Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ipad 9-hez melyiket ajánlanátok jobban, egy magic keyboardot külön hurcolni hozzá (igazából úgyis táskában hordom őket, tehát mindegy), vagy egy smart keyboardot (ami felment 90k-ra teljesen vicc, max használtan néznék)? Valahogy azért csak jobb a rendes fizikai gomb a magic keyboardon, de ami az Ipadhez való abban meg ez az álványos lehetőség tetszik, na meg hogy egyben van a tablettel. A billentyűzetparancsokat vajon a külön magic keyboardról is érzékeli az ipad, pl. egy cmd+h stb? Lehet amúgy is ésszerűbb lenne az újonnan, mint olyasmi áron egy használt smart keyboard.
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Korábban ide is írtam, hogy van az az epico billentyűzet ipadhez, de végül nem vettem meg, mert az megint egy átalakított angol billentyűzet és nagyon rossz volt az elosztás is, meg a mérete is olyan apró volt, hogy nem tudtam volna megszokni) Az ilyen logitech féle megoldásokat is hanyagolnám, egyik sem tetszik.