Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad 9-hez melyiket ajánlanátok jobban, egy magic keyboardot külön hurcolni hozzá (igazából úgyis táskában hordom őket, tehát mindegy), vagy egy smart keyboardot (ami felment 90k-ra teljesen vicc, max használtan néznék)? Valahogy azért csak jobb a rendes fizikai gomb a magic keyboardon, de ami az Ipadhez való abban meg ez az álványos lehetőség tetszik, na meg hogy egyben van a tablettel. A billentyűzetparancsokat vajon a külön magic keyboardról is érzékeli az ipad, pl. egy cmd+h stb? Lehet amúgy is ésszerűbb lenne az újonnan, mint olyasmi áron egy használt smart keyboard.
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.