Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Csak tudod én az iPad topikba tettem fel a kérdést egy illetőtől aki most cserélte (vagy nem tűnt fel
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.