Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
2019-es 4TB portos pro, a Touch Bar jobb széle az ujjlenyomat olvasó mellett villog amikor tétlenség miatt kikapcsol. Használat közben semmi gondja ezért nem gondolnám hw hibának. Találkozott már valaki ilyesmivel? Neten nem igazán találtam infot, de persze lehet rossz helyen kerestem. Esetleg arra van valakinek megoldása, hogy a Touch Bar folyamatosan bekapcsolva maradjon (lehetőleg úgy, hogy nem a funkcióbillentyűk hanem a Control Strip legyen rajta)?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
jogos
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
Nagyjából ezt gondoltam én is alap felállásnak. Esetleg aki használ pencilt, van különbség a toll érzékenységében, használhatóságában az ipad 9-10. és az air 10. generációja között?
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Egy kedves barátom tetoválónak készül (készül, tehát még nem az ultra profi szint az elvárás, de azért vannak elég bonyolultnak tűnő rajzai). Szeretne rajzokat digitálisan is készíteni és szerkeszteni, ehhez keres eszközt. Ezek alapján gondolom valami tollas megoldás lenne a megfelelő. A kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb ipad+toll kombó ami megfelelhet? Érdekelne az új és a használt verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs