Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van egy jó és egy rossz hírem!
A jó hogy ma spóroltam 200.000HUF ot, a rossz pedig hogy 4db ipad mini 6 ot teszteltem, és mindegyik rendelkezik a jelly scrolling issue-val.
Adott APR ekben néztem körül, beszélgettem az eladókkal és nem találkoztak a hibával, egy user sem reportolta ezt személyesen. De tudtam nekik prezentálni a bemutató készülékeken sajnos, és ők is látják a hibát. Azt viszont nem tudták megmondani hogy garanciális probléma -e, valamint hogy egyáltalán tudják-e javítani, és ha igen akkor mikor.
A new york times front page-én teszteltem, itt vannak képek és szöveg is. Sajnos látszik hogy a kijelző egyik fele lassabb mint a másik ha állítva nézzük az eszközt.. Sajnos elfektetve is látszik, de akkor a képek inkább összenyomódnak vertikálisan. Ha csak a szövegekre koncentrálok akkor annyira nem zavaró, de a gif-ek és a képek esetében hatványozottan látszik, és számomra ez deal breaker volt. :/
Néztem a többi ipadet is, ugyanazzal a demo szoftverrel nem produkálták a problémát, én így hardveres issue-ra gyanakszom.
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.