Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
válasz
Mela Kehes #1699 üzenetére
Jaaaaa....
Ebben nem találltam nagyítót -
vagamo
őstag
válasz
Mela Kehes #1697 üzenetére
Nagyító? Én szöveget szeretnék keresni ctrl+f féle módon
Leesett angyítóde milyen HD-ben?
-
máyköl
veterán
Kreditet át lehet "utalni" egy készülékről a másikra?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18 #1692 üzenetére
Nálam sincs, korai volt az öröm. Úgyis csak 1000 kreditem van.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes #1690 üzenetére
Nálam már nincs.
-
mondomén
őstag
Ingyenes az ice rage.
-
luccc
csendes tag
FMA-n fennt van a $1O Gift Card!!!
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1686 üzenetére
Milyen iPaded van?
-
máyköl
veterán
Hihetetlen, hogy iPadre mennyivel több sponsor app jön, mint iPhone -ra...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1682 üzenetére
Köszi. Megnéztem. Még jó, hogy ingyen töltöttem le. Siralmas, a quickoffice sokkal többet tud.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Smart Office2!
-
fazr
senior tag
válasz
Mela Kehes #1679 üzenetére
Szerintem az iPaden a Photos fülön állítsd be azt a mappát, ahol a videók vannak és synceld. Az Include videos legyen bepipálva.
Nincs iPadem, szóval nem próbáltam.
-
Mela Kehes
addikt
Azért még egy próbát teszek az iMovie használókkal. Az iPone-nal készített videókat nem lehet vele szerkeszteni? A filmek mappába bemásoltam az összeset. Lehet, hogy az iMovie-ba kellett volna?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1677 üzenetére
De melyikbe
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1675 üzenetére
Az egyik letöltött note programodba írd bele miket vettél már meg.
Jártam már én is így.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1675 üzenetére
Így már jártam töbször is. Jó, h nem lehet megvenni 2x
-
vadászcsiga
félisten
Múltkor említettem a Tododo-t hogy megvárom míg ingyenes lesz meg minden, tegnap este az appshopperben ranyomtam a buyra atdobott a store-ba és látom hogy már egyszer letöltöttem. Hát jó hogy nem adtam érte pénzt, szokásos 12egytucat.
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1672 üzenetére
Perfect! Köszi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabopali #1671 üzenetére
Semmiről nem maradtatok le nem valami nagy szám, a felülete sem különösebben szép. Akkor már inkább a Doit - Your favourite Task manager az legalább ingyenes is meg szebb is.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1670 üzenetére
Mióta üldözöm! Lekéstem én is
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1669 üzenetére
Na erről megint lecsúsztam.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Safe Note.
-
Mela Kehes
addikt
Felmásoltam néhány videót iPad-re, amit iPhone-al készítettem. Az iMovie nem látja. Remek.
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1663 üzenetére
Nem jó, mert iTunes -ban csak 5 géppel lehet használni.
-
norbi2010
őstag
Amúgy összeszámoltam FMA-val több mint 7000 ft-ot spóroltam eddig
-
FefeeX
veterán
Összegyűjtöm gyorsan, miket vettem eddig FMA-ban:
iMovie
Cut the rope Experiments
Infinity Blade II
Angry Birds Space
Draw Something
iPhoto
Angry Birds Seasons
Fruit Ninja: Puss in boots
GarageBand
Cut the Rope HD
Angry Birds Space HDSzerintem ez egész jó, főleg ingyen
-
FefeeX
veterán
Most számoltam össze, az elmúlt 6 hónapban 22.321 HUF az iTunes által levont összeg, amiben csak appok vannak, se zene, se más
Kicsit húzós... Mondjuk ebben benne van a leárazott Navigon Europe a maga 15.039 forintjával... De akkoris... Azt hiszem vissza kell fognom magam mert a 0.79€-s címletekben is gyorsan elszáll a lóvé...
-
b4zsi-
őstag
A Giftcardokat össze lehet adni? Mert akkor egy idő után összejönne egy offline Navira
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #1653 üzenetére
Appot úgyis venne, de az ingyensör...
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #1648 üzenetére
A-A
Mire összejön újra leveszik. -
válasz
Mela Kehes #1638 üzenetére
-
válasz
Mela Kehes #1634 üzenetére
Köszi az infot
Már csak 180 pont kell a 3000hez
és persze az hogy a GiftCardot visszarakják
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #1634 üzenetére
Jah, ott volt reggel, letöltöttem, egész jó amúgy
Legalábbis fél órát eltöltöttem vele úgy, hogy észre sem vettem... Addiktív mikrotranzakciós cucc
-
Mela Kehes
addikt
Nem szoktam mostanában fma appot jelezni, de most 240 kredites jött. Remélem ott lesz még vagy fél óráig.
-
szabopali
aktív tag
Modjuk ez a trafipax figyelő komolyan zabálja az aksit. Ezt azért nem árt kilőni és nem feltétlenűl a ram miatt hanem, h ne merüljön le a teló. Soxor elfelejtem, megy is a töltőre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #1627 üzenetére
Az igaz volt, csak szegény így lövöldözhet ki 50-60 alkalmazást is akár 10 helyett
Mondjuk én sose lövök ki semmit, ha elfogy a RAM, az iOS úgyis kilövi, ami túl sokat foglal leAmúgy megjelent a N.O.V.A. 3, már tölthető is le
Mondjuk ez se lett kicsi, 1,56giga tömörítve...
-
válasz
Ragnar95 #1626 üzenetére
Jó ez így valóban nem volt igaz
De a kolléga még azt sem tudta, hogy hogyan kell bezárni ezeket, nem akartam még az iOS rejtelmeivel traktálni, hogy hogyan-s-miként oldotta meg az Apple az akksi és RAM kímélő multitaskingot
A leírásomban a lényegi rész (=megnyitott alkalmazások kilövése fontos dolog) viszont szerintem igaz volt
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #1623 üzenetére
Ez azért így nem teljesen igaz.
Amit ott látsz, az valóban az eddig megnyitott alkalmazások listája, de ezek nem mindegyike fut a háttérben, az utolsó maximum 10 az, ami a memóriában maradt, mivel többet el se bír a RAM...
A multitasking sáv azokat is mutatja, amik már rég bezáródtak, csak te nem lőtted ki őket a multitasking sávból,de ettől még azok már bezáródtak... -
vagamo
őstag
válasz
Mela Kehes #1624 üzenetére
... és ittakary köszönöm mindkettőtöknek! Kb 20 prg. volt nyitva
-
Ja hogy ezzel sem tetszik tisztában lenni?
Szóval a lényeg: az amit ott látsz, az a megnyitott alkalmazások listája, amik a memóriában vannak: ezeket mindig be kell zárogatni magad után, különben feleslegesen szívják az akksit. Úgy zársz be programot a Multitasking Bar-ról, hogy rajtatartod az ujjad, és az izgőmozgó alkalmazás bal felső sarkában megjelenő BEHAJTANI TILOS jelre kattintasz!
Tényleg nagyon sokat számít, szóval érdemes nem nyitva hagyni az ilyen-olyan progikat
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground #1592 üzenetére
Na, megvettem a cuccot, tudom ajánlani mindenkinek. Baromi igényes, bár kissé wp7 érzése van tőle az embernek.
-
máyköl
veterán
Sorry, igazatok van...
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1615 üzenetére
Akkor a továbbiakat ott.
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1611 üzenetére
Hajrá Németek!
-
szabopali
aktív tag
Csak foci kedvelőknek: Foci EB 2012
-
szabopali
aktív tag
Rope'n'Fly 3 - From Dusk Till Dawn ez is jó pofa és free!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1607 üzenetére
iPad-en tökéletes! A telón is el lehet bütykölni vele, jó kis dolgokat lehet vele összehozni!
-
máyköl
veterán
válasz
Mela Kehes #1603 üzenetére
Kb. 2 hete vette meg az iMovie -t freemyappsban. Alig videózok, de úgy voltam vele, jó azért ha van a telefonom egy videóvágóeszköz, akkor is, ha nem sokszor van használatban.
Nem bántam meg! Azóta kb. 5-6 videót összevágtam, és marhára szeretem. A tegnapi és a mai nap együttvéve kb. 4 órát nyomtam csak az imoviet. (egy kirándulásról készítek videóklippet)
Marhára szeretem használni. I4 procija kicsit gyenge neki, de azért viszi. Egy-kér dolgot hiányolok viszont belőle, ez tény. -
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes #1603 üzenetére
Nem tudom, én a Mac-eset nagyon szeretem, azért szedtem le az iPad-re kb egy hete, azóta mondjuk még nem indítottam el
De ha már hasonlít, az is egész jó szerintem
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1602 üzenetére
Annyira nem sokat. Tényleg ennyire nem éri meg az iMovie? Végül is nem annyira létszükséglet.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1601 üzenetére
Sokat videozol?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
mondomén #1600 üzenetére
Esetleg a Plants vs. zombies, de más játékra nem nagyon akarom. A GTA és a Max Payne is csak van az iPad-en, nincs időm játszani vele. Az iPhoto és a GoodReader bevált, a Pages-t és a Numbers-t megvettem. Tudom, hogy az iMovie sem a legjobb, de szerencsét próbálok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest