Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #4734 üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni, hogy a videók szerint romlik a minőség (igaz ott x16-x16 -ról butítják x8 x8 -ra).
Csak engem full HD-ban érdekel a butulás, nem 1440p-ben, mint a vidin. BTW: nálam akkor x16 és x8-al menne? Nem x8 x8-on!?Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék.
Gyiku: Quantum Break, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider. Hidd el, már spec ezek is igényelnék az SLI-t. Illetve a Mafia III, főleg, ha lenne SLI profil hozzá.
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest