Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagamo
őstag
Köszi!
Akkor erre nem lesz szükségem
Viszont FM rádiót nagyon hiányolom
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #1392 üzenetére
Érdekes, hogy bevásárlásnál simán összecsorog egy ezressel több. Ebből is a kicsit drágább, meg ebből is. Ilyenkor meg sajnálok 2 eurót.
-
bongeszo
aktív tag
Androidos és symbianos barátaiddal is ingyen tudsz üzenetet váltani.
Mela Kehes
Nem veszek meg minden szart, de ami érdekesnek tűnik azért nem sajnálok 250 ft-ot. Ez tetszik a legjobban az ios-ben, hogy támogathatod, ösztönözheted a fejlesztőket a vásárlással mert nem kerül sokba... -
vagamo
őstag
A WhatsApp Messenger pontosan mire is jó?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #1391 üzenetére
Ismerős, aztán kiderül hogy nem érte meg a pénzét.
Most pl a Tododo-t nézeget, kerulgetem de megvárom míg free lesz, szokott néha.
-
mondomén
őstag
Szerintem nyolcan.
Ez milyen kérdés, de komolyan?Én például nem veszek meg minden szart ami az utamba kerül és olcsó. Jól átgondolom, hogy szükségem van e rá és ha van free akkor előbb kipróbálom azt. Sőt, sokszor leszedem előbb törve, aztán ha tetszik megveszem. Ennek az az egyszerű oka van, hogy nem szeretek fölöslegesen semmiért sem fizetni.
Azt a nyolcat egyébként komolyan is írhattam volna.
-
-
máyköl
veterán
válasz
icecave #1382 üzenetére
Támadt egy ötlet. Nem is nekem igazság szerint, bátyámnak. US Store -ba is gondolkodik, és magyar Store -ba is.
Egy számolós app lenne, ami a vásárlást, és a főzést egyaránt megkönnyítenné. 1 dollárra dobná US Store -ba, magyarba 0,79 Eurora.
Kérdés, hogy mennyien vennék meg.
Fejlesztő ismerős meg tudná csinálni magát az appot... -
Esetleg kifejthetnéd.... Mennyien... attól függ, milyen app, mennyire hiánypótló, megéri-e az árát, de ha épp van egy ötleted, amiből most hirtelenjében meggazdagodnál, olvasd el a szifonos fejlesztői blogokat, és hamar rájössz,hogy pusztán a magyar piacon nagyot szakítani nem lehet.
-
máyköl
veterán
A magyar store -ban egy 0,79 Euros appot kb. mennyien vehetnek meg?
-
vadászcsiga
félisten
Idegesítő játék még idegesítőbb aláfestő zenével: Saving Seeds
Meg akar nyugtatni de még jobban felidegesít. -
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Most készülök váltani droidról iPhone-ra (elvileg 2G) és szeretném tudni, hogy van-e alternatívája a most használt appjaimnak?
Jamendo, Evernote, Sleep as Android, Shazam, Spool, opera Mobile, Angol Szótár, Adobe Reader (appok) - Contract Killer, Drag Racing, galcon, Graity Defied, Speedx 3D (játékok)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga #1364 üzenetére
Ezt benéztem. Biztos elveszítettem a "józan" itélőképességemem. De már nem free, az biztos.
-
válasz
vadászcsiga #1374 üzenetére
Neeem ottvoltam, csak közben néztem magamat, hogy ottvagyok
-
Turbomann
tag
útv
-
Mi volt az app, amivel Budapest webkameráit lehet nézni,hogy hol mekkora forgalom van? Volt csomó helyen, oktogon, margit sziget, minden.
-
Turbomann
tag
Ezt ma találtam: 3D TV
-
adnoctum18
senior tag
válasz
vadászcsiga #1366 üzenetére
Kb ja.
Megvettem különben az Abby TextGrabbert, meglepően jó OCRt tud csinálni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
adnoctum18 #1365 üzenetére
Ja hogy osszesen 60
-
szabopali
aktív tag
Bocsi h nem linkelem. Sky safary, free. Egyebként 60€. Egy próbát megér
-
Totheground
addikt
Múltkor írtam a Tweetbot fejlesztőkjének, hogy a videó thumbnail-ekre kene egy play jel, hogy meg lehessen különböztetni a képektől. Nem irt vissza, de a mai updateben ott a változás
-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes #1360 üzenetére
Ahogy látom sehogy. Max úgy, hogy bemész a mappába és egyesével kijelölöd a dolgokat.
-
Mela Kehes
addikt
QuickOffice-ban hogyan tudok a Dropbox-ból egész mappát lementeni?
-
fazr
senior tag
válasz
Mela Kehes #1357 üzenetére
Igen.
-
fazr
senior tag
válasz
Mela Kehes #1355 üzenetére
Ha iPhoto-ban a Photos fülön kétszer szerepel egy kép, akkor van csak duplán tárolva.
Pl Camera Roll-ból simán törölheted a képeket, a naplóba szereplő képek ott maradnak iPhoto-ban. A napló törlése után megtalálhatod az érintett képeket egy külön albumban és akkor törölheted azokat is iPhoto-n belül.
-
Mela Kehes
addikt
-
fazr
senior tag
válasz
Mela Kehes #1353 üzenetére
Hosszan érintve simán át kell tudnod helyezni legfelülre, de akár a képek közötti részt hosszan érintve is bármit be tudsz szúrni közvetlenül oda, ahova akarod.
-
Mela Kehes
addikt
iPhoto használóktól kérdezem. Naplóba beszúrok egy dátumot. Berakja legalulra és nem tudom a legelejére rakni. Megfogom, de csak a képernyő tetejéig tudom vinni. Ott elengedem, feljebb görgetek, de amikor hosszan tartva vinném tovább ismét az aljára ugrik. Hogy van ez?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1343 üzenetére
Nekem megvolt már. Androidról "jött" velem. De már nincs fent a telefonomon. Annyit nem fotózok, hogy ilyenbe tegyem őket. Ráadásul akkor 2x lenne meg a telefonomon minden és az helypazarló.
-
válasz
vadászcsiga #1348 üzenetére
Igen, kell a játéktér... ez a gondolkodós-nyugis játék kategória, de én az ilyet szeretem, nem azt, amikor mint egy nemnormális, rángatni kell az ujjam egyfolytában az iPadon.
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #1348 üzenetére
Vegyél iPadet.
-
válasz
vadászcsiga #1343 üzenetére
Én most a Machinarium-ra vadászom. Mondom megvárom, míg leárazzák, de lehet nem várok addig
-
vadászcsiga
félisten
Kár hogy nem szoktam naplót írni most ingyenes a Wonderful Days - Diary with Style. Stílusos nagyon szép felületű napló olyan mint a filmeken.
-
vagamo
őstag
Én vagyok vakk vagy a telefonban tényleg nincs rádió? rádióbol is csak online rádió appot találtam. Létezik analóg is a készülékhez, vagy ennél a füles nem működik antenna ként.
-
jilian
addikt
válasz
Mela Kehes #1337 üzenetére
De épp ez az, hogy kismillió van, gondoltam van 1-2 ami valakinek tetszik/bevált...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #1335 üzenetére
Nem azert linkelem ám ezeket a kis appokat hogy lecseréld vele bármelyik jól megírt bevált programodat amiért ráadásul pénzt is adtál csak a látvány miatt mert némelyik nagyon szép felülettel rendelkezik. Ámbár nincsenek már illúzióim nagyon sok jó ízléssel megáldott fejlesztő van de talán egy sem aki a praktikumot is ötvözi ezzel.
-
jilian
addikt
Keresek logikai / memoria / ügyességi játékokat!
Előre is köszönöm!
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1333 üzenetére
A jelzést ipaden próbáltam, de nem jelzett. Lehet, hogy fog.
A badge most már ok. Be volt kapcsolva, de mégse jelzett. Ki-be kapcsoltam és most már ott van. Próbálgatom, mert akkor a jegyzeteket és az emlékeztetőket kiválthatom, helyet spórolok. -
vadászcsiga
félisten
válasz
DanielK #1332 üzenetére
Tudod hogy a store-ban csak felmegoldasok vannak. Ja nem ott van a Due
Egyébként jelez az csak be kell állítani az időpontot. Ott van a task beírása lapon alul közepén. A badge-t meg be kell kapcsolni a beallitasokban. Ahogy latom ez utóbbi egy idő után kikapcsolodik magától mivel egyszer már a post napján egyszer bekapcsoltam.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1331 üzenetére
Nem lenne rossz, csak két dolog hiányzik: hogy jelezzen az adott időben, mikor beállítom és hogy a badge akkor is megjelenjen mikor valamit beteszek a todaybe. Ne csak az időpont után.
Illetve nem tudom saját sorrenbe tenni a taskokat/jegyzeteket. -
vadászcsiga
félisten
Ezt mutattam már nektek? Most találtam meg újra. Doit - Your favourite Task manager
-
Csabee.
nagyúr
Szótanuló alkalmazást megvette már itt valaki ?
Megéri ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Solar_Wind #1328 üzenetére
Én csak ma kezdtem el, úgyhogy a végéről nem tudok nyilatkozni, de nem jött be nekem túlzottan, úgyhogy szerintem hanyagolom is a játékot...A grafika se az igazi,az irányítás se és a játékmenet se fogott meg...
-
Ragnar95
félisten
-
szabopali
aktív tag
Akinek útjába kerül a hivatalos Olimpia app, kérem jelezze! megköszöntem!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #1288 üzenetére
"Szia! Akkor én hozzálátok! Néhány dolgot megfejtettem. Igen, bonyolult a setup de ez mindig azt feltételezi, hogy pontos, jó appr-ól van szó, ahogy így elemezgettem ez is, persze hosszabb távon derül ki igazán..... "
a többi privibe ment
-
-
DanielK
addikt
Jön a Crisys iOS-ra!!! Trailer
Még mielőtt valaki félreértené, a N.O.V.A 3 fog jönni, ami nagyon hasonlít rá! -
Mela Kehes
addikt
ban.jo app jött, de lehet fölösleges már beírni.
-
paavoo
aktív tag
Cydiaba jött egy jó tweak, iCleaner, minden szemetet leszed otherből, így kapásból 200 mega helyet felszabadított.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #1303 üzenetére
Szépnek szép, csak oltári keveset tud. Ha legalább badge lenne benne...
-
vadászcsiga
félisten
EasyDo
Szép, új de nem túl okos todo app. Sync is van benne csak az a bibi hogy regisztrációhoz egy SMS-t akar elküldeni egy ismeretlen számra a telefon udid számával. Persze hogy nem küldtem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb