- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Csak tudod én az iPad topikba tettem fel a kérdést egy illetőtől aki most cserélte (vagy nem tűnt fel
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- MacBook Air 13" M4 / 2025 / 16GB / 512SSD SKYBLUE
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.