Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
LinX stabilan, normalis, vallalhato feszekkel 24/7-re? Kepet plz.
Tolem talalsz teszteket meg 5820K-val, ha visszalapozol. Nem misztifikalom tul, de a Rampage az egy gyengebb lap minden teren.(mint hogy az mar kiderult, magas orajelen nem birja a lepest a 8 magos eseten) Pont nemregen irtam errol, mert a sracnal nem ugy megy a cpu, mint Nalam. 4.9GHz-n mar meg sem mukkan neki, nekem meg elindult ugy is 1.4v-n. Elotte egy tesztoldal is megcsinalta ezt az osszehasonlitast, ugyan ez lett az eredmeny. Akoskanak is felajanlottam, hogy csinaljunk egy tesztet. Nem ment bele, azota sem ertem, hogy miert... Vagyis tudom, csak akkor mondta volna meg, hogy igazad van vazzeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- HiMedia lejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tolem talalsz teszteket meg 5820K-val, ha visszalapozol. Nem misztifikalom tul, de a Rampage az egy gyengebb lap minden teren.(mint hogy az mar kiderult, magas orajelen nem birja a lepest a 8 magos eseten)