztás csak új alkalmazásoknál működik, azon belüli vásárlàsoknál nem, vagy micsoda???
Köszi előre is a segítséget
R."Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Noxy
veterán
válasz kisqp #187826 üzenetére
Mielőtt itt jelszó problémák miatt érdeklődsz, 1x próbáld meg ezt: [link]
Más megoldás nincs, akár milyen történetbe foglalod itt a problémádat.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
őstag
Sziasztok,
11.4.1-es iOS-t futtató iPhone X-en ha felugrik egy ok/mégse választási lehetőséget adó dialógus ablak, akkor nem lehet egyik opciót sem kiválasztani és ettől fogva bezárni sem. A tárcsázóban nem lehet kb 8 számtál többet be billentyűzni, de de pl nem megy a 7-es gomb sem és csinál még más fura dolgokat is.
Megpróbáltam újraindítani a telefont, alaphelyzetbe állítani a beállításokat, csináltam egy visszaállítást iTuneson keresztül, majd mentésből visszatöltést, de egyik sem oldott meg a problémát és most a mentésből visszaállításnál nem tudom végigcsinálni a kezdő procedúrát, mert feljött megint egy ilyen ablak.
Van ötletetek arra, hogy hogy lehetne megoldani a problémát azon kívül, hogy csinálok egy újabb visszaállítás csak most nem állítom vissza mentést?
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
Arcképgyáros
válasz hszilard666 #187837 üzenetére
Kesobb meg ennyi aprot sem fog erni.
-
Coc@s
őstag
válasz hszilard666 #187837 üzenetére
Az aprótól azért többet, vagy kellően nagy marék aprót.
Ha megnézed az almás oldalakat, azért van még áruk.
Ahhoz képest pedig amennyiért én megvettem a cégtől így 2 évesen, pláne.
És nem mellékesen egyébként makulátlan, valamint kb. 3 hónapja még a céggel kicseréltettem az akkuját, ami a telefon saját kijelzése és külső appok szerint is 100%-os, valamint független a telefon.
Szóval mindenképp megéri.[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
törölt tag
Jó éjt! Egy kérdésem lenne az icloudos email címmel kapcsolatban. Mennyire érdemes használni mindennapos email címnek? A kétfaktoros hitelesítés miatt nagyon biztonságosnak gondolom. A napokban feltörték egyik email címemet és gondolkodtam, hogy az icloudos címet használnám mindennaposnak a másik helyett.
-
kchris78
veterán
válasz DJosef #187843 üzenetére
5-10 ev? szerintem nem. ez nem egy olyan telefon amibol meg keves kerult piacra es egyedi valamiben (nokia 6310i-ket vettem par hete-honapja).. ebbol sok milliot adtak el...
ott van mellette szinten sok millio 6s / 7... ha makulatlan akkor most meg (relative) jol eladhato mert az aktualis ios meg tamogatja az 1GB ramos modelleket!! ha az megszakad akkor tenyleg semmit se fognak erni. -
kisqp
tag
Először is akármilyen (egybe írva), másrészt mellőzzük a személyeskedést, ha kérhetem. Az 5s-t használtan vette kb egy éve, az se-t pedig két napja hozta ki a vodafone-ből. Nem mindenki lopott telefonon akarja "feltörni" az icloud zárat, van aki csak olyan ritkán pötyögi be a jelszót, hogy elfelejti. Mellesleg szerintem app store-ból még semmit nem vásárolt.
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
-
norberto_th
aktív tag
Annyira gáz hogy AM-ban nem lehet beállítani hogy a legújabb zenéket mutassa legelől...állandóan lefelé kell görgetni meg felülre helyezgetni az új zeneket ha a lejátszási listába teszek zenét...nincs erre valami beállítás 2018-ban?
-
veterán
válasz norberto_th #187846 üzenetére
Nincs sajnos. Ez engem is zavar.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kiki22
senior tag
sziasztok! 2 hete jött elö egy olyan problemam ,h neha meghulyul a kijelzö nem erzekel vagy tok mast erzekel mint amit nyomkodok.Mas napokon viszont teljesen normalisan mukodik.Elöször a törött uvegfoliara gondoltam de nem az a problema .Iphone se rol van szo.Volt mar valakinek hasonlo ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest