-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz tybsen #22235 üzenetére
a sima (értsd olcsóbb) iPad kijelzője nem laminált, mint az Air 2, iPad Pro kijelzője, azaz légrés van az üvegfelület és az alatta lévő LCD között, ezért "kopog".
Vissza lehet vinni 14 napon belül mindent. Értsd MINDENT. Ezek jogszabályok, a Media Markt nem mondhatja, hogy vihetsz mindent, kivéve Apple terméket
Vannak termékek, amiket nem tudsz visszaküldeni, pl pelenkát, fogkefét, stb terméket, itt egy lista a #3as pontban.
Egy iPad nem tartozik egyik kategóriába sem.
Kicsit még keresgéltem: iStyle ÁSZF is azt mondja hogy:
6.8. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli. E költségek legmagasabb becsült összege: 20.000-Ft azaz Húszezer forint. A fogyasztót csak a visszaküldés költségei terhelik. Az Eladó ezen felül követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő értékcsökkenés megtérítését.
Szerintem ha beaktiválod és elkezded használni, akkor ezek egyikét sem szeged meg, hiszen csak kipróbálod. Szerintem visszakérheted az árat.
VÁRJUNK CSAK...
Ausztriában vetted? kezdhetted volna ezzel, mert az osztrák jogszabályok nem tudom mit mondanak... itt keresgélek neked már 15 perce magyar szabályok között.... xDDD
Plusz egy gondolat
amikor kijöttek ezek az olcsó iPadek, már az első tesztek során megemlítette valamelyik Youtube-os hogy ezért az árért használtan kapsz iPad Pro 9.7-et ami jóval minőségibb kijelzővel (laminált), jobb hangszóróval, és vékonyabb házzal rendelkezik, ezért megfontolandó egy használt Pro vásárlása.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest