Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad 9-hez melyiket ajánlanátok jobban, egy magic keyboardot külön hurcolni hozzá (igazából úgyis táskában hordom őket, tehát mindegy), vagy egy smart keyboardot (ami felment 90k-ra teljesen vicc, max használtan néznék)? Valahogy azért csak jobb a rendes fizikai gomb a magic keyboardon, de ami az Ipadhez való abban meg ez az álványos lehetőség tetszik, na meg hogy egyben van a tablettel. A billentyűzetparancsokat vajon a külön magic keyboardról is érzékeli az ipad, pl. egy cmd+h stb? Lehet amúgy is ésszerűbb lenne az újonnan, mint olyasmi áron egy használt smart keyboard.
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.