-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
iPaden probàlnék a Documents-szel letölteni nas-ra,de csak iPadre enged. Be lehet állítani, hogy a nasra is lehessen? Ha lezárom a kijelzőt, egy idő után megszakad a letöltés. Erre van megoldás?Renault Megane IV Limited
-
Dimaj
aktív tag
Helló. Mennyire éri meg ipad 6 2018 at vásárolni?
-
Noxy
veterán
-
SharpSA
veterán
A telefonon van akkumulátorok widget, a táblagépen nincs. Vagy csak akkor lesz a táblagépen, ha van még másik csatlakoztatott eszköz?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Lefty
addikt
Sziasztok,
parommal mindkettonknek iPhone-ja van, igy kulon iCloud is. Telefonon a netes barangolas nem tul kenyelmes igy vennenk egy 2018 iPad-et. A kerdes, ami felmerult bennem, lehetne azt valahogy kozosen ugy hasznalni, hogy nem kifejezetten valamelyikunk iCloudjaval jelentkeznenk be? Vagy az van, hogy vagy en vagy o jelentkezik be? Lehet esetleg tobb fiok?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
SharpSA
veterán
Nekem van egy Samsung Galaxy Tab S3 LTE-s készülékem (ami most már eladó), helyette egy szintén LTE-s 10,5-ös Pro-t vettem billentyűzettel. Ez utóbbit így munkára is tudom használni és ugyanolyan gyors, mint a laptop. A Tab S3 itt-ott szüttyög picit. Na meg a Pro képernyője és hangja üzemideje kiváló. Hogy miben rosszabb? Nem rosszabb. A rendszer miatt más, viszont ebben a felállásban napközben laptop helyett az iPad Pro 10,5 van nálam billentyűzettel.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Dimaj
aktív tag
Anno olvastam mikor kijott a 2017 ipad hogy nem volt már megjelesekor se combos készülék, meg kijelzője se.,gagyi panel, meg akadozott össze vissza. Ez van most az ipad 6 2018 al is.?mennyi vel lett jobb hozzá képest a 2018?
-
őstag
A 2017-es iPad szerintem is az Apple leg-vállalhatatlanabb terméke volt. Visszalépés egyértelműen, nem hiába volt lamentálás, hogy mit vegyenek az emberek, azt, vagy inkább az akkor már jópár éves Air2-őt. Ezt valószínű ők is észrevették, mert eléggé gyorsan jött a 2018-as verzió, ami hozza azt a fejlődést, amit korábban elvárt magától a cég. Persze, aki azt mondta, hogy a 2017-es akadozik, az nem mondott valót, mert nem történt ilyen.
Ha munkára kell egyébként, akkor a Pro ajánlott, netezésre, hasonlókra elég bőven a 2018. amivel most már szépen lehet jegyzetelni is. Egy androidos tablet nem fog versenyre kellni vele szerintem.
-
Dimaj
aktív tag
Köszi, egy ipad 2018 át veszek szerintem, néztem videót is, elég fürge gép. A mostani android tabletemhez használok érintő stylust, mert kényelmesebb nekem, csak pötyögni a kijelzőn, meg pár játéknál. Szóval semmi profi rajzprogram vagy ilyesmi. Az ipad is érzékeli ha ezzel nyomkodom majd azt is nem.? Semmi komoly amúgy passzív érintő ceruza egy gumiheggyel a végén.
-
Geresics
addikt
Miért nem csináltok egy 3. fiókot? Oda mehetnek az olyan szinkronizálások, amik mindkettőtöknek kell (pl. könyvjelzőbe kedvenc étterem étlapja, közös fotók, videók, stb.), és így a magánszférátok sem sérül, mindenki megtarthatja a saját kedvenc kis privát szinkronizálásait a saját fiókjára (pl. exek elérhetőségei, képei, bármi, ami a másikat akkor is zavarná, ha alaptalan, stb.)
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Lefty
addikt
válasz Geresics #20421 üzenetére
Igazabol nem kellene semmit szinkronizalni az oldalak jelszavain kivul. Akkor majd azt csinaljuk, hogy az egyikunk fiokjaval belepunk, icloud ki lesz kapcsolva. Csak az lesz kenyelmetlen, hogy ha teszem azt FB appot hasznal valaki, majd mindig ki kell jelentkezni es a kovetkezonek beirni a jelszavat.
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, adott egy ipad air 10.1 JBvel és egy MagicMouse 2. Több napja kínlódok vele, leszedtem a BT Stacket, de már a párosításnál elakadok. Hiába csatlakozik le a macbook az egérről, hiába kapcsolgatom ki be az egeret nem találja meg az eszközt és így nem tudom párosítani. Mi a trükk? Hogy tudom párosítani őket?
-
Dimaj
aktív tag
Tényleg vannak konkrét ipad appok? Miben más mint a sima vagy az iPhone appok?
-
Ragnar95
félisten
Vannak appok, amik csak iPadre érhetőek el, mert kell hozzájuk a nagyobb képernyő hogy használhatóak legyenek. A legtöbb app univerzális (iPad + iPhone), ezeknél általában csak a UI a különbség a 2 verzió között. Amely appnak nincs iPad verziója, az kis méretben és felbontásban fut iPaden, tehát nem épp nagy élmény használni, de szerencsére ilyen elég kevés van ma már.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
INMOTEP
őstag
Jónapot ,érdeklődni szeretnék Ipad vásárlással kapcsolatban , Ipad Air 2 vásárlását tervezem .Ugye jól értelmezem hogy gps vevő csak a Sim kártyás modellben van ? Ha igen akkor sim kártya nélkül is használható a gps vevő ? Mire érdemes figyelni vásárlásnál ? Köszönöm előre is az infót
[ Szerkesztve ]
-
Dimaj
aktív tag
A mostani android tabletemhez használok érintő stylust, mert kényelmesebb nekem, csak pötyögni a kijelzőn, meg pár játéknál. Szóval semmi profi rajzprogram vagy ilyesmi. Az ipad is érzékeli ha ezzel nyomkodom majd azt is nem.? Semmi komoly amúgy passzív érintő ceruza egy gumiheggyel a végén.
-
Ragnar95
félisten
válasz INMOTEP #20435 üzenetére
Minden iPadből csak a cellular változatban van GPS, mivel a GSM modullal együtt érkezik a GPS modul is. Ettől függetlenül természetesen SIM kártya nélkül is megy a GPS, semmi köze a 2-nek egymáshoz, csak a sima Wifis változatba nem szerelt külön GPS chipet az Apple.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Jano_023
őstag
Hali frissítettem az ipad mini 4emet az új rendszerre. Azóta nem tudok chromecastre se youtube se twich videokat kitenni. Valaki tudja miért vagy hogy oldjam meg?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Süvi
őstag
Elég szép válasz lenne az Apple-től, ha tényleg gyorsulni fognak a korábbi készülékek is IOS12 alatt.
Ha ezt megcsinálják jelentős aksiidő csökkenés nélkül, akkor[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Akku idő csökkenést nem hiszem hogy meg mernének engedni maguknak a legutóbbi akku botrány után. Kíváncsi leszek a gyakorlatban mennyit fognak gyorsulni a régebbi eszközök.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest