Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #599 üzenetére
Én nem tudom hány appom van de rendszeresen szanálom őket ami nem éri el a szintet, könyörtelenül repűl. Egyébként 5 oldal van teli.
Az első 2 oldal napi-heti használatban van, a többi hébe-hóba de tudom hogy néha szükségem van rá. Az utolsó oldal mindig az új belépőké, néhány napig teszt alatt vannak aztán vagy lecserélem egy meglévőre, vagy delete.iTunesban viszont sokkal több van, ott olyan appok is vannak amikben látok fantáziát és várnak egy major update-re.
-
Solar_Wind
senior tag
A kevesebb app néha több. Egyébként Ti hány %-át használjátok rendszeresen az app-jeiteknek? Nekem van 102 app, ebből szerintem 15-öt használok rendszeresen, és újabb 15-öt alkalmanként
Körülbelül.
-
vadászcsiga
félisten
Apphalmozóknak még egy pénznyilvántartó progi: MoneyWiz - Personal Finance,
3.99helyett 0.79 euró. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga #594 üzenetére
én állandó időhiánnyal küzdök, jól jön, hogy tudom, hova tervezzek szabit, meg ilyenek.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Blueprint 3D!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes #593 üzenetére
Le is csaptam ra
!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #592 üzenetére
Miért olyan fontos hogy mikor vannak a magyar ünnepek? Nincs belőle olyan sok hogy ne lehessen megjegyezni.
-
Mela Kehes
addikt
Jött egy 80 kredites app!
-
Solar_Wind
senior tag
Én megvettem a week calendar-ban, nekem megért 230 Ft-ot
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #590 üzenetére
Yeeeeháááá
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #588 üzenetére
...ez jó neked? vagy ennél többre vágysz?
-
szabopali
aktív tag
Találtam egy naptár programot melyben többek között a magyar ünnepek is jelölve vannak! csak free verziót próbáltam, az egy hagyományos kártya naptár nézetet hoz. Ezt szerintem mindenki ismeri. Első ránézésre egy teljesen letisztult az ünnepeket tisztán láttató app.
A neve Calendar Card
Van belőle PRO verzió, hogy az mennyivel tud többet nem tudom. -
vadászcsiga
félisten
Új todo/planner/note app: Calendar Cat, érdekes megoldásokkal.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #583 üzenetére
A Dolphin nagyon bejön, tetszik ahogy a két oldalt lehet huzigatni. Le is cserélem a safarit.
-
gzbotii
nagyúr
Szerintetek melyik a legjobb bongeszo (lehetoleg ingyenes)?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #578 üzenetére
Még dolgozom rajta, amire elérem, meglesz.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #575 üzenetére
Április végén megszűnik a mobilme. Annak a része volt. Helyette van az iCloud.
(#576) gzbotii: én az AVPlayert használom, csak gondoltam szólok, ha valakinek kell.
-
Mela Kehes
addikt
Látom, hogy a Numbers és a Pages kezeli az iDisk-et. Ez hasonló lehet, mint a dropbox? Érdemes regisztrálni?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #572 üzenetére
Majd ámúltok, ha Freddie Mercury tér vissza helyettem!
Momento leértékelve, ha valaki szeret naplót vezetni.
Dead Space ipadre le van értékelve! -
DanielK
addikt
Egy nagyon érdekes hack'n'slash játék most ingyenes: Armed and Gorgeous HD.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #563 üzenetére
Dropboxba lehet emaillel is feltölteni, persze trükkös, de megoldható.
Gmail címmel, AirDropper, SendToDropbox, vagy használj Sugarsyncet. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #561 üzenetére
Megnyitni meg lehet a dropbox klienssel is, csak visszatölteni nem tudod (vagyis meg lehet oldani, csak kicsit macerásan - vagy ott az email)
A kész dolgot elküldöd magadnak emailben, azt megnyitod (appstore-os) iFiles-zal, ami meg visszatudja tölteni dropboxba is. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #559 üzenetére
Numbers
- cellákat kijelölni - igen
- cellatulajdonságok - igen
- cellák tulajdonságait átvinni más cellákra (jobb alsó sarokra kattintva lehúzom) - igen
- névsorba rendezés - ezt nem tudom
Pages (egy kis leírás itt, bár már frissült, és magyar lett, de a funkciókból nem veszített)
- felsorolás - igen
- fejléc - igen
- hasábok - igenHa úgy döntesz, hogy megveszed őket, akkor a programban lévő tutorial doksit ne töröld le, mert nagyon hasznosak!
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #557 üzenetére
Mire gondolsz? Pl.?
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #555 üzenetére
A quickoffice-ban még az sincs meg, hogy sorkizárt legyen a szöveg. Ezért használom mindkettőt.Ha kell valami a dropboxba/ból, akkor quickoffice, de amúgy pages/numbers.
-
Mela Kehes
addikt
A QuickOffice tényleg ennyire lebutított változat, vagy csak én nem értek hozzá?
A Numbers-ben több szerkesztési lehetőség van? -
DanielK
addikt
A Serenity (iPhone és iPad is) most ingyenes. Eredeti ára 2,39€. Töltsétek. Jó kis relaxációs app.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #546 üzenetére
Töröld a bookmarkot, bár az enyémben ha üres tabon elkezdem gépelni a www-t az első találat a freemyapps oldala lesz.
-
válasz
Mela Kehes #543 üzenetére
Neked.... nekem semmi
Pedig 100 kredire várok, utána már nemigen érdekel a dolog. iPhone-on megveszem az iPhotos-t, iPadom meg a goodreader for iPad-ot, mert azzal le tudok menteni pdf-eket, stb.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #542 üzenetére
A függvényeket megtaláltam. Nem tudom kijelölni, hanem be kell írnom a cellahivatkozásokat. Azt gondoltam hasonló lesz ansime excelhez, de ez egy eléggé lebutított változat.
-
Mela Kehes
addikt
Na jött egy 80 kredites sponsor app. Végre.
-
Mela Kehes
addikt
A QuickOffice-szal kijelölni, képleteket beírni hogy lehet? Ami volt rajta tutorial azt az első lendülettel letöröltem. Ha abban van, akkor legfeljebb letöltöm újra és megnézem.
-
szabopali
aktív tag
speed dial
Nemrég kérdezte vlki, itt van ez (free) ha nem jött be más app. Én erre cseréltem a "my button"-t. Ez többet tud, praktikusabb, nekem jobban bejön. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #539 üzenetére
Nekem mindegy, nekem jó a gyári is.
Csak épp az appshopperen jártam, akkor láttam.
-
DanielK
addikt
Azt hiszem SÖ a nagy zene b*zi.
Íme egy új app: Equalizer Pro. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #536 üzenetére
Azzal jól jártál. Nagyon jó program és ráadásul univerzális is. A készítők dolgoznak az iCloud syncen is!
-
-
DanielK
addikt
Leértékelték a Money programot. Eddig 7.99$ volt. Nem használom, de ennyiért lehet valakinek megéri.
-
mondomén
őstag
Nektek operaban mukodik rendesen a kezdolap gomb? Hiaba nyomkodom nem mukodik.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #529 üzenetére
Most így visszaolvasva nem az jött le amit szántam. Úgy értettem, hogy a most 3 éves lányom használhatja, mert kb. addigra gyűlik össze a szükséges kredit mire megnő.
-
válasz
Mela Kehes #527 üzenetére
Gondolom az emberek 95%-a csak a megszerezhető appokra hajt...
Nekem egy maradt fent, a Fairway Solitaire HD, mert nagyon szeretem az ilyen játékokat, meg is fogom venni.
Nekem az utolsó 2 hetet nézve 2 vagy lehet 3 sponzor app jött összvissz.
-
Mela Kehes
addikt
A freemyapps eléggé leült.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground #525 üzenetére
D-day
-
Totheground
addikt
Countdown appot kerenék, napokra kell, nem percekre. Van valakinek ötlete? Awesome Days megvan, de jó lenne valami más is, a változtosság miatt. Universal előny, de nem feltétel.
-
vadászcsiga
félisten
Privátot ismeritek fiúk?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes #521 üzenetére
Csak persze ha kicsit tartalmasabb leirassal tudnad gazdagitani, az sem lenne rossz
-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes #518 üzenetére
Elolvastam a sorozatgyilkososat,nem is tudtam hogy volt magyar is.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #517 üzenetére
Régebben még a blogomban lévő téma is benne volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #515 üzenetére
Változatos oldalad van. Sorozatgyilkosok, kivégzések, másik oldal meg energiaital gyűjtemény. Kedves kis weblap
Egyébként nekem is bejön vele a flash de megszenvedi, legalábbis az Aréna ingyenes netjén. Régebben nem ment az ingyenessel.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #515 üzenetére
Nékem is!!!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes #513 üzenetére
En 15p problatam es azt irta ki, szerezek be Flash 10 ha akarom latni az oldalt (Puffin Free)
-
Mela Kehes
addikt
Csak nem hülyültem meg. Megnyitottam a www.speedtest.net-et és minden látszik.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #510 üzenetére
Nem arra gondoltam
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #504 üzenetére
pl: speedtest.net
Kiprobaltam most a puffint de nem megy itt a flash -
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #504 üzenetére
ie-t hasznalsz?
Abbol en csak a Win8-as Metrosat tudtam hasznalniA tobbi valahogy..
Mondjuk inkabb ie9 mind mozilla..de ez igy mar nagyon off -
snooze
veterán
puffin böngészö csak ios5-el megy?régebbiekre nincs?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #503 üzenetére
Én sosem tudom mivel tesztelni az ilyen bongeszoket mert ie-ben olyan természetes hogy van flash hogy nem jut eszembe olyan oldal amivel kiprobalhatnam.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #502 üzenetére
Nem tudom, mondjuk néhány oldallal néztem és működött.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #501 üzenetére
Akkor téged kedvel mert ott van a leírásban hogy "flash is not supported in free version"
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #496 üzenetére
A free is megnyitott flash oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest