Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Egyszerű, Átlag József nem foglalkozik a tárhellyel, csak lövi a képet/videót, n+1 screenshotot, amit amúgy 99.98 százalékban soha nem néz vissza. Én is hajlandó vagyok magamból kiindulni, de aztán jönnek hozzám emberek kérdezni és akkor rájövök hogy nem kéne
Nekem is elég 128GB de én rendszeresen torolgetem ami nem kell, már csak unalmamban is. Aztán mikor költözni kell új telóra akkor megy a pislogás
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem is elég 128GB de én rendszeresen torolgetem ami nem kell, már csak unalmamban is. Aztán mikor költözni kell új telóra akkor megy a pislogás