Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
HardRic
üzenetére
Megértem, hogy kimerítő lehet, ha alapvető dolgokat firtatnak az újoncok, de a Google nem segített, ezért is fordultam a helyi közösség felé.
Sajnos nem találtam meg a módját, viszonylag sok idő eltelte után sem, hogy a két karakter számomra megfelelő helyen teljesítsen szolgálatot.
Valószínűleg hardveres okokra vezethető vissza.
Egyébként droid és windows alatt megfelelően működtek.
Picit lassabban gépelek kijelzőn, viszont öröm az ürömben, így a kompakt tulajdonságaiból nem veszít a masina.@redpaladin:
Teljesen fölösleges a drágább cuccot venni, egy alap ipad 8 is maximálisan megfelel mindenre. Rövidesen bejelentik az ipad 9-et, azt megvárnám a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest