Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Csak tudod én az iPad topikba tettem fel a kérdést egy illetőtől aki most cserélte (vagy nem tűnt fel
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nem néztem végig az iPhone topikot ki cserélte. A másik meg ha nem tudsz egyértelmű választ adni, és egész nap okoskodsz ezzel a cserével, úgy hogy te se tudtad hogy cserélik nekem ne gyere azzal hogy beszélek. A szakmai topikkal meg szintén ne gyere, főleg Te ne, mert Topikgazda titulusoddal írtál már olyan baromságokat hogy elég sokan kikacagtak, csak ugye mindig próbálod magad nagyon okosnak beállítani, csak sokszor nem jön össze. De aki jól ismer ezt tudja.