-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Nagyon ciki, de nem vágom az ipadban a használathoz ezt azt és halálra idegesit.
Például ha letöltöm a NAS-ról képeket az Ipad tárhelyére a cuccokat akkor csak "Fájlok' nevü app-on keresztül tudom megnyitni, DE akkor is úgy,hogy folyamatos nyomvatartás után jelenik meg egy uszómenü és ott gyorsnézet és így lesz kvázi képnézegető.
De a "Fotók" nevü app üres csak azt látom amit tablettel fotóztam le vagy ha lehivom az apple felhőből ezt azt... DE hogy benn tárhelyen lévő cuccot szeretném megnyitni azt sehogy sem engedi.
Ugyanez a bajom videók esetében amit letöltök avit akkor erre telepitettem VLC playert és nincs ott sem ilyen klasszikus megnyitás opció hanem Fájlok keresztül kell kattintanom és egyszer csak megjelenik megnyitáskor VLC ikont jobbfelső sarokban és így jutok el oda.
Erre tudnátok használati tippeket adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest