- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #4734 üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni, hogy a videók szerint romlik a minőség (igaz ott x16-x16 -ról butítják x8 x8 -ra).
Csak engem full HD-ban érdekel a butulás, nem 1440p-ben, mint a vidin. BTW: nálam akkor x16 és x8-al menne? Nem x8 x8-on!?Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék.
Gyiku: Quantum Break, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider. Hidd el, már spec ezek is igényelnék az SLI-t. Illetve a Mafia III, főleg, ha lenne SLI profil hozzá.
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest