Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad 9-hez melyiket ajánlanátok jobban, egy magic keyboardot külön hurcolni hozzá (igazából úgyis táskában hordom őket, tehát mindegy), vagy egy smart keyboardot (ami felment 90k-ra teljesen vicc, max használtan néznék)? Valahogy azért csak jobb a rendes fizikai gomb a magic keyboardon, de ami az Ipadhez való abban meg ez az álványos lehetőség tetszik, na meg hogy egyben van a tablettel. A billentyűzetparancsokat vajon a külön magic keyboardról is érzékeli az ipad, pl. egy cmd+h stb? Lehet amúgy is ésszerűbb lenne az újonnan, mint olyasmi áron egy használt smart keyboard.
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad gen 7
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.