- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
drsanya #4791 üzenetére
Maradj az ASUS-nál, egyébként 1 hete vettem 96e-ért ASUS Strix X99-et, állati király deszka, még sosem volt ilyen jó lapom! Kicsit a kereted fölé nyúlik, de nem sokkal, és k*rva jó! Nézz utána, tényleg atomra odab*szó! Itt most 99k, annyira nem is rossz így a hajrában (és máshol jóval drágább ez a lap is), év végén, amikor minden sokkal drágább.
Taichi-t én is nézegettem, nem tűnik rossznak, de aztán amikor komolyabban belemélyedtem, elriadtam tőle, már nem emlékszem pontosan mit találtam vele kapcsolatban. Megéri azt a pici felárat a Strix X99 és más kategória a kettő teljesen.
Egyébként nem is értem, miért rendeltél eredetileg X99-A II-t, régebbi és butább, mint a STRIX.
Találtam még itt is Strix X99-et, 97e-ért. Viszonylag be van zuhanva az ára itt is és máshol is, én a helyedben gyorsan lecsapnék az árvölgyre. 92e-nél olcsóbban szinte sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest