Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni, hogy a videók szerint romlik a minőség (igaz ott x16-x16 -ról butítják x8 x8 -ra).
Csak engem full HD-ban érdekel a butulás, nem 1440p-ben, mint a vidin. BTW: nálam akkor x16 és x8-al menne? Nem x8 x8-on!?
Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék. 
Gyiku: Quantum Break, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider. Hidd el, már spec ezek is igényelnék az SLI-t. Illetve a Mafia III, főleg, ha lenne SLI profil hozzá.
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék. 
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás.