Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Ingyenes az Everything. Ez is ilyen todo féle program.
-
DanielK
addikt
Én sajnos csak iPhone-ra tudok (Logitech), de az meg fut iPaden is. Egy próbát megér.
icecave: mennyire fogsz megkövezni a Due miatt?
Hogy szuperál?
Nálam a logmein vált be. Ingyen van, bár nekem csak arra kellett, hogy irányítsam a gépet, fut ipaden is és iphoneon is.Illetve, ha márfeltetted egy gépre, akkor neten keresztül is egy böngészőből (bárhonnan) tudod irányítani az adott gépet. Ez jó, mert anyámnál néha kell segítség és akkor jól jön távolról besegíteni neki. Telefonon nem szeretem mondani, hogy hova kattintgasson, ráadásul még XPje van, amit már kezdek elfelejteni (emlékezetből nem tudom, hogy mi hol van, de ha ott vagyok előtte, akkor azért megy)
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iPad 2-höz keresek olyan alkalmazást, amivel a gépet (W7 64bit) tudom vele vezérelni, főként magic trackpadként használnám, de olyan funkciók is jól jönnének, mint hangosítás/halkítás, görgetés, esetleg az ipad saját virtuális billentyűzetének használata is. Tehát szeretném kiváltani a billentyűzetet/egeret. Van ilyen?
-
Mela Kehes
addikt
A Parking játékhoz valaki vett már bónusz pályákat? Érdekelne, hogy megéri-e?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #291 üzenetére
Én sem használom minden funkcióját. Nekem átláthatóbb, mint a clear. Nem rakok be emlékeztetőt, jelzést meg ilyeneket. Csak arra használom, hogy külön csoportba írom az emlékeztetőket. (munka, suli stb.)
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes #287 üzenetére
Bele kellene dobni a szakmai topik 1. hszébe, ezt is meg a off topik linkjét is, akkor biztos többen észrevennék, nekem is csak egy-két napja tűnt fel, valaki a szakmaiba dobta ennek a linkjét
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
Mela Kehes #289 üzenetére
Azt megértem
A 2Do nekem a kezdektől fogva megvan, de nekem sajna nagyon körülményes volt használni, nem barátkoztunk össze
-
Basszus, 2 napja vettem meg a Splashtop Remote Desktop-ot iPhone-ra 1,59 EUR-ért, erre ma levitték 0,79 EUR-ra. (tragédia
).
Sajnos, iPadra külön kell megvenni, de nekem megvan arra is, így iPadról tudok ránézni asztali gépre, onnan nézni videót (nem szaggat), stb. iPhone-ra csak azért kellett,hogy ha épp mondjuk szobabiciklizek, ránézek, írt-e a főnök skype-on,stb (egyszerűbb, mint bejelentkezgetni minden sz*rba telefonon, meg így a "nagygépen" marad meg minden beszélgetés, info.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind #288 üzenetére
Én pedig lecseréltem a cleart a 2Do-ra.
-
Solar_Wind
senior tag
Nekem szerintem elég lesz a gyári emlékeztető, úgy néz ki. Pont jó, nem bonyolult, nem túl buta.
-
Mela Kehes
addikt
Örülök, hogy az a topic így meglódult. Február környékén nézegettem, de nem nagyon frissült, mondom ennek ennyi.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #285 üzenetére
Én is akkor szedtem le, amikor ingyenes volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground #281 üzenetére
A Today To-do-t már több mint fél éve hasznalom (tavaly nyáron ingyenes volt) szeretem csak meguntam. Nem nagyon frissítik ha mégis akkor csak bug fixes amúgy minden benne van ami egy todo-ba kell.
Minden frissítésben benne van hogy Spielhaus a fejlesztő dolgozik valami óriási újításon de csak nem jön.
-
mondomén
őstag
válasz
Totheground #283 üzenetére
Azt hiszem a device ID-d kell nekik és ezt ilyen formában kell engedélyezni. Aztán lehet nagy hülyeséget mondtam most.
-
válasz
Totheground #281 üzenetére
Onnan tudja számontartani, hogy mit töltöttél le, mennyi a pontod, stb...
-
Totheground
addikt
Hogy a 2Do mitől bonyolult, azt nem értem, elég leszűkíteni a mutatott opciókat, és nincs több sallang. De kinek a pap...
Egyébként nekem még nagyon tetszik a Today To-do, nézzétek meg. Egyszerű, ötletes és baromi intuitív.Viszont ez a settings akármi, amit a freemyapps akar rálőni a telefonra, pontosan mit csinál?
-
Megvettem, még ismerkedem vele, de az első kérdésem hirtelen az,hogy ha van egy pl. heti rendszerességű értesítőm, hogy tudom "kipiálni", hogy elvégeztem, és átkerüljön abba a pozícióba, hogy következő héten ugyanekkor jelezzen?
Mert kipróbáltam, most jelzett, kivettem a snooze-t, és még mindig a mai teendők között mutatja, nem került át a köv. héten újra jelző időpontra.
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga #277 üzenetére
Jajj, de ravasz
icecave: beregeltem egy fake emailt, megadtam a helymeghatározást és így megkaptam a pontokat. Viszont az iMob 2-re nem bírok rájönni, először ott is behazudtam valami fake felhasználónevet és akárhányszor újratelepítem egyből azzal jelentkezik be, persze a pontokat nem kaptam meg. Annak az adatait mivel lehetne törölni, hogy újratelepítéskor tök üresen fogadjon?
-
válasz
eszgé100 #275 üzenetére
Inkább menyasszony, de ő semmit nem ért félre, nem lepődik már meg semmin, mindig megmutatok neki minden ilyesmit, amivel szenvedek
A másik meg, mivel "én képeztem ki beszólás ügyileg", ilyenkor csak ennyit mond: Mit erőlködsz, nem kellesz te senkinek!
Na, a lényeg, hogy ilyen appoknál én nem szoktam regelni, csak megnézem a terms and conditions-t,stb, és azalatt letelik a 30 mp. Én sem kaptam meg egyébként érte. Ha újratelepítem, akkor sem. Párnál már csinálta, nem is értem, mi van ilyenkor.
-
Új szponzor app: Badoo, 80 kredit. Felrakom, mielőtt eltűnik.
-
baro130
tag
Sziasztok! Azt hogy tudom elérni a SmartSync nevű programmal, hogy a kontaktom képe ne kis kockában a fejlécen, hanem teljes képen jelenjen meg a hívásképernyőn? Hiába állítom be a beállításoknál, hogy „Fit to call screen", mindig összetömöríti és kis képet (Thumbnail) csinál belőle.
-
eszgé100
őstag
mr.Geez:
Én nem kaptam érte pontokat regisztráció után sem, viszont cserébe kaptam egy csomó spamet, szóval csak óvatosan vele
-
Solar_Wind
senior tag
Zombie Highway ingyenes ma.
Btw, eddig tetszik a gyári Emlékeztető
-
DanielK
addikt
Ha nem fejezed be, akkor meg eltolod manuálisan a figyelmeztetést!
A 4. képen láthatod is. Erre van 3 gyors kapcsoló.
Van 6 gomb, az első a szundit jelzi (Zzz), a második az ismétlést, a harmadik a figyelmeztetést. És itt jön a lényeg, a 4.-kel 10 perccel eltolhatod, de ha még egyszer megnyomod, akkor meg már +10perc azaz összesen 20-szal toltad el, és így tovább. Az 5.-kel 1 órával és a 6.-kal egy nappal tolod el az emlékeztetőt! -
vadászcsiga
félisten
Na jól van srácok ez már szőrszálhasogatás
-
Köszönöm.
Én ezt értem, de valljuk be, egy napi teendőt max 2szer tolnál el kb. utána úgyis megcsinálnád. Pl. egy online számlabefizetést. Na, mindegy. Az órás eltolás teljesen rendben van végülis, de egy 10 perces (nekem) jó lett volna. Mittudom én, még befejeznék egy részt a modellen, utána érnék rá utalni (hogy az előző példánál maradjunk), viszont ha meg nem szól 10p múlva, akkor mire befejezem a modell egy részét, el is felejtem
-
DanielK
addikt
-
válasz
vadászcsiga #259 üzenetére
Nem mondtam, hogy ez lesz a tökéletes, csak azt,hogy pár nap alatt kiderül.
Még nem "töltöttem fel", így nem is tűnt fel, hogy nincs badge.
Egyébként valószínűleg úgyis az lesz,hogy megveszem a Due-t, elvégre ha nem jön be, még mindig van kit hibáztatni/dícsérni adott esetben (DanielK), ha nem lesz jó,hogy mit kampányol itten.
-
DanielK
addikt
Eddig azt használtam, de nem vált be. Nehézkes beleírni az új dolgokat. Beviszed, és utána még kettőt kell kattintani, hogy a dátumot is megadd.
Amikor jelez, akkor ugyanúgy eltűnik, mint a naptár, csak a notificationbe megy be és onnan látod, hogy van még teendőd. Ömlesztve mutatja a dolgokat, a Due legalább időrendbe teszi, hogy első a legkorábbi és így tovább. Nincs badge, így nem tudom, hogy mennyi teendőm van még aznap, mindig csekkolni kell a programot, esetleg a noti centert. A Due a mai és elmulasztottakat kiteszi badgenek (de be lehet állítani, hogy az összeset vagy csak az elmulasztottakat mutassa így).
Persze nem kampányolni akarok mellette, csak rávílágítani, hogy tudása igen nagy, annak ellenére, hogy ez nem látszik. A fejlesztő meg válaszol az emailekre.A Due custom snooze beállítása, mint kiderült az Apple faszsága. Itt lehet olvasni, hogy miért csak 1perrc vagy 1óra a snooze.
icecave így már nem érdemes olyat keresni, amelyik custom snooze-t tud, mert az csak "átverés".
Ugyanolyan Apple hülyeség, mint az hogy nem lehet dinamikus ikon kint, így a week calendar sem mutathatja a dátumot.vadászcsiga: nem feltétlenül csak a fordításra gondoltam, hanem pl melyik a legmagyarosabb kifejezés, ami egy ilyen programba illik stb.
Ja és írt a fejlesztő, hogy majd ír, amikor újabb nyelvet akar bele pakolni. Egyelőre meg kell elégedni a magyar dátummal, bár nekem már az is nagyon jó!
-
válasz
vadászcsiga #254 üzenetére
Basszus, mondom ráskubizok már a gyári reminders-re, ugyan milyen... erre van benne heti-kérheti-havi ismétlés, completed, today és listanézet, meg syncel egyből iClouddal, outlookal, és így iPaddal is. Most tesztelem, lehet nekem ő is tökéletesen meg fog felelni, pár nap alatt ki fog derülni.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #251 üzenetére
Ezért tetszik a Due. Ott legalább a dátum magyarul van és nem azt kell olvasnom, hogy today, tomorrow, hanem azt, hogy ma és holnap vagy kedd és szerda stb.
icecave: ha válaszolnak a fordítási levelemre, akkor írok nekik arról, hogy jó lenne ott is "custom" beállítás.
-
vadászcsiga
félisten
Ma volt időm kicsit, összefoglaltam mi fontos számomra egy feladatkezelőben és tulajdonképpen a 2do-ban, meg a week calendarban meg a többiben is meg van minden egyedül a magyar nyelv ami hiányzik és ez zavar a legjobban. Egy csomó appnál fel van sorolva több keleteurópai nyelv is, a magyar mindenhol hiányzik. Nagyon kevés az a progi az appstore-ban amelyik tudja.
Úgyhogy DanielK-t hajrá!icecave
Ja ja mint a coca meg a pepsi -
válasz
vadászcsiga #248 üzenetére
Nyilván, mert arra - ahogyan te is - már rég rájöttem,hogy az igényeimet 100%-osan egyik sem fogja lefedni... mindegyik kompromisszumokkal jár, így azt kell megvennem és használnom, ami a legkevesebb "fájdalmat" okozza számomra.
DanielK: köszi, akkor legalább ez az egy tudja 2 hetente dolgot. A 3do (az ingyenes) az megkérdezi, mennyire snoozolja, lehet negyed óra, stb-t is belőni. Viszont az meg túl nagy szövegdobozokat használ, mint mondtam. Ördögi kör ez
Végén kiderül, hogy igazából mindegyiket egy cég gyártja és arra mennek, hogy vedd meg mindet, és válassz
-
-
Nem rossz a 2do, de azért ez már túl van bonyolítva. Külön kell alarmot belőni, meg minden, elhiszem,hogy nagyon jó,ha szépen bekonfigol minden egyes taskot az ember, de ha csak be akarok írni egyet, hogy mondjuk holnap jelezzen egy szöveggel időpontra, még a gyárival is gyorsabban megy...
DanielK: nézd meg légyszíves, hogy a DUE-ban lehet-e 2 hetente ismétlést beállítani, vagy csak naponta, hetente és havonta. Köszönöm!
-
válasz
vadászcsiga #242 üzenetére
Kiverte a szemem basszus
-
válasz
vadászcsiga #239 üzenetére
Hehh, lehet syncelni vele iCloudot
Viszont arra nem jöttem rá,hogy hogyan tudnék havonta vagy hetente ismétlődő taskokat beállítani...
-
válasz
vadászcsiga #239 üzenetére
El, nagyon is... ez a 79 eurocent tanulópénz belefért, de ha 5.5-ért vettem volna meg, a sírás kerülgetne (nem, mert nincs rá pénz ugye,hanem mert feleslegesen semennyit nem szeret kiadni az ember).
Ezért gondolkodom most a DUE-n is, 4 euróért, mert ez a 3do sem rossz (főleg ingyen). -
Igen, nézem közben a rewiev videókat, és tudja. Viszont még gondolkodom, mert a 3do ezt ingyen is tudja
2do-t én is megvettem, az megy is kukába, nem jött be. Dooo jó lenne, ha még lehetne pár dolgot állítani. Clear már rég a múlté, egyszerű, de sajnos túlságosan is (egy kva értesítést sem lehet beállítani).
-
DanielK
addikt
Szerintem mindezeket tudja!
Itt nézd végig, hogy miket tud és startolj, ha bejött, szerintem.
Egyedül tól-igot nem tudsz beállítani, csak egy időpontot, amikor szól neked. Onnan viszont van szundi, de akár egy második hosszabb csöngés is beállítható, de egy gombnyomással leokézható vagy eltolható perc/óra/nappal. Ami ismétlődik, az ott marad a következő időpontig újra stb. Nekem megérte az árát, ráadásul univerzális és így ipaden is látod a teendőidet/emlékeztetőidet!
Ha valamit töröltél, akkor az a Logbookban jelenik meg és egy kattintással visszaállíthatod!Tegnap eldöntöttem, hogy megveszem a 2do-t. Szerencsére leárazták, de nem jött be. A 2do normál árán (ha így gondolkodom), van egy brutál jó naptáram és egy mindent igényt kielégítő reminder/to do appom!
-
Na, a 3DO ingyenes, és amit tetszik benne,hogy be lehet állítani, hogy óránként, naponta, hetente, havonta ismételjen figyelmeztetőket. Ez nagyon jó! Valamint etől függetlenül még szuniztatni is lehet őket, 15-60 percenként, amíg "ki nem lövöd". Sajnos, túl sok helyet hagy egy oldalon a dolgoknak, így max 3 emlékeztető fér el az appban, utána már scrollozni kell.
Szóval, a fentieket tudja a DUE? Ha igen, szerintem rátámadok... a lényeg,hogy lehessen heti-havi rendszerességű figyelmeztetéseket beállítani, és ezen belül jelzés időpontjában szundiztatni is, amíg nem végzem el az adott dolgot. Valamint,ha utána kipipálom, hogy kész, akkor ne törölje, hanem mivel heti/hai rendszerességű, a következő alkalomkor szlójon megint.
A dooo ugyanis hiába állítod be napi ismétlésre (ez a legtöbb se heti, se havi), ha beállítod,hogy elvégezted törli. Historyba rakja, ahonnan már nem lehet vissza hozni,csak törölni. Lehet hosz szép, meg egyszerű-letisztult, csak gyk. használhatatlan, nem éri meg a 0.79 eur-t sem.
-
Mert jó,hogy magam előtt látom a napi, és a még akár több napig aktuális dolgokat. Teszem azt, vannak olyan taskjaim, ami mondjuk adott hó 1-5ig érvényes, minden hónapban (pl számlák, tb befizetése), ez jólenne,ha minden nap figyelmeztetne (mármint adott hó 1-5ig), majd ha készvagyok vele, akkor át tudjam tolni a következő hóra, hogy akkor is szóljon.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #233 üzenetére
Drága hát de azon kívűl hogy week calendarból egy mozdulattal át lehet tenni a bejegyzést szerintem nem tud többet mint a 3do ami ingyenes. Ott is van snooze meg mindeny nyalánkság.
-
Solar_Wind
senior tag
Hű, ez a Due ez jó drága
-
vadászcsiga
félisten
Szerintem mindenképpen vedd meg ilyen olcsó soha nem lesz. Nem bonyolultabb mint egy másik todo app, sok a beállítási lehetőség talán ezekben lehet elveszni viszont csak egyszer kell megcsinálni mivel dropboxba szinkeli a beállításokat is. Olyan mint egy bőrkötésű papír határidőnapló. Tudod a 20. században voltak ilyenek várj mindjárt keresek egyet a google-ban
DanielK
Egyik erre, a másik arra van kihegyezve. -
DanielK
addikt
Nekem bonyolult.
Két dolgot kérdezhetek?
1. Miért kell neked ez a két oszlop? Nálam a Due-ban be van állítva, hogy a mai és elmúlt de le nem okézott dolgokat kijelzi badge-dzsel. A többi meg ott van a programban. Ráadásul tud magyar nyelven a dátum része. Ha mai az esemény, akkor beteszi az időt amit beállítottál, mellé meg odaírja, hogy mai. Pl.: 16:00 - mai és a következő sorban ott, hogy mia az. A március 20-i eseményre ezt írta: 9:00 - kedd. Közeli az esemény (meg a héten már nincs kedd) így a napot írja ki. A többinél: 16:00 - április 1. Tehát még a dátumon sem kell gondolkodnom.
2. Mirt kell tól-ig? Nem elég, hogy emlékeztessen arra, hogy meg kell csinálni? Ha már elkezdted, akkor meg úgyis csinálod.Ebben meg ha van valamire egy órád, akkor beírod adott időre amit meg kell csinálni, majd a következő órára beállítod a másikat. Egyik to do app sem fog emlékeztetni, hogy lejárt az 1 óra, fejezd már be, mert csak 1 órát adtál magadnak.
Ha nekem ilyen kell, ott a week calendar.
Ott is tudsz görgetni, ha nem csinálsz meg valamit.
vadászcsiga: őszintén!
Mi a különbség egy to do és egy emlékeztető között?
Nekem már megvan a boldogság ezzel a kettővel: week calendar + due.
-
válasz
vadászcsiga #227 üzenetére
2DO nem túl bonyolult? Mintha valaki írta volna... Mert lehet megveszem azt is most akciósan...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #218 üzenetére
Dupla lett.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #218 üzenetére
Én a Due-ba teszem a teendőimet.
Aznap teszi ki a badget, amikor a teendő esedékes, ha nincs, akkor nincs is badge!
Emiatt tetszik!Nekem a week calendarral együtt teljes lefedi amire kell.
Persze egyik sem 100%-os. A week calendarból az hiányzik, hogy az ikonon legyen, hogy hanyadika van, de ez az apple miatt nem lehet. A dueból meg az, hogy a snooze ne csak 1perc vagy 1óra legyen!A gyári emlékeztetővel az a gond, hogy nincs badge és eltűnik a jelzés, ha mást csinálsz.
-
vadászcsiga
félisten
A 3do és a Today to do tud ilyet meg a tegnap megvett 2DO is. Azon a napon jelvényez amelyik napon a task van.
-
válasz
vadászcsiga #224 üzenetére
Észre sem vettem, pedig felül "görgettem" a history előjöjjön!
Akkor a badge-t visszvonom, de ha át lehetne tenni a today-ból a másik oldalra manual, nekem megfelelne a cucc. Így most amíg egy másik napra szóló értesítő nem "áztatta a lábát" 24 óráig a today-ben, addig nem megy át. Így azt hiszem, hogy ma még van elintéznivalóm, közben meg nincs is, csak hoztam létre párat, ami a napokban esedékes
Lehet írok a fejlesztőknek ezügyben...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #221 üzenetére
Egyébként a gyári emlékeztető nem jó?
Jó jó csak kicsit buta. -
válasz
vadászcsiga #220 üzenetére
Nyilván, a doo sem az én appom lesz...
Összegezve nem rossz, pozitívumok:
- 2 oszlopba rendezi a ma illetve az összes többi tennivalót
- lehet óránkénti, és naponkénti figyelmeztetés ismétlést beállítani
- lehet lockolni a bejegyzést, elkerülve a véletlen törléstNegatívumok:
-ha létrehozol egy bejegyzést, egyből a mai teendők közé teszi, csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, függetlenül attól,hogy lehet épp csak a jövő héten lesz aktuális
- nem lehet pakolgatni őket fel le, illetve egyik oszlopból a másikba manuálisan, csak van 2 fajta prioritás, meg a prioritás nélküli
- nincs badge
-nincs "tól-ig" rész, mint a caleandarban,hogy addig a noftif. centerben ottmarad, míg aktuális az "event".Összességében lehet,hogy hozzá lehet szokni, de nem ilyet keresek. Ami miatt hagyom, az a két oszlop, mert így mutatja a ma illetve az általános teendőket legalább együtt, így mindet látom egyszerre.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #212 üzenetére
Ez jobb vagy több annál mint amikor küldök egy mail-t a telóra benne a linkek?
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga #220 üzenetére
Ez abszolút így van. Ezt a Due-t még megsasolom, mert nem ismerem
Egyébként a gyári emlékeztető nem jó? Én belenéztem most, nekem jónak tűnik.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #219 üzenetére
Összegezve: 2do, Week calendar, Agenda calendar, meg az előzőleg említett todo appok. Ha még a Due kell a boldogságomhoz felkötöm magam
soha nincs vége?
-
vadászcsiga
félisten
Egyébként én is megvettem a Week calendart így most van egy csomó ilyen tipusú programom de mégsincs egy sem
Magyarul ugyanott vagyok ahol előtte de belenyugszom mert valószinűleg bennem van a hiba, túl sokat várok el egy ilyen programtól. Kár mert a telefon képes lenne rá. -
Ez?
Mert ha igen, azért 4 vs. 0,79 eur-ért elvárnám,hogy a due SOKKAL jobb legyen a Dooo-nál. Nekem az kell, hogy egyszerre lássam a mai és az "általános érvényű" teendőket, utóbbinál 2 oszlopban van. Lehet óránkénti, és naponkénti b*szogatást is kérni, így nem felejti el az ember. Viszont már hibát is találtam: bármit létrehozok, a todayhoz pakolja, és csak 24 óra után kerül át a másik oldalra, akkor is,ha nem mai dátumot adok meg. A másik, hogy nincs badge.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #212 üzenetére
Köszi!
Már töltöm is! -
vadászcsiga
félisten
DanielK
Múltkor panaszkodtam hogy eltünt az appstore-ból a Push the page app amivel asztali gépről linket tudtam push üzenetként átküldeni telóra. Akkor kutattam egy hasonlóért és találtam egy zsákba macskát 79 centért de nem tudtam hogy milyen ezért hagytam a francba. Most ingyenes, ajánlom figyelmedbe: PushInk.
Kicsit nehézkesebb mint amit kerestem de ez a leghasználhatóbb ami elérhető. -
Solar_Wind
senior tag
válasz
Solar_Wind #206 üzenetére
Közben megoldódott. Google Calendar volt beállítva alapértelmezettnek.
-
szabopali
aktív tag
[link]Eljött aminek el kellett jönnie...fusson ki merre lát
-
Solar_Wind
senior tag
Nekem meg még mindig nem jelennek meg a naptárbejegyzések az icloud.com-on. Nem értem. Ötlet vki?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #201 üzenetére
Egyelőre a Calendar Weeket használom.
-
vadászcsiga
félisten
Nincs meg mert egyelőre drágállom, már sokakat megkérdeztem róla, elolvastam 100 véleményt megnéztem róla az összes videót. Jó lenne ha mondjuk holnap leakcióznák. Megkérdeztem őket ingyenes próbaverzió ügyben de nem tervezik, az is igaz hogy felesleges mivel az 5 csillaggal már bizonyítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Metal topik
- Motoros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA