-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
-
Romvr
őstag
válasz Csabee. #20056 üzenetére
Nekem a 9,7 pro laggolt tegnap vagy 20 percig miután 11.4-re frissítettem. Már tiszta ideg voltam hogy Factory-t kell nyomnom a végén mert annyira elrontott valamit, de egy hard reset után megszűnt a gond. A 11.3 nálam ette az akkut kétpofára ezért tettem próbát a beta-val, de most az is jónak tűnik.
Tényleg nem a legstabilabb rendszer az iOS 11. Szerintem eddig a 10-es volt a leghasználhatóbb, kár hogy nem abban az irányban mentek tovább.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]
Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4
Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
fityere
senior tag
Sziasztok.
Ipad 2018-as vagy Ipad pro 10.5 nézegettem. Érdekelne, hogy pl az Affinity Photo hogy fut az Ipad 2018 raw fájl szerkesztésénél ?
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
dvd_R+
őstag
válasz ittakary #20064 üzenetére
Szóval akkor azt mondod hogy a 4E ft os ami németből jön ugyan az lesz mint a kinából érkező 2e ft-os ?
Minőségben mindenben?
Illetve ha itthon elviszem egy ilyen szervizbe ott jobb minőségűt tesznek bele ? vagy ugyan ezt teszik bele ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
moleculez
veterán
-
dvd_R+
őstag
válasz moleculez #20068 üzenetére
Köszönöm a választ, Igazából most ott tartok hogy várom hogy a 25 apple javítással foglalkozó boltból legalább egy válaszoljon emailben hogy mégis ezért a 20-25E ft-os árért cserébe milyen minőségű üveglap cserét és digitalizert biztosítanak, de valahogy nem jön válasz
-
Ragnar95
félisten
válasz dvd_R+ #20070 üzenetére
Lévén hogy hivatalos alkatrészt nem árul az Apple, így hacsak nem hivatalos Apple szerviztől kértél árajánlatot, ugyanúgy utángyártott kijelzőt fognak belerakni, mint amit te is meg tudnál rendelni ebayről. Az egyetlen különbség, hogy a szerviznek kötelessége 3hónap garit vállalni a cserélt alkatrészre, így esetleg ha 3hónapon belül megy tönkre az utángyártott kijelző, kötelesek cserélni és nem neked kell az ebayes eladóval szórakozni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dvd_R+
őstag
válasz Ragnar95 #20071 üzenetére
Igen ez tiszta sor, de rablásnak tartom az egészet ebben az esetben 2E ft os üveglapról beszélünk és 20+E ft os díjak Vicc Mindenesetre köszönöm az infot, én rendelem is akkor a jó kis Made in china 2E ft os üveglapot aztán lesz egy jó délutánom a cserével
-
NGA
addikt
-
hszilard666
veterán
válasz fityere #20065 üzenetére
Szia!
Én a pro ra szavaznék. Miért? Jobb kijelző, erősebb cpu, valamint nagyobb display, avagy picit jobb rajta dolgozni szerintem. Én is most vittem haza egy 12.9 est, szintén affinity photo ra használom (csak el kéne mennem fotózni ) 5D mk2 vel készített raw képeket gond nélkül editálja.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
fityere
senior tag
válasz hszilard666 #20077 üzenetére
Igen mar én is a Pro mellett döntöttem. Gondolom elég a 10.5. 64gb verziót néztem míg hasonló árban a 12,9 32gb és nem bontatlan. Felek a 32gb nem elég.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
fityere
senior tag
válasz hszilard666 #20085 üzenetére
Akkor marad a 10.5 pro.
-
F.E.K..
senior tag
Szép napot mindenkinek.
Használ valaki ssh alkalmazást ipad-on? Androidon a juiceSSH-t használom, valami hasonlót keresek ios alá is (kulcskezelés, snipplet-ek, stb.).
Ha valakinek van bevált program ajánlasa legyen szíves ne tartsa magában
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
törölt tag
-
Alex91
félisten
válasz #95561216 #20089 üzenetére
[link], nekem ilyesmim van az Air 2-hoz. Szerintem ez eleg jo megoldas. A merev tokok repednek, a szilikonok koszolodnak, szinezodnek, a bor tokok zsirosodnak, szetvalnak (apple eredeti is).
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
gzbotii
nagyúr
Az idén bemutatott iPadről mi a vélemény?
Van aki esetleg már vett ilyet?
Lehet jó upgrade lenne a Mini 2 után.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pew
tag
Nekem innen van. [link] Nagyon minőségi(meglepően), és elég olcsó. Nekem ebből a szürke szövet textúrás elöl hátul 10,5 es penciles tok van. Annyi hogy drága a postaköltség Amerikából, de az a röhej hogy még így is olcsóbban jött ki mint bármelyik itthoni. ( 4 ezer volt a tok, és ugyanennyi a szállítás...) Én ezt tudom ajánlani, ezek között nézz szét, van mindenre, több féle.
gzbotii
Lényegében kapsz egy butított pro-t pencil támogatással. 115 ezerért. Akinek drága a pro, annak best buy, de tényleg. Csodálkozom, hogy ilyet ad ennyiért az apple[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz moleculez #20097 üzenetére
- sima 60 Hz-es panel (120 Hz után laggolósnak látszik, ég és föld)
- kisebb kijelző, szélesebb káva továbbra is
- 1st gen Touch ID
- tükröződésgátló réteg hiánya
- gyengébb előlapi kameraSoha nem vennék a Pro után ilyent.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest