Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tybsen
üzenetére
a sima (értsd olcsóbb) iPad kijelzője nem laminált, mint az Air 2, iPad Pro kijelzője, azaz légrés van az üvegfelület és az alatta lévő LCD között, ezért "kopog".
Vissza lehet vinni 14 napon belül mindent. Értsd MINDENT. Ezek jogszabályok, a Media Markt nem mondhatja, hogy vihetsz mindent, kivéve Apple terméket

Vannak termékek, amiket nem tudsz visszaküldeni, pl pelenkát, fogkefét, stb terméket, itt egy lista a #3as pontban.
Egy iPad nem tartozik egyik kategóriába sem.
Kicsit még keresgéltem: iStyle ÁSZF is azt mondja hogy:
6.8. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaküldésének közvetlen költségét a fogyasztó viseli. E költségek legmagasabb becsült összege: 20.000-Ft azaz Húszezer forint. A fogyasztót csak a visszaküldés költségei terhelik. Az Eladó ezen felül követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból, vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő értékcsökkenés megtérítését.
Szerintem ha beaktiválod és elkezded használni, akkor ezek egyikét sem szeged meg, hiszen csak kipróbálod. Szerintem visszakérheted az árat.
VÁRJUNK CSAK...
Ausztriában vetted? kezdhetted volna ezzel, mert az osztrák jogszabályok nem tudom mit mondanak... itt keresgélek neked már 15 perce magyar szabályok között.... xDDD
Plusz egy gondolat
amikor kijöttek ezek az olcsó iPadek, már az első tesztek során megemlítette valamelyik Youtube-os hogy ezért az árért használtan kapsz iPad Pro 9.7-et ami jóval minőségibb kijelzővel (laminált), jobb hangszóróval, és vékonyabb házzal rendelkezik, ezért megfontolandó egy használt Pro vásárlása.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest