Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szinte mindent meg lehet oldani iPaddel is, csak nem olyan hatékonyan (meg sokszor nagyon körülményesen) mint egy desktop szintű operációs rendszerrel. Főleg ha egyidejűleg több alkalmazást kell használni. A fenti példámnál maradva, a Photoshoppal szerettem volna egy fotómontázst csinálni, és míg neten kerestem még alapanyagot, addig a Photoshop nem maradt a memóriában, bezárta az aktuális fájlt (még jó, hogy legalább elmentette). Persze, biztos túl sok megnyitott appom volt, vagy böngészőfülem, de nehogy már ilyenre kelljen figyelni, ilyen egy desktopom nem történne meg. Szóval nekem ebben a méretben túl kompromisszumos, egyáltalán nem “gyakorlatilag Macbook Air”.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest