Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Ebben az any.do-ban, ha beállítok jelzést egy eseményhez, akkor jelezni jelzi a zárt képernyőn, viszont hangot nem ad. Ennek ilyennek kell lennie, vagy csak én nem állítottam be valamit???
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #1997 üzenetére
Filterekre a mappakra rendezés nem megoldás? Location alert ügyben meg írni kell neki, mint ahogy az ismetlodesrol is.
Egyébként a droidos verziót össze lehet kötni a gmailes fiókunkkal így google taskkal asztali gépen is lehet teendőket felvenni ami szinkronizál az iPhone-ossal. Ördögi ]:-) -
gzbotii
nagyúr
Egy jo, hasznalhato es ingyenes dokumentum kezelot tudtok ajanlani?
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #1996 üzenetére
Azon kívül pl a címkék és az azokhoz kapcsolódó filterek, illetve a location alert.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #1995 üzenetére
Mi hiányzik belőle az ismétlésen kívül amit Icecave említett?
-
Totheground
addikt
Valóban nem rossz, de egyelőre kicsit szűkös a feature list
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1987 üzenetére
Egy kicsit kevés időm van ide benézni (munka mellett el kezdtem tanulni
). De most örülök, mert végre látom, hogy az any.do megjött. Nekem se szóltak. Registráltál idt? Mert szerintem csak akkor van jelzés.
Letisztult és tetszetős. -
BossBoss
őstag
válasz
vadászcsiga #1991 üzenetére
Jah annyira nem eletbevago. Ha kernek erte par eurot kifizetem szivesen. Egyszeruen figyelmetlen voltam.
Leginkabb az zavar, hogy nem probalhatom ki....
-
BossBoss
őstag
válasz
Totheground #1982 üzenetére
De jo, hogy nincs penz a szamlamon es nem engedi letolteni. Ugy latszik kicsit tulleptem a Real Racing 2-el.
Amiota kint dolgozok nem sok magyar penz forog a szamlamon.... Holnap lesz egy korom a bankba....
Remelem legalabb ingyenes marad az app.
-
válasz
vadászcsiga #1987 üzenetére
Nekem task törléskor már 3szor random kilépett
Viszont nemtudom, lehet-e egyedi hati-kétheti,havi ismétlődő taskokat beállitani, mint a due-nál.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #1984 üzenetére
Nos ez az Any.DO kva jó lett, amellett hogy a fekete telefonomon feketére állítva nagyon üt, még hasznos funkciók is vannak pl reminders, jegyzetek, prioritás. Oldalra döntve naptár nézetben látható a teendő lista.
De ami a legjobb hogy a sync segitsegevel az androidos tabomon is megjelenik az összes bejegyzés...oda-vissza
Egy hiba van eddig hogy iPhone-on nem jelzett a reminders de ez lehet hogy az én saram. Tabon jelzett, még snooze is van.
-
válasz
Totheground #1982 üzenetére
Így van: én még egy linket is adok: [link]
-
Totheground
addikt
Kijött az Any.do iPhone-ra.
-
Blaise
veterán
Ingyen van a PhoneDrive, nagyon hasznos, mindenes fájlkezelő program.
-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes a Nebulous notes.
-
iLux
tag
BBFW hiba miatt nem tudom visszatölteni a régi szoftvert, szóval parás lesz a videó. Nem tudjátok mi okozhatja? (04.02.11-es BB-m van, és 04.02.11-es BBFW-t is tettem az IPSW-kbe, törléssel is próbálkoztam).
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan iOS progi, ami csak iPhone-on megy, és iPad-on nem? (nyilván olyanokra gondolok, amik nem kapcsolatosak a telefonálással)
Köszi!
-
bobooo
addikt
válasz
vadászcsiga #1967 üzenetére
az amazon.com-ról tudsz azokkal a gift cardokkal kedvezményesen shoppingolni
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #1967 üzenetére
Tudsz vele digitális PC játékokat venni, amit aztán beregisztrálhatsz Steamre mondjuk.
De gondolom ha rendelsz valami fizikai dolgot postán, akkor arra is érvényes.
-
vadászcsiga
félisten
A Amazonos gift carddal mit lehet kezdeni?
-
adnoctum18
senior tag
Na a 15USDs GC fel is kerult, sajnos a 10es meg nem.
-
luccc
csendes tag
Mi van az FMA-el? Le szeretnék tölteni 2 sponsor appot, erre kiírja, hogy "App freeing is for humans only. Are you a human? Enter the text below to pove it!" Beírom a 2 szót, erre kiírja, hogy "Sorry, but your entry didn't quite match up. Please try again!" Ami oké is, ha elírom, de úgy 15-2O-szor egymás után csak nem rontom el??? Valaki tapasztalt már hasonlót?
amúgy nekem fennt van a 1O és 15$-os gift card és az 1-2-5-1O$os amazon giftcardok is…
-
máyköl
veterán
Erre a varázslósra meg a Trade nationsra nem kapok kreditet...
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #1958 üzenetére
Nagyon durván ki van halva a gift app rész. Én mondjuk az összeset levenném, hogy csak gift cardot lehessen venni. Régen mondjuk ennek a gift appoknak a többszöröséből lehetett válogatni.
-
bobooo
addikt
válasz
Amikor levették őket, akkor Facebookon/Twitteren írták, hogy "Egy kis időre búcsút kell vennünk az iTunes Gift Cardoktól, de majd még jönnek vissza", szóval tuti lesz még
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Pont most ertem el a haromezret en is. Meg hiszek a GCben.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem jött 3 sponsor app, benéztem a giftek közé is de gyakorlatilag semmi nincs már ott. Kezd kifulladni
úgy túnik a giftcardnak már búcsút mondhatok.
-
iLux
tag
Üdv!
Tudnátok mondani iPhone képernyőn is élvezhető játékokat?
A legismertebbeket vágom Én is.
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18 #1953 üzenetére
Valószínűleg nem lehet, mivel mindent csak egyszer vehetsz meg.
-
válasz
adnoctum18 #1953 üzenetére
Nem fogsz csalódni, ha szereted a Worms-öt. LAssan ott tarunk, vehetek még egy iPadot, mert az asszony megint követeli, hogy minek használom annyit
-
adnoctum18
senior tag
válasz
icecave #1952 üzenetére
Király, akkor veszem-viszem a másodikat!
Ha már itt tartunk, akciós a Bards Tale is, baromi jó kis rpg, gépen is szakadtam rajta anno. Hatalmas feeling!
Más:
A kreditekből külön eszközről ugye lehet kétszer 10-USD-s Itunes gift cardot venni? Mert az Amazonos GC-nél volt valami kavarás, remélem itt nincs ilyen.
-
válasz
adnoctum18 #1951 üzenetére
Az 1-ben csak egymás ellen BT-n vagy ugyanazon a gépen, a 2-ben és a golfban van, amit emíltettél, megnéztem.
-
máyköl
veterán
Nekem FMA elég bugos iPaden. Folyron kirak olyan sponsor appokat random, amiket már ezer éve megcsináltam. Majd mikor frissítek egyet rá, már nincs ott...
-
válasz
Tibee86 #1946 üzenetére
Szerintem az 1 jobb.... kevesebb ugyan a lehetőség, de változatosabbak a pályák. Egyedül az a para, amit írtam, hogy a fegyverválasztó panelt nem rajzolták újra, így az nem HD, csak pixeles felscale-zett ikonok. Ennek tudatában is előbb az 1-et venném meg, és csak utána a 2-t.
-
joey04
titán
Lane Splitter. Hiába kétkerekezek rekordot, nem megy át az eredmény a game centerbe. nem tudom, hogy a game center a bugos, vagy a játék?
-
Leárazták a Worms Crazy Golf HD-t, mondom megveszem. Nekem nagyon bejön, simán megérte a 0,79 euro-t. Változatos feladatok, jó pályák, aki szereti a golfos játékokat és még a worms-öt is, kötelező darab
Egyébként az összes Worms rész akciós még! 4 euro helyett most mindegyik 0,79, iPadra.
-
Mela Kehes
addikt
Készítek egy documentumot. Bemásolom a dropbox-ba, majd QuickOffice-ban megnyitom. Na és most jön az érdekes dolog. Szerintem amit a QO nem tud (hasábok, kép, lábjegyzet...) azt nem is jeleníti meg. Ezt hogyan lehet orvosolni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1936 üzenetére
El sem jutottam odáig, hogy lássam a méretet, mert át kellett jelentkeznem USA-ba. Mire visszamentem, meg már nem volt ott.
-
BossBoss
őstag
Tudtok ajánlani olyan alkalmazásokat amik "kötelezőek" ipad-re?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #1938 üzenetére
Igen, úgy
-
Ragnar95
félisten
válasz
Totheground #1934 üzenetére
Én használom és nekem nagyon bejött
De pár dolgot azért tudj róla: csak az éppen a háttérben futó progikat mutatja a gyári multitaskinggal ellentétben, illetve nincs benne a balra húzással elérhető zeneirányító- és hangerő sáv. Én úgy állítottam be Activatorben,h a képernyő bal felső sarkából behúzás legyen a Multifl0w, szerintem így még látvánosabb -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1935 üzenetére
Máskor töltsd le mobilnettel én is voltam már így. Vagy túl nagy volt?
-
Mela Kehes
addikt
Most jutottam el oda, hogy tele van a hócipőm a FMA-al.
Felmegyek mobilnettel, látom ott egy sponsor app. Gyorsan átmegyek wifi-re, visszamegyek. Nem lehet csak az USA store-ból letölteni. Rendben. Átjelentkezek. Visszamegyek, nincs ott az app. -
Totheground
addikt
Multifl0w-t (JB) használ valaki? Tetszik, amit csinál, meg youtube alapján jól is néz ki, de mielőtt kipengetek 5 dollárt, gondoltam megkérdezem.
-
Blaise
veterán
FMA-ra kerültek fel kisebb címletű Amazon Gift Card-ok is:
1 USD - 300pont
2 USD - 600pontVegyétek amíg vannak
Én PC-re szoktam digitálisan játékot venni tőlük, persze csak olyat, amit be tudok aktiválni Steam-en vagy Origin-en, néha nagy címeket áraznak le 5-10 dollár közé, érdemes figyelni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1929 üzenetére
Kéthetente ingyenes, semmi extra, 12 egy tucat.
-
Mela Kehes
addikt
Ez a fajta todo volt már? Most ingyenes.
-
FefeeX
veterán
Nos, ez az amazonos buli nem volt rossz ötlet...
Meg is vettem a Civilization IV Complete-et, Steamen aktiválva van már...
Kellett hozzá egy 1$-2$-5$ gift card...Összesen 2400 credit
Sajnos egy fajta kártyát csak egyszer enged vásárolni... -
Totheground
addikt
Bele lehet valahogy varázsolni az IntelliscreenX-be a Sparrowt a default mail app helyett?
-
gzbotii
nagyúr
Tudtok olyan progit ra, amit azt mutatna, hogy melyik progi mennyit fogyasztott? (nem JB keszulekre kellene)
-
Blaise
veterán
Az előbb beváltottam 1500 pontot egy 5 dolláros Amazon Gift Card-ra, majd megvettem ezt, és a sorozatszámot beaktiváltam Origin-en, nem volt semmi probléma
-
Totheground
addikt
Visszarakják valaha a Pages-t FMA-ba?
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes #1913 üzenetére
most van négy új ahogy látom: Tiny Zoo Friends, Textfree Voice, Wikets, HauteLook mind a négy 80 kreditet ér...
egyébként szerintem most direkt nem adnak ki nagyobb szponzor appokat h ne tudjon mindenki most szerezni sok kreditet és tudja megvennia gift cardokat csak az akinek van rá éppen kreditje és amikor ezek eltünnek akkor jönnek majd vissza a 95 120 240 kredites appok legalábbis szerintem
-
norbi2010
őstag
Már amazon-os gift card is van FMA-n
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1904 üzenetére
2 -es sokkal jobb...
Én is végigvittem, remélem hamarosan jön a 3. -
válasz
Mela Kehes #1908 üzenetére
En szoktam vele neha nyomni
-
Mela Kehes
addikt
A Reckless Racing HD jó választás?
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes #1904 üzenetére
Szerintem a második rész sokkal jobb. Miért nem azt veszed meg?
-
Mela Kehes
addikt
Ha most megveszem a Real Racing HD-t nem lesz nagy visszalépés a 2. rész után?
-
OsmosHD megveve. Ez az elso dolog amit vettem az FMA-s 10$ giftcardbol...
Zoltan: ment PU
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest