-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
jön majd a YouTube Music Key, zene stream, háttérben, akár offline is, mint spotify
persze fizetős lesz szóval az alap YouTube app soha nem fog tudni háttérben lejátszani... de amióta spotifyt használok tényleg értelmetlennek látom hogy miért is kéne tudnia a YouTubenak háttérben szólniaKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
ARCADIA
újonc
Szevasztok ! Kérlek segítsetek ...Jailbreak-eltem az ipad minimet,de egy idő után eltünt róla a Cydia ..Próbáltam újratelepíteni ,de a Pangu meg sem mozdult ,és azt gondolom itt követtem el azt a hibát ,hogy megpróbáltam így ebbe az állapotába visszaállítani (összes tartalom ,beállítás törlésével....Azóta nem tudom visszaállítani gyári beállításokat mivel csak a töltés ábrája pörög-pörög körbe..Csak úgy tudom leállítani ,ha egyidejűleg nyomom a ki-be kapcsolásgombját és az alsó kör alakú gombot...Így most se jailbreak ,sem pedig ,ha el akarom adni nem tudom alaphelyzetbe állítani . Nagyon örülnék ,ha bárki tudna mihamarabb segíteni...7.1.2 verzióju és 6.02.00 Firmware... Ennél boldogabb Új évet Mindnyájatoknak !
-
ARCADIA
újonc
Nagyon köszönöm gyors válaszod, remélem nem veszed zokon, hogy ha még feltennék pár kérdést. Mivel úgy látom, hogy ott vagy a témában (természetesen, ha nem érsz rá vagy csak unod a kezdő, mint én együgyű kérdéseit és nem válaszolsz, is köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és szántál rám pár percet).
Tehát: mivel pár napja ismerkedem még csak ipad-emmel , amit válaszban leírtál egyenlőre még számomra kemény dió, bár idővel talán majd én segítek ilyen témában másoknak. Nem igazán értem azon kívül, hogy bedugom és rácsatlakozom az iTunes-ra, utána mi a teendő? Ebben szeretném, ha adnál egy leírást, vagy egy tutorial-ról szóló linket.
Azért is mertem belevágni a Jailbreak-ba, mert szeretnék játékokat futtatni (ingyenesen), amiket a Ncore-ról töltök le. Annyi már világos, hogy APK-fileba vannak feltöltve a játékok, de a letöltésük után merre, hogyan, hány méter - tehát maga a játékok felmásolása és futtatása a ipad-on számomra még nagyon nem világos. Ezért kérnélek meg, hogy pár mondatban, vagy a már előbb említett tutorial-okban vagy megadott linkekben, vagy a linkek elérhetőségében segíts.
Tudom, hogy így ünnepek alatt kisebb dolgod is nagyobb annál, hogy engem korrepetálj, de még egyszer tisztelettel szeretnélek megkérni, ha kedved vagy időd engedi segíts elindulni ezek az ipad-es dolgok világában.
Még egyszer köszönöm fáradtságod és segítséged. Szabolcs -
ARCADIA
újonc
válasz vadászcsiga #4707 üzenetére
Köszönöm, hála Nektek ez a része sikerült. Bár frissítette magát IOS 8.0-ra. Remélem ez nem probléma a további Jailbreak-elésnél. Most már csak a kérésem, kérdésem második része maradt, hogyan tudom rárakni és futtatni a játékokat, ennek mi a módja?
Előre is köszönöm Mindnyájatoknak! -
peti0211
csendes tag
olvastátok az apple új szabályait az applestore-ra vonatkozólag? van ár vissza térítés 14napon belül és itt lenne kérdésem hogy kártyára kerül vissza a refound összeg vagy apple id-ra mint egyenleg?
-
ARCADIA
újonc
válasz vadászcsiga #4710 üzenetére
Megértettem és tiszteletben tartom! Még egyszer köszönöm a gyors és határozott segítségetek!
-
Flanagan
csendes tag
válasz peti0211 #4711 üzenetére
Én mintha azt olvastam volna, hogy úgy kapod vissza a pénzt, amilyen módon az alkalmazást vetted. (De azt is írták, hogy ha megnyitottad az alkalmazást, akkor nem kötelesek visszaadni, pl. végigtolsz egy játékot, és utána kéred vissza a pénzt. Konkrét szabályzatot nem olvastam, csak egy cikkben...)
-
mrkorooo
aktív tag
Ezt a 25pp dolgot valaki próbálta már air 2ön?
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ipad 2höz keresek kábelt, tudnátok mondani egy helyet, ahol olyat lehet venni, ami tényleg működik is?!
Köszi!
Egyébként az ipad2ön 7.1 van csak youtube megy rajta már, 30% fényerővel 19óra használatot produkál😀Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
weinmaker
őstag
válasz Szabikaa20 #4717 üzenetére
Nálam is érezhetően többet ment 7.1.2-vel, és tökéletes használta a külső focusrite hangkártyát, most meg szarakodik a felismeréssel, és van, hogy 4-5 nekifutásra sikerül csak működésre bírni. Ha tehetném egyből visszatenném a 7.1.2-őt.
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék tabletet vasarolni, de nem tudom melyik lenne a legmegfelelobb...
Amire hasznalni fogom:
- filmet nézni utazas kozben
- netezni mikor uton vagyok
- zenet hallgatni (letoltott mp3, nem itunes store)
- Hasznalt gep is jo lesz, 60-80 ezer forintom van ra (vagy hasznaltan ne vegyek?)Hallottam, hogy az iPad eleg maceras, es bonyolult ratenni zenet, filmet, es nem bovitheto.
Valaki meg tudna ezt cafolni?
Hogy bovthetem az iPadet?
Hogy lehet ratenni zeneket, filmeket?Ha nem javasoljatok megsem az iPadet nekem, akkor mit vegyek helyette?
Legyen szép a napod!
-
veterán
Szigorúan SZVSZ válaszok.
Vehetsz nyugodtan használtat, azt nézd meg, hogy ne legyen karcos a screen és ne legyen elszineződés rajta.
Macerás.
Csak wifis tárral bővíthető, szóval kvázi bővíthetetlen.
iTunes segítségével (= macerás). Torrent se megy rajta.Nem találtam még alternatívát. Ha nem lenne az iTunes-os másolási macera és menne a torrent, akkor nem is kellene keresni mást.
Ami mellette szól számomra:
-akksi brutál (először leesett az állam)
-1 GB memóriával (Air) jobban viszi a 3D játékokat mint a 2 GB-os droid telefonom (Moto X)
- nagyon minőségi a kivitelezése[ Szerkesztve ]
-
bongeszo
aktív tag
Egy iPad mini retinat pont kapsz is ennyiért. Mondjuk inkább 16gb-st, amin 12gb szabad hely van. Ez nem bővíthető. A többivel nincs gond. A rámásolgatás nem gáz, a videos programoknál tudsz bárhol akár wifin keresztül is.
Ja meg ugye nem 16:9-es képarány ami esetleg a videónál zavaró lehet, a böngészésnél pedig előny... -
Ragnar95
félisten
Pofonegyszerű rárakni zenét, mivel az iTunes magától rárakja, csak egyszer kell beállítani a szinkront. Film 1 fokkal bonyolultabb, mert mp4-en kívül mindenhez 3rd party app kell, de utána az se sokkal bonyolultabb, kb 4 kattintás 1 filmet rárakni és FTP-n keresztül is mehet pl böngészőből a transfer a legtöbb appnál.
Bővíteni sehogy sem tudod, max wifis vinyóval.
Használt mehet nyugodtan, ha hibamentes és jó állapotú esztétikailag is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz runner 125 #4729 üzenetére
Mar van hasonlo autonk (volvo), lesz hasonlo tab...vegyel LG G3-at hogy legyen teljes a kor
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
lordring
aktív tag
BUÉK!
Tud valaki olyan hangoskönyv-lejátszó alkalmazást, ami kezel NAS-t ( Kingston Mobilelite WG2)
és van benne alvás időzítő? -
Süvi
őstag
Sokszor használom a táblagépet télen, szabadban, hidegben, filmek vetítése stb.
Azért, hogy védjem az Air-t, vettem egy 15 e -ft-os OP3N dott csodát, a családnak is vettem ma 8 olyat , meglepődtem, hogy nem olyan rossz. Sose volt Androidom, nem olyan rossz, mint gondoltam.Viszont minőségi, reklámmentes, táblára szabott alkalmazásokban az IOS messze az andorid felett van véleményem szerint.
-
mrkorooo
aktív tag
Meg mindig nem megy ez a 25pp dolog ,valaki valami ötlet ?
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Használatba vettem anyu régi iPad 2 -jét, amin még iOS 7.1.2 van, és az a kérdésem, hogy érdemes-e telepíteni rá a legújabb 8.1.2-t? Amire használom (eddig): email, játék, kevés böngészés, kevés chat.
Milyen pro és kontra érvek szólnak a maradás és a fejlesztés mellett?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Mister_X
nagyúr
Ne frissítsd... én megbántam, hogy az Airem felfrissítettem, hát még mi lenne iPad 2 esetén.
Ellenérvek: (enyhén, de) érezhetően alacsonyabb üzemidő, párszor lehallt az érintőkijelző (nem tudtam elcsúsztatni a kijelzőt feloldásnál, restart segített csak), 7.1.2 alatt nem fagyott ki a Safari, itt már előfordult. Pár designbeli változás is volt, a régi jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
weinmaker
őstag
Amúgy én még most sem értem, hogy nem tudja valaki megoldani, hogy fel lehessen tenni egy 7.1.2-t rá.
Ez csak egy szaros hardver, biztosan rá lehetne tenni valahogy, illetve tutira van is olyan aki meg tudja csinálniWww. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
veterán
Összesen 1+8= 9 db Opendott táblát vettél? Az szép
Több helyen olvastam, hogy annyit nagyon megér, Android 4.4 van rajta, Karácsony előtt még 30-ért kínálta a Tesco.Én a feleségemnek vettem egy refurbished Nexus 7-est 26-ért, nem nagyon használja, kb. iPad2 sebességet tud 1 GB RAM-mal.
-
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok. Nem olvasgattam mielött megvettem a Retinát és frissítettem is 8.1.2-re. Viszont nálam stabil a gép, csak 1-2 gameloft játéknál hülyéskedik. Az is igaz nincs összehasonlítási alapom mivel ez az első Apple termékem. Tudnátok egy linket ahol nyomon lehet követni az adott eszközökre érkező frissítéseket?
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #4747 üzenetére
A 14 napos elállás nem népi kezdeményezés, hanem az EU online vásárlásokra vonatkozó hatályos szabályozása. Ugyanaz, ami miatt indoklás nélkül vissza tudod küldeni a neten rendelt cuccokat.
A legjobb aláírás a héten
-
Ragnar95
félisten
válasz weinmaker #4743 üzenetére
Ez azért nem éppen ilyen egyszerű
Csak és kizárólag iTunes segítségével lehet frissíteni, az meg ellenőrzi az Apple szerverein a frissítést, ráadásul mostmár nem is csak SHSH kell, hanem valós időben generált ellenőrző kód is, ezért nem lehet feltörni a downgrade-et.
Ha találnának hardveres exploitot, mint anno a 3GS esetén, akkor menne a dolog gond nélkül, de sajnos valószínűleg többször nem követi el az Apple ezt a hibát, hogy hardveres exploitot hagyjon, ráadásul a 3GS esetében is javították azt a new bootrommal.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest