- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
drsanya #4791 üzenetére
Maradj az ASUS-nál, egyébként 1 hete vettem 96e-ért ASUS Strix X99-et, állati király deszka, még sosem volt ilyen jó lapom! Kicsit a kereted fölé nyúlik, de nem sokkal, és k*rva jó! Nézz utána, tényleg atomra odab*szó! Itt most 99k, annyira nem is rossz így a hajrában (és máshol jóval drágább ez a lap is), év végén, amikor minden sokkal drágább.
Taichi-t én is nézegettem, nem tűnik rossznak, de aztán amikor komolyabban belemélyedtem, elriadtam tőle, már nem emlékszem pontosan mit találtam vele kapcsolatban. Megéri azt a pici felárat a Strix X99 és más kategória a kettő teljesen.
Egyébként nem is értem, miért rendeltél eredetileg X99-A II-t, régebbi és butább, mint a STRIX.
Találtam még itt is Strix X99-et, 97e-ért. Viszonylag be van zuhanva az ára itt is és máshol is, én a helyedben gyorsan lecsapnék az árvölgyre. 92e-nél olcsóbban szinte sosem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest