Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

valaki cserelt SB(-E) / IB(-E) kornyekerol 5820/6800 ill 5930/6850 kornyekere? volt valami erezheto javulas napi hasznalatban? (szintetikusok nem erdekelnek, WinRAR sem, viszont pl napi hasznalat hardcore multitaskerkent annal inkabb).

azon agyalok 5930 lehet megallna 400 euro korul, lap 250 euro (+mosfet blokk 60 de ezt lehet kihagyom, pontosabban lap 180-280 euro), memoria kb 100euro 16GBnkent (32 elejen lehet eleg lenne).

jelenleg az alaporajelen jaro i7-3820al elegedett vagyok. par jatek threadlimites, de azok jellemzoen azert azok mert 5760x1080ra kene a multiGPU azt meg elfelejtettek tamogatni (khm Just Cause 3 khm), 1080pn meg szalnehezek.

egyebkent android studio (gradle, JVM / android VM), Ubuntu / Win7 virtualis gepen futo Java VM, model checker, meg hardcore szamoltatos munkak szoktak rajta menni. fejlesztoi kornyezetben olyan 40-80%os cpu load es 16GB foglalt memoria a host OSben normalisnak szamit es a szokasos kb havonta egyszer ujrainditas / csak altatas ciklusaim mellett se lassul.

ahogy nezem intelnel kinullazodott a fejlodes, coffee lake meg nem tudom fog e valamennyivel gyorsabb (vagy olcsobb) lenni.

csak felkonfigot neztem, minden mas (290X OC CF, 3xSSD + 2xHDD, custom vizhutes) marad.

Új hozzászólás Aktív témák