Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Dell Precision munkaállomások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bravó, továbbra is neked áll feljebb azok után, hogy bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem volt igazad

Tehát ha igaza van az embernek és ez később be is igazolódik, az okoskodás, de ha mindenki más számára egyértelmű és csak te értelmezed félre a dolgot, majd még ki is állsz a lehető leghangosabban a hülyeséged mellett, az a normális, ok, minden világos...
Egyértelmű választ adtam, neked áll megint feljebb a dolog, hogy egy másik topikra mertem hivatkozni, ahova még pár órája ugyanezen kérdésben írtál, de nyilván mekkora baromság volt azt feltételezni, hogy ezek után elolvasod, amit oda leírtak.
Azzal jönni meg, hogy én mikor tévedtem konkrét példa nélkül elég nagy öngól a jelenlegi ténykedésed után...
blakey: bármit is írunk, az csak falra hányt borsó, akárhány forrásból igazolódik be, hogy tévedett a kolléga, úgysem fogja elismerni, inkább mindenki más lehülyéz és személyeskedik, az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem volt igaza az embernek....
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs