- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- DUNE médialejátszók topicja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #2581 üzenetére
Nem veletlenul mondja azt az osszes olyan elismert OC-s, aki mogott nem all egy gyarto sem, hogy a Champion a legjobb lap X99 OC-ra.
Ezert nem ertem miert cserelted le a legjobb OC-s lapot egy masik OC-sra. En a helyedben eladnam a fenebe, ha tenyleg jo aron vetted, akkor nem buksz rajta.
Vegyel egy X99A Gaming 9 ACK -t, vagy egy X99A GODLIKE -ot, ha van ra cash, es betudod szerezni. OC-ban ugyan ott leszel, mint most, ellenben vannak erdekes feature-ok a lapon.
mod: Irt a srac, minden klappol a 5960X-el... Kerdeztem, hogy pot mikor kerul ra. Az nem fog...pedig kivancsi lettem volna. Vett hozza valami 'bika' kompaktot. Sajnalom, kivancsi lettem volna, mit tud nitrogen alatt.
Egy megjegyzes, de aztan nehogy off legyen belole. O RVE -be rakta.(mikor vette, irtam neki, hogy az eredmenyek azok csak Champion lapban VALID -ok) Csak 1.14v -on fut le a Cinebench 4.5GHz-n. Ellenben ami meg erdekesebb, 4.8GHz-n 1.34v kell ugyan ehhez.(Championban 1.274v kellett) Irtam neki, hogy dobja ki a rakba, es vegyen egy Championt, de neki ez is eleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest