- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nekem 16os telómon 0 szabad hely van konkrétan, iPaden van 12 giga, mert az 32es, mondjuk azt direkt filmek miatt vettem akkorát,de csak utazáskor kell sok film, akkor meg ugye szempont lesz,h minél több ráférjen, tehát jó bőven a bdrip is...
Mondjuk én itthon nem nézek se telón, se iPaden filmet, csak a TV-n, ott meg ugye bdrip alá nem megyek, 3D-seket meg FullHD-ban nézem
mondomén: valóban látszik,de ez egy pillanatkép, mindjárt kipróbálom énis egymás után nézve 2 félét -
adnoctum18
senior tag
-
adnoctum18
senior tag
Igen.
Arról, hogy a kiterjesztése AAC lesz. Amit feltöltöttél az abban a formátumban marad meg amilyenben feltöltötted.
Ha AAC-ben töltötted fel akkor nem tudom hogy lehet megkülönböztetni őket.
Én letöröltem az Itunes könyvtárból a zenéket, így most látszik mi milyen formátumban van.Érdekes, mert olyanok is vannak, hogy az egész albumot felismeri kivéve egy számot,ami emiatt MP3-ban marad.
-
Turbomann
tag
Nem nagyon járok külföldre, mert csóró vagyok és nem érdeke mi van ott. Ha ismeretlen helyen vagyok rá kukantok hol vagyok és tudom. A munkámhoz kellene ezzek az alternatív útvonal jelölő és ezért az egyért venném meg. JB-ém van attól még van fizetett apom és ettől még nem vagyok szebb se.
Ja és tolvaj sem.
-
Turbomann
tag
Akkor a hungary offline map ajánlom.
Ha jól értelmezem, akkor teljes értékű navit kapok ha fizettek?
Droidon sygic mobile nekem tökéletesen megfelel nekem. Azt tudja amit igér és tökéletesebb az útvonal szerkesztése is.Azért probálgatom a coolpilot-ot, de akkor megyek és feltöröm emiatt a készüléket, hogy teljesen képbe legyek. A 20 eur miatt is így fogom letesztelni.
-
vadászcsiga
félisten
Amúgy önmagáról a cibről és a szakmai hozzáértésükről nincs túl jó véleményem, így az 5-6 év náluk lehúzott időszakom után...
Én 4 éve vagyok náluk ennél csak csúnyábban tudnék fogalmazni. Toketlen egy bank, de ez a véleményem a többi kis bankról is az OTP kivételével.Icecave
Amikor bemész hogy csinaltatsz egy maestro kártyát mert egyik toketlen bkártyájukat sem fogadjak el külföldön (tapasztalat) és telefonálnak Pestre hogy te izéke vagyok innen és innen tudunk csinalni ilyen kártyát és kiderül hogy szerintük ezt már bevontak, atmész az OTP-be ott meg pikk pakk csinálnak akkor mit mondjak rajuk? A lakashitelunkről már nem mesélek mert hosszú lenne. -
vadászcsiga
félisten
Na jó de amikor elfelejtem a házassági évfordulónkat az már kicsit gáz. Annyi mindenre kell figyelnem legalább ezt vegye le a vallamrol ha már ennyit fejlesztik és ennyit fizettem érte.
Múltkor elfelejtettem lefotozni anyám szulinapjat a noticenteren, legalább 4 értesítés volt plusz a Google naptár SMS-e meg emailje
Mondtam is magamban na ez az, így már biztos nem felejtem el. -
DanielK
addikt
Ahogy írtam, mindkét alkalmazásnál (Naptár, Emlékeztetők) a badge hiányzik nekem nagyon. Az hogy egy kis szám jelezze (mint pl az email ikonon), hogy éppen hány emlékeztetőm van aznapra (illetve ami elmaradt azt is), ugyanez a naptárnál is.
Illetve nekem a gyári naptár alkalmazással semmit bajom nem volt, csak mikor elkezdtem vadászni egy jó teendő/emlékeztető appra, akkor gondoltam, hátha van olyan naptár alkalmazás, ami ezt is tudja. Így vettem párat (darabra 3 naptár alkalmazást). E mellett vettem még 4-5 to-do alkalmazást (a többi ingyen volt)
vadaszcsiga: nincs bennünk semmi hiba.
Csak elvárnánk, hogy tudjon olyat, amit egy 3rd party alkalmazás is (badge). Az viszont nem tudja megjeleníteni a napot, mint a gyári app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest