Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
LinX stabilan, normalis, vallalhato feszekkel 24/7-re? Kepet plz.
Tolem talalsz teszteket meg 5820K-val, ha visszalapozol. Nem misztifikalom tul, de a Rampage az egy gyengebb lap minden teren.(mint hogy az mar kiderult, magas orajelen nem birja a lepest a 8 magos eseten) Pont nemregen irtam errol, mert a sracnal nem ugy megy a cpu, mint Nalam. 4.9GHz-n mar meg sem mukkan neki, nekem meg elindult ugy is 1.4v-n. Elotte egy tesztoldal is megcsinalta ezt az osszehasonlitast, ugyan ez lett az eredmeny. Akoskanak is felajanlottam, hogy csinaljunk egy tesztet. Nem ment bele, azota sem ertem, hogy miert... Vagyis tudom, csak akkor mondta volna meg, hogy igazad van vazzeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest