- OLED TV topic
- Második kiadást készült az Arctic asztallap aljára szerelhető PC-jéből
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött
ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4

Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Formula-1
- gerner1
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért szeretném lecserélni.
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: