Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
real racing 2 - 1,59-re le van árazva
-
vans?
őstag
Mindenki ra van fuggve a Draw Something app-ra, az egyetemen korulottem vagy hatan nyomtak.
Ugyhogy muszaj volt nekem is megszerezni, egyelore jonak tunik, habar iPaddel lenne az igazi.
-
válasz
vadászcsiga #793 üzenetére
Clearnek igenis van ertelme!! (csak nem sok
)
Amugy nekem is boven eleg az alap Mail
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #793 üzenetére
Nekem az is fontos, hogy egy blikkre lássam a Gamil címkéimet, ez képes a színeket megjeleníteni. Van vagy 10 címkém.
Ja és nekem úgy van beállítva, hogy a lockscreenen nem jelenik meg, mert vannak olyanok, amiket nem akarom, hogy esetleg bárki, aki kézbe veszi a telefont, lássa. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #790 üzenetére
Hát a kezelhetősége sokkal jobb. Mindenhol elég swipe-olni, ahhoz, hogy a funkciókat elérd. Én két címmel használom, Gmail és iCloud. És számomra ami még fontos, hogy már a bejövő fiókban látom, hogy ki küldte a levelet (képen). Nem csak amikor belemegyek.
Meg szép is.(#789) adnoctum18: Ezt már a fejlesztőtől kell kérni, hogy legyen ilyen lehetőség.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga #790 üzenetére
Hype-os
-
DanielK
addikt
válasz
adnoctum18 #786 üzenetére
Erre csak a gyári jegyzetek képes, mert az az emailek közé teszi egy taggel (notes). Ez csak annyit tesz, hogy nem ömleszti bele az appok mentéseibe, hanem külön helyen van ezektől, de látni nem látod. viszont bármikor leszipkázható a mentés a programon belül és restore-olni tudod.
Menj: Beállítások->iCloud->Tárolás és biztonsági mentés->Tárhely kezelése-> és ott lesz a Dokumentumok és adatok alatt.De ezt csak az app képes olvasni, más nem. Gépről sem tudod megnyitni.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
szabopali #782 üzenetére
Nálam alapban ki sem írja a legtöbb új appet, haver szokott imessagen tájékoztatni!
A régebbről meglévő appekért viszont nálam nem ad kreditet (pl. Itriage), gondolom ez így normális.Király a topic, a Pad & Quill-t külön köszönöm.
Apropó P&Q:
Az Icloudon hová syncel? Vagy ez a sync csak annyit jelent, hogy bekerül az Icloud backupba és csókolom? Van @me-s mailem, de nem látok benne semmit. Úgy gondoltam a webről is lehetne nézegetni a benne lévő noteszeket vagy valami. Esetleg OSX-en lehet, csak Winen nem? -
DanielK
addikt
sp@rtannak köszönhetően megvettem a Sparrow-t. Annyit áradozott róla.
És tényleg jó! -
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #781 üzenetére
Nálam detto! Vicces fiuk ezek.
-
Mela Kehes
addikt
Hát ezt nem hiszem el. Miután elintéztem az egyiket és visszamentem, a másik eltűnt.
-
Mela Kehes
addikt
Van két fogolyom! Anulunak van két 80 kredites fogolya iPhone-ra is és iPad-re!
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #768 üzenetére
Én is excelbe nyomom. Egy olyan, ahol beállíthatod a fogyasztást, az alapdíjat, stb és ki is számolja a rezsit, na ez lenne a no1 magyar app. És ha jól belegondolok nem is lenne ördögtől való a megírása sem. "expenses" nem is rossz
Írjuk meg!
Költségekbe beszállok!
-
jimhun
senior tag
Lattam sokan hasznaljak az iPhoto-t. Ha jol ertelmezem van egy olyan funkcioja amivel fel lehet tolteni egy fotot iCloudra, majd ott megosztani hogy mas is lassa.
Ezt massal nem lehet megcsinalni? marmint hogy iCloudon levo fotot megosztani hogy masok is lassak?Illetve meg lehet valahol nezni az icloudon levo fotokat? (neten valahol)
Koszi
-
szabopali
aktív tag
-
FefeeX
veterán
válasz
Én erre fotózást használok
De ahogy írták előttem, a naptár is kitűnő, vagy a jegyzettömb...
ittakary: rajzolok Neked én is
-
válasz
Mela Kehes #772 üzenetére
Jaja
-
FefeeX
veterán
nos, ami ezek közül nálam nem szerepelt:
naptár, emlékeztető; mivel ezeket nem indítom telefonon, ott csak jeleznek. PC-ről, iCloudban, esetleg otthon iPad-ről töltöm kiDe én speciel meg vagyok velük elégedve, amire szükségem van, azt tudják (egyelőre, vagy még én nem tudom, mire van szükségem
)
Ébresztő az nálam az óra volt. Nekem azzal kapcsolatban sincs fenntartásom, de mondjuk érdekel, az ilyenekben mi lehet jobb
A kamera appot pont azért szeretem amilyen, brutál gyorsan bejön, szinte azonnal lehet vele fotózni. Camera+ is indul néha, de pont az a probléma, hogy amit azonnal kell fotózni, ahhoz nem jó... -
alba-regia
aktív tag
Nimbuzzról esetleg nem tudtok semmit, hogy miért nem telepíthető iPAD2-re (5.1)?
-
- üzenetek + telefon + mail
- zene
- safari
- kamera (videót talán ha 3at felvettem 4 hónap alatt... szóval csak fotó)
- facebook
- foursquare
- BKVmenetrend
- maps
- google translate
- dropbox / ibooks
- shazam / soundhound
- remote (imádom)
- 9gag
- UPC remotejáték:
- draw something (egy hete csak ezzel)JB-s cuccok: katt
-
bongeszo
aktív tag
válasz
Naptár?
-
Mela Kehes
addikt
Olyan programot használ valaki, amibe havonta bele lehet írni a gáz- és villanyóra állását? Persze ingyenes előnyben.
-
DanielK
addikt
Számomra a konklúzió: az Apple rágyúrhatna
- naptárra
- emlékeztetőre
- kamerára
- safarira
- ébresztőre
- csinálhatna jelszó kezelőt.Ezeket használják az átlag userek, de legtöbbször más programmal. (nem reprezentatív felmérésből
) Én is a week calendart használom pl.
A többi dedikált program valami 3. fél általi szolgáltatáshoz, vagy navigációs szoftver. -
Solar_Wind
senior tag
Nálam:
Mail
Atomic Web Browser
Week Calendar
Facebook
Camera+
Emlékeztetők
iGo Navigation
Smile Alarm
App Store
Telefon
Index
Időkép
Hír24
Foursquare
LinkedIn
Dropbox
Awesome Note -
FefeeX
veterán
Telefon
Mail
TuneIn Radio Pro
Imo
Kamera
Mobile Mouse (ezt remote Wake Up-ra használom)
AppStore
MobileBroker
POT mobil
AppShopper
Castle HD
Phone Drive
iBear Money
Fotók
Facebook
RunKeeper
Draw Some
Angry Birds Space
Safari
Óra
1Password Pro
Navigon Select
Üzenetek
Viber
DockStudio
SoundHound
SmartSync
SzámológépKb gyakoriság szerint ilyen csökkenő sorrendben
-
-
DanielK
addikt
Ki mit használ legtöbbször a telefonján, melyik appot?
Én:
- Telefon
- Üzenetek
- WhatsApp
- Mail
- Naptár
- Due
- Jegyzetek
- Számológép
- Alarm Clock Bud Pro
- Pocket Expense
- Safari
- App Store
- ShopShop
- Handy Safe
- OTP Bank
- Opera mini
- BpMenetrendNagy ritkán még a Light-ot (zseblámpa app). A többi fent levő appok közül hébe hóba használok egyet-egyet. A rakat játékot is ritkán, hisz inkább iPaden játszom.
Olyan programot szeretnék, ami a Naptár-Due kettőst kiváltaná egyben, de persze ugyanolyan hatékonysággal. De szerintem bilibe lóg a kezem...
A Calveticat nem akarják updatelni, pedig ráférne... -
DanielK
addikt
Elültetted a bogarat a fülemben, szóval beruháztam rá. Teljesen korrekt kis app, ami zavaró nekem, az a reminders "fülön" található kevés időbeállítás. Csak 1óra/nap/hét/hónapra tudod beállítani. A többi teljesen jó (ébresztő, időzítő, visszaszámláló egy naphoz). A hangok is teljesen korrektek. Néhány hangot a Due pl átvehetne.
Az emlékeztető fülön kívül minden nagyon jó és tetszetős. Ennyit megér, de többet nem. Igazából nem fogom használni, mert amire kellett volna, abban marad alul. a többi része teljesen korrekt, de azért meg nem hagyom fent. (kicsivel több, mint a gyári óra alkalmazás, ha valakinek az nem jön be, annak tökéletes)Amúgy ez a Dooo milyen? Mondtad, hogy megvan. Esetleg icecave? Mit tud mondjuk, amit a due nem?
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #757 üzenetére
Ez jó, de nem vettem meg. Sokan mondták, hogy milyen jó a dooo és gondoltam az a fejlesztő csapat csinálta, akkor biztos ez is jó.
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes #756 üzenetére
azért az ne titkoljuk el h, a "time eggs" még a tojás nagyságát is figyelembe veszi. Amit te használsz azzal pedig sok minden mást is lehet mérni, pl a tészták gyári főzési idejét is vagy a következő hsz-em itt, netán 38 perc múlva itt kéne lenni a postásnak (különben lecseszem) és ha még suliba járnék ki is csöngetnék vele!
-
Mela Kehes
addikt
Én a Kitchen Timer-t használom.
-
DanielK
addikt
Érdekes app a Dooo készítőitől. Timeegg. Lehet valakinek kell ilyen is.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #752 üzenetére
Real racing 1-2?
-
Mela Kehes
addikt
Nyüstölöm az Asphalt 6-ot egy ideje. Amilyen egyszerűen végigvittem, olyan nehezen szerzem meg a maradék csillagokat. NFS-en kívül hasonló programot tudtok ajánlani?
-
válasz
Mela Kehes #748 üzenetére
Ezen de jót nevettem
Annyira bolondvagy
-
jimhun
senior tag
Koszonom a valaszokat. Megnezem ott.
A kep gondolom azert ilyen nagy mert lottem egy screenshotot aztan egybol feltoltottem Dropboxba kicsinyites nelkul. -
-
jimhun
senior tag
Sziasztok
Van nekem egy programom Pixlromatic, ami egy fotoszerkeszto program, eleg jo effekteket lehet hasznalni aztan meg ugye meg lehet osztani ha kesz. Namost ha ramegyek a megosztasokra akkor a szokasos(flickr facebook...) mellett van egy olyan hogy Itunes. Ez mi lehet? Ramentem, elmentette oda vagy feltoltotte nem tudom, de azt sem hogy hova. Valakinek van sejtese?Itt van kep:
Ez meg miert ilyen nagy?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #745 üzenetére
De hova szinkronizál mert az nem derült ki nekem eddig. iTunesba?
Aha iCloudba. Na ez jó hír, lehet marad.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #744 üzenetére
Szinkronizálás után iPhone-on a két könyv neve helyett notebook szerepelt, nem az amit adtam. Holnapig meghagyom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes #743 üzenetére
Igen a design csillagos ötös de a használhatóság...kettes alá
A Meernotes ilyen szempontból jobb bár ott is a kinézet volt a priorítás. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #742 üzenetére
Én kipróbáltam, nagyon jól néz ki, de tényleg bonyolult. Olyan, mintha több naplót is vezethetnék. Nem tudom mire lehetne használni. Fennhagyom egy ideig hátha rájövök, mert egész jól néz ki.
-
vadászcsiga
félisten
Múltkor írtam hogy letöltöttem a Meernotes appot a gyári notes kiváltására, ennek a fejlesztőnek van egy másik hasonló jegyzet progija ami most ingyenes: Pad & Quill
Eredetileg ezt akartam megvenni de milyen jó hogy nem így döntöttem mert bár a meernotes sem egyszerű de ez? Totál összevisszaság, próbáljátok ki.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #740 üzenetére
De. Legalábbis nekem múltkor kártyacserénél levont 575, de utána pont annyit tett vissza.
Zárolásnál annyit tesz vissza.
De később, mikor ténylegesen levonják, akkor változhat az ár, az árfolyam változás miatt. Az aznapit nézik. Ezért pl. 1-2 héten belül a pocket expense-ben vissza kell mennem, hogy pontosítsam a levonásokat. -
vadászcsiga
félisten
válasz
alba-regia #738 üzenetére
Nem ez volt a kérdés de erről jut eszembe a bank is vonogat magának hiába ingyenes a kártyás vásárlás. A zarolas feloldásával nem annyi kerül vissza amennyinek kellett volna. Legalábbis az OTP.
-
DanielK
addikt
válasz
alba-regia #738 üzenetére
Az csak zárolás volt. Most vonta le igazából.
Pedig mai árfolyamon pont annyi. -
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes #735 üzenetére
Amúgy WiFi-vel tudod syncronizálni.
Csinálsz egy backupot, amit aztán a másik készüléken restore-olsz.
Bár az iCloud egyszerűbb lenne.
Bocsi, elfelejtettem az előzőt szerkeszteni...
-
DanielK
addikt
A Pocket Expense frissült, de sajnos még nem tették bele az általam javasoltakat.
1. iCloud mentés+sync (iPhone és iPad között)
2. 1-2 helyen nem a magyar valutának megfelelő a tizedesjegyek, muszáj még 2db 0 odaírni a végére. Pedig már nincs fillér. Ezt is jeleztem nekik és azt írták, hogy majd javítják. -
FefeeX
veterán
válasz
alba-regia #732 üzenetére
Nem lehet, hogy csütörtök-péntek környékén vásároltál? Esetleg az is előfordulhat, hogy egy hete... Amiért nem vontak...
Egyébként az email is kell érkezzen rövid időn belül, amiben benne van, mi a helyzet... -
alba-regia
aktív tag
Délután kaptam a bankomtól egy SMS-t: "Vásárlás: 1.180 HUF. Idő. 2012.04.02.16.18 Hely: LUXEMBOURG APPLE"
Nem vásároltam semmit, nem töltöttem le semmit, az iPadet sem használta más.
Valakivel esetleg történt már hasonló? Mit lehet tenni? A beállításoknál a kártyaszámot átírtam, nehogy újabb összeget leemeljen. Tegnap a Video Camera app ingyenes volt, azt letöltöttem, szóta semmit. WTF?
Alkalmazással kapcsolatos kérdés:
A Nimbuzz miért nem telepíthető iPAD2-re, IOS 5.1-re nem megfelelő??? -
jimhun
senior tag
Udv
Nem tud valaki egy jo alkalmazast, amin be lehet jelolni terkepen hogy merre utaztam a vilagban es ez alapjan statisztikakat keszit(pl hany orszagban, varosban jartam, egy orszagon belul hany varosban hany km-re voltak egymastol,...stb ilyesmi). Tudom van a Foursquare, de a statisztikaja nagyon gazos, meg az inkabb ilyen kozossegi cucc.
Koszi
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Solar_Wind #727 üzenetére
Már 3 napja az.
Épp ma próbálgattam, kár hogy keveset videózok mert nagyon is használható cucc. Érdemes a helpre nyomni és véginézni a tutor videót.
Talán nyáron lesz rá lehetőség bár én inkább az állóképekben hiszek, videót nemigen szoktam csinálniJó játék, egy idő után unalmas
Nem úgy az IB2 4S-sen. Sokkal élvezetesebb mint az első rész és gyönyörű a grafika. -
válasz
Mela Kehes #725 üzenetére
Nekem leesett az állam. Nem egy nagy iQ fighter játék, de tényleg gyönyörű, és élvezetesek a csaták. Egyszerű, de nagyszerű. 230Ft-ot simán megér. Többet nem adnék érte.
-
Solar_Wind
senior tag
Ingyenes a "Video Camera" app ma.
-
alba-regia
aktív tag
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek itt tapasztalata iPadre kötött USB audio interface-szel vagy MIDI-s eszközzel kapcsolatosan (GarageBand alkalmazással)?
Elsősorban az érdekelne, hogy a camera connection kiten keresztül az USB csatlakozóval ellátott audio/MIDI eszközöket mennyire támogatja az iPad2 (pl. Edirol UM-1, Edirol UA-1X, stb)? -
Na le is kaptam az IB-t. Kíváncsi vagyok hogy milyen...
-
mondomén
őstag
80cent az infinity blade.
-
-
Mela Kehes
addikt
Így van, én például diafilmekkel pakoltam tele. Szépen látszanak a mesék külön-külön.
-
DanielK
addikt
válasz
bongeszo #713 üzenetére
Ez ilyen, normális. Csinálj egy könyvtárat, amibe belerakod azokat a képeket, amiket át akarsz másolni ipadre. És hagyd ott őket permanensen. És ezt a könyvtárat jelöld ki szinkronizálásra. Persze a képeket ezen belül teheted mappába, beszélőnévvel is. Ipaden is "mappákban" lesznek.
-
bongeszo
aktív tag
Itunesban bal oldalon kiválasztom az ipadot, fönt pedig a fotók fület. Utána pipa a fényképek szinkronizálása innen-re majd kiválasztom a könyvtárat és ráteszi a kiválasztott fotókat. Ha legközelebb másik könyvtárat választok akkor az előzőt törli az ipadról... szeretném ha azok is rajta maradnának!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #706 üzenetére
Meg is jött a kedvem hozzá.
-
válasz
Mela Kehes #697 üzenetére
Köszönöm
-
bongeszo
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
Itt egy cikk róla: iPhoto: iPad-re és iPhone-ra
-
fazr
senior tag
Nekem legjobban a Journal tetszik benne. Nagyon szép galériát lehet benne létrehozni, amit iCloudon meg lehet osztani, vagy saját weboldalra is fel lehet tölteni.
Persze a képszerkesztés része is elég jól sikerült, de arra eddig is volt több app, igaz nem ilyen szép. Egyetlen hátránya, hogy néhány funkció lassú iPhone 4-en, de komolyabb szerkesztést amúgy sem iPhone-on kell csinálni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #703 üzenetére
Na, valaki el tudna magyarazni, mierrt is olyan jo az iPhoto
-
szabopali
aktív tag
iPhoto fent!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Totheground #700 üzenetére
Nincs vele semmi. Most azon gondolkodom, hogy a kettő közül melyiket használjam. iPhone-on a gyári emlékeztető átláthatatlan, iPad-en viszont tökéletes. Elért a bőség zavara. Nyugovóra is térek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest