Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek
üzenetére
Én lehetek akkor az első, aki véleményezheti itt ezt a Hub-ot.
Hat nap alatt meg is érkezett és gyorsban ki is próbáltam pár funkciót a nap folyamán.
USB-A port és a Fájlok app látta egyből a "fogalmam sincs mire formázott" pendrive-omat , írás-olvasást nem teszteltem, de filmet elindítottam rajta és rendben volt.
Ugyanezen film közben csatlakoztattam TV-re is HDMI kábellel és ott is rendben volt minden.
A képarány miatt persze alapon két oldalt fekete csíkok vannak, de film közben a VLC rendes arányban tolja ki a képet (fel is ismeri közben a VLC, hogy külső megjelenítő van csatlakoztatva).
A 3,5mm jack is megfelelő, szerintem hangminőségre is, leginkább én erre fogom amúgy a Hub-ot használni.
SD és TF kártyám nincs, ezt a részt nem tudom tesztelni.Részemről egyébként összességében csalódás sajnos ez a Hub. 😔
1. Nem fogom tudni Air 4 esetén rendesen, sarkába rögzített módon használni, mert tok nélkül az üvegfólia pont annyit vastagít, hogy lehetetlen legyen (mágneslapka nélkül meg persze lötyög), ESR tokom meg vastag neki.
2. Géphez csatlakoztatva folyamatosan aktív (érzésre enyhén langyosodik is), alvó módba pedig nem hajlandó menni.
Ma éjszaka kíváncsiságból rádugva hagyom és megnézem mennyit fog merülni, de sajnos számítok rá, hogy 7-8 óra alatt 10%-ot is képes lesz leszívni.
Pedig az én felhasználásomban nagyon örültem volna neki, ha szabad lett volna folyamatosan géphez csatlakoztatott állapotban hagyni, de úgy tűnik nem erre van kitalálva, hanem ezt is dugdosgatni kell majd, amikor szükséges valami funkciója.A Type-C-n keresztüli töltést egyelőre nem próbáltam, mert általában úgy töltöm a gépet, hogy közben nem használom.
Ezzel a Hub-bal meg "veszteségesebbnek" tűnik ugye a töltési folyamat.Ha a márkás, drágább Hub-okra is vonatkozik a felsorolt negatívumok valamennyi része, akkor azt tekintsétek tárgytalannak ennél a Hub-nál, más Hub-okkal nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akciókamerák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest