- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondold át, hogy még mit szeretnél rá -
de ha tényleg sok évre tervezel vele akkor az a plusz pár tízezer forint nem oszt nem szoroz szerintemTYŰHA ezt ki is húztam, marha sok a felára a 256osnak... 60ezer forint???? Mi a fütyi...Ennek ellenére, amit javaslok hogy beszélj ismerősi körben fiatalokkal, akik felsőoktatásban tanulnak és vetesd meg velük oktatási kezdezménnyel, nézd:
De a 190ezres ár, az már szerintem sok ezért az iPadért. Ha már közel 200ezerről van szó én inkább iPad Pro-t vennék. Pl nézd:
Ausztriai Apple Store - hivatalos Refurbished iPad Pro 11 64GB Wifi 210ezer - csak hát ugye ezért ki kell autókázni, nem tudom hogy mennyire lehetetlen ez neked.
De ez meg már majdnem kétszer annyi pénz, mint amennyibe kerül a sima iPad 9 64GB Wifi. Annyival meg nem tud többet - bár az is kérdés hogy mennyire "komoly" munkaeszköz neked, mennyire fontos a kijelzőfrissítés (Pro Motion 120Hz egy ÁLOM!!!) illetve úgy összességében azért a Pro az Pro, de meg is kérik az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Warships
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen házat vegyek?
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest