-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz tepenzed #4098 üzenetére
Megkérdezem a kollégákat, nálunk most rendszeresítették az iPadet olyan szinten, hogy mindenki kap. Ez se nagy minta, de egy(-két?) tucatnyi próbát meg tudok ejteni.
Én még várok a Pro/Plus bejelentésre, A4 méretig van hely a táskámban. Ha március végéig semmi, akkor inkább megvárom az Air 3-at, onnan már félidő...A legjobb aláírás a héten
-
teguran
tag
üdv,
szeretnek az air2omhoz egy tokot, megpedig vilagito billentyuset. igy maris nagyot szukult a kor, ami minoseginek tunik a belkin qode ultimate pro [link] vagy a kensington keyfolio thin x2- re. [link] tapasztalat valakinek, vagy jo (esetleg jobb, masik) megoldas?
a legfobb celom, hogy elol hatul vedve legyen a tab, igaz hogy igy csupaszon a legkecsesebb es csabitobb, de az elso folian kivul amit ratettem egy esetleges esestol nem vedi semmi. billentyuzetnek van ertelme? kezdo tabletes vagyok, akiknek volt korabban es tobb tapasztalattal birnak, szivesen olvasnek arrol, hogy kinek mi es miert valt be!egy valami meg eszembe jutott: van egy bt-os hangszorom, amit most az ipaddal hasznalok. ha egy olyan tokot veszek ami billenytuzetes, akkor tud az ipad egyszerre ketto helyen is bt kapcsolatot letesiteni? szval megy rola a zene kulso hangfalon kozben pedig gepelek?
köszönöm!
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek. Ellopták az iPhone-omat (5s), az Airemben (iPad Air 64gb) pedig nem látom az összes fotómat, amit vele készítettem, pedig elvileg minden benne van az iCloudban. Mit kéne beállítanom?
-
erdoke
titán
válasz Peddy789 #4105 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire aranyszabály. Én 2008. óta mindig az első napokban/hetekben vettem telefont és tabletet, de eddig egyik se romlott el. Kopp-kopp... Illetve a Samsung Omnián a később is problémás érintőt, az i5-ön a nagy sorozat hibás Power gombot kellett cserélni. Ez utóbbiak mind érintettek sokkal későbbi készülékeket is.
A legjobb aláírás a héten
-
Peddy789
őstag
egy régebbi ismerősöm hivatalos szservizben dolgozott, ők látták h pl hogy amikor kijött az s4, 2hónap alatt az 5 verzió volt már, annyi apróbb javítás történt a hardwaren, pl rájönnek hogy az egyik kondi szar meg hasonló dolgok,
nexus 4-nél is volt több revizió, ott még fizikailag külsőre is volt változás a tapasztalatok alapján (4pöcök a hátlapra), de sok elektronikai alkatrészt is cseréltek, pl első verzióban a kijelző ragasztő miatt elszineződött a kijelző nagy hőfokon
ezek mindig így vannak, más kérdés hogy apple termékek mennyire elsők amik hozzámnk jutnak, de hogy náluk is vannak hasonló dolgok az 1000% csak titkolják mert ők a legsunyibb gecik ilyen téren -
mrkorooo
aktív tag
válasz Chereiose #4109 üzenetére
vard meg az ozaki simple tokot, en is erre varok de kozbe vettem azt amit linkeltem
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
sacaboy
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem azt mondani hogy a t-s ipad-ek elsősorban az AIR függetlenek-e?Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz ArrayOfLilly #4039 üzenetére
Megtaláltam a Logitech Ultrathin Keyboardon, ipad minihez, a "0"-át és a hosszú "í"-t. :-)
A "0" ugyanott van, ahol az "é", csak az Fn lenyomása mellett, és analóg módon az "ő" helyén pedig az "í". A nagy "í"-hez még a Shiftet is le kell nyomni.
http://www.arrayoflilly.com
-
legiaap
félisten
válasz ArrayOfLilly #4117 üzenetére
Na ezt fejemben tartom, mikor rendelek Logitech billentyűzetet. Keys to go lesz ha végre kapható lesz.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
teguran
tag
válasz legiaap #4123 üzenetére
Igen, vilagitos. Es amiert meg praktikusnak talalom, hogy sima tokkent is hasznalhato, ha epp nem kell a klaviatura, extra h elforgathato. [link]
Mar irtam a belkin supportnak, h mikor lesz kaphato, mert jelenleg csak usa. Ha valaszolnak, megirhatom. Annyit mar tudok, h az air2 vekonysaga miatt megis kell valtoztatniuk a kiegeszitokon a gyartoknak, tul "nagy" a sima airhez kepest. Pl kiprobaltam a zagg nek az air billentyujet, de kiesik belole az air2. Lassan csak frissul a paletta mindenhol...
-
veterán
Sziasztok,
két kérdésem lenne:
- ipad egy utángyártott dokkolóra azt írja ki, hogy nem eredeti termék ezért nem tölti ... Mit lehet tenni, hogy menjen a töltés?
- milyen audio lejátszó van iPadra ami tud DLNA-ról lejátszani? ... Vagy egy plex media serverem amin vannak videók és most audióimat is rápakolnám, hogy játszás onnan menjen ...
- esetleg ezekből playlistet hogy lehet kezelni? -
veterán
válasz vadászcsiga #4127 üzenetére
töltő töltő kábel eredeti csak a dokkolóba mennek és a dokkoló (tartó kihangosító móka) az ami utángyártott de már ez is sok az ipadnak
- nplayerből 3 féle van storeban ... Melyik?
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz vadászcsiga #4132 üzenetére
Ingyen volt... Nekem amit eddig probaltam behaltak a feliratnal. Ez most azt is megjeleniti.
Azt hittem, hogy ingyenes, de ezek szerint csak akcio volt.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
toshiba300
tag
Sziasztok!
Létezik 10 ezer forint alatt kapható bluetooth billentyűzet ami iPad kompatibilis és van rajta külön karakterként a " í "- betű?
-
sacaboy
tag
Sziasztok
T-mobilos Ipad AIR-t tudnak ill szoktak tiltani?
Üdv:
Saca
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
seneca07
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!Letöltöttem az AppZapp alkalmazást, de nem tudom beállítani a magyar vagy legalább német v. angol nyelvet. Minden vmilyen ázsiai írásjelekkel van a programban. Használta már vki?
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv. -
teguran
tag
A kovetkezo jelenseggel talalkozott mar vki? (Air2)
1. felvett videot lejatszok, de nincs hang
2. kiprobaltam zenet, hatha a felvett video nem jo, v a mikrofon rossz, de ott sincs hang
3. kulso hangfalra bt-vel is megprobaltam, semmi jel
4. kikapcs bekapcs, minden ujra proba semmi
5. megint ki-be, hopp! A jobb hangszorobol egy fura jelzohang, mint a pc-s alaplapoknal a visszajelzes
Zeneproba: ipadrol semmi, kulso bt hangfalon sistergest es zugas, ezt a jelet vitte at
6. ki-be, jobb hangszoro jelzes, zeneproba: a jobb hangszoro rendesen szol!
7. ki-be, nincs jelzes, zeneproba: mind2 hangszoro szolOrulok is meg nem is. Jo, h ujraeledtek a hangszorok, de zavar, h ilyet csinalt es nem tudom az okat. Le nem esett, utes nem erte, 5 napos gep. Ami ma extra volt, h eloszor "turaztattam" meg es vittem ki. Hideg-meleg hatas. De laptoptaskaban, tokban volt es es nem tobb mint 30p ig volt levegon, mig melozni mentem, majd vissza. Nem kellene neki 1-2foknal gondot okozni, max az akksinak.
Valakinek otlet?
-
Noxy
veterán
-
bongeszo
aktív tag
válasz toshiba300 #4134 üzenetére
Szerintem az apron nézelödj! ott ki lehet fogni 10k körül gyári magyar vagy azzal megegyezö kiosztású Apple bt billentyüzetet. Esetleg elkudhatsz is egy kicsit...
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! A tesztek alapján az iPadok szinte tökéletesek a tartalomfogyasztásra. Ez eddig oké, de arra lennék kíváncsi, hogy mennyire alkalmasak tartalomgyártásra? Gondolok itt képszerkesztésre, videóvágásra és szövegszerkesztésre. Erősen gondolkozom egy ilyen masina beszerzésén, ugyanis újságírónak tanulok, napközben rengeteget kell írnom és a laptopom nem túl alkalmas a mobil-munkaeszköz szerepének betöltésére. Illetve érdekelne még, hogy milyen "office" programok ajánlottak az iOS-re?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Revoltek #4142 üzenetére
Szintén zenész. Szerintem iPaddel nem lehet olyanokat kivitelezni, mint PC-n. Van MSOffice, van PhotoShop, utóbbival nincs tapasztalatom, előbbiben meg picit a Word ábrándított ki: nem tudtam a térköz beállításait előcsalni, valamint tabulátort használni - azaz a vonalzón el tudtam helyezni a pozíciót, csak az istennek se jöttem rá, hogy a szövegbe hogyan rakok. PowerPoint jó, össze lehet vele dobni elég kultúrált .ppt-t, Excelt még nem néztem. Az Apple iWorkkel nem voltam kibékülve, lehet azért, mert nem MS Office, de abban ránézésre több a funkció. Képeket szerkeszteni biztos lehet rendesen PhotoShoppal, majd letöltöm, egyelőre nincs szükségem rá.
Ha online média érdekel, ott vagy neked kell leadnod dokumentumban a cikket, vagy összeraknod egy admin felületen, vagy utóbbi megfejelve HTML ismerettel (nem nagy cucc, simán bevasalható és lehet vele érdekes dolgokat teremteni). HTML alapú dolgokkal nincs gondja az iPadnek (Safarinak), természetesen.
Amúgy én mezei iPad Airt használok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Revoltek
aktív tag
Köszi a válaszokat. Azért gondoltam az iPad beszerzésére, mert viszonylag könnyen hozzá lehet jutni a Telekomnál, Macbook Air-re meg sajnos nincs lóvé. Androidos táblagépen nem is gondolkoztam, az a rendszer szerintem munkára alkalmatlan.
-
nagyúr
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. Van egy 16GB-s iPad3 nálam és fel lett rakva az iOS8.0 azonban szeretnénk tovább frissíteni 8.1.1-re, mert írja, de nincs elég hely. Namost rámentem hogy mi használja és amiket kiír az 2,41GB-t foglal. Nem törölte önállóan ki a frissítést? Van vmi megoldás?
iTunes-re rádugva azt írja, hogy már 1,14GB-vel már meg is haladta a tárhelyet?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest