-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szívesen!
Én is a dátum módosítást akkor használtam csak, mikor fél éve átcókmókoltam mindent androidról és például a különböző üzenetküldő appokból származó képeket úgy költöztette át, hogy azt a dátumot társította mindegyik ilyenhez, amikor éppen átköltöztettem azokat a képeket.
Szóval azoknak kellett úgy utólag sacc szerűen megadnom valamilyen dátumot.Egyébként a Fotók logikájától még annyit, hogy nem úgy van kitalálva, hogy te az “Összes fotókban” böngészel (mondjuk erről nehéz átállni, én a mai napig abban nézelődök), hanem például a rendszer maga címkézgeti a képeidet, tag-eli a személyeket (őket ki is listázza és elnevezheted őket) a képeken, időnként Emlékek válogatást készít neked egy témából és a “Kereső” funkciót gondolja, hogy használd.
Pár példa a Fotók Keresőjére:

A továbbiakat viszont folytassuk mondjuk az iOS alkalmazások topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad gen 7
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest