Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
Na sikerült az alzánál becserélni a 2022-es m2 11” 256gb cellulart.
2 napja leadtam, ma letelt a 48 óra, mivel raktáron nem volt, ezért mehetett a csere. Annyi, hogy közben szigorítottak az azonnali garancián annyit, hogy már felfele sem lehet eltérni 5%-nál nagyobb mértékben. Nem számított, hogy egy csomó pénzt otthagytam volna, kötötték az ebet a karóhoz, hogy 5% nál többet sem hagyhatok ott. Állítólag sok volt a visszaélés azzal, hogy jóval olcsóbbra cseréltek és a különbözetet visszakérték.
Így végül 2024 m4 11” 256gb lett és annyi, hogy buktam a cellulart, mert az már +20% lett volna, ráadásul a 13-ast terveztem elhozni 256 cellularban, ami meg 50% lett volna. Mindegy, összességében szerintem jól jártam, 0ft-ért becserélték egy új m4-esre (vagyis ennek volt ugye 60e Ft felára az elején) 2 nap alatt. Vettem hozzá egy magic keyboardot (máshol, mert náluk nem volt, de ezért írtam, hogy otthagytam volna náluk nem keveset, mert rendeltem egyet a 13-ashoz), ami nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, bár ettől még mindig sokallom az árát.
Illetve most nézhetek valami hordozható routert, hogy ne kelljen telefonról megosztani mindig a netet.
Még annyi, hogy az 5% on belüli azonnali cserénél ha olcsóbb, ha drágább nem fizetsz és nem kapsz vissza különbözetet, hanem az eredetileg megvásárolt áron viszed tovább a garit és az értéket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest