Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Én is próbálok tuningolgatni, de úgy, hogy hosszabb használatra is jó legyen. Ha az 1066-os ramok (2x1GB GOODRAM PRO) 1230MHZ-en 2.3Volton mennek 5-6-618-on (további tesztek szükségesek még a kivesézéséhez), akkor vajon lehet-e ilyen kiélezetten játékok alatt is futtatni? A memóriára ráírt feszültség értékek: 2.1-2.4Voltig. A memóriatesztek nem jeleztek hibát, de be kéne lőni még a subtimingokat is a processzorhoz, meg persze még a nomrál időzítések sem teljesen okésak.
-
djtoomi
addikt
-
Larry303
addikt
válasz
djtoomi #9588 üzenetére
sztem alapfeszen stock coolerrel 100load alatt azért illene a magoknak 60 max 70fok körül megállniuk...ninjával nekem 1,3 v 400x8 on blend alatt 60-63 fok, small fft felviszi fél óra alatt 70 re...crysis viszont csak két magot használ, szall sztem azt a gyári is megbírja bőven még tán 333fsb felett is...
-
törölt tag
válasz
djtoomi #9583 üzenetére
A gyári hűtő arra elég, hogy alapon használható legyen. Semmi fesz. emelést nem tűr el a gyári hűtővel, ahhoz már nagyon kevés. Maximum 333FSB-ig érdemes használni, alapfeszültségen. És a gyári pasztát azonnal le kell mosni, mert az nem paszta, hanem
egy nagy kulimász csak. -
djtoomi
addikt
válasz
djtoomi #9582 üzenetére
Valaki?Mert így addig nem merek crysisolni sem,meg semit csinálni,mikor emgvettem procit már emg volt az infinity és ma eladtam jó áron,és szerdán vagy csütörtökön lessz másik és mondom jó,itt van a bontatlan gyári cooler,ez jó lessz azt mégsem.
1.5 hétig semmi baj nem volt,3400-on infinity elvitte passzívan,azt hittem elég a gyári, de mit csináljak hogy ne forrósodjon ennyire?
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Látom G0 nem gyorsabb mint a B3 de ma eladtam a Scythe Infinityt,és gyári coolerel próbálok ügyeskedni,de everest szerint a proci 70 fokos, a magok meg 95 fok körül vanank,az még oksa?Everest terhelés szerint? -
Soak
veterán
Probálgattam ,hogy milyen FSB stabil még... ne a feszt nézzétek ,mert magason hagytam
3500mhz air -
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Mos tvan egy B0-ás Q6600-am,és ez ramokkal alapfeszen max 3460-at megy, a ramok kingmax 800-asok,és a kérdésem az lenne hogy le akarom cserélni G0-ás Q6600-ra,az mennyivel megy többet alapfeszen? -
DewiL
senior tag
-
DewiL
senior tag
válasz
janos80 #9546 üzenetére
nem nem b3-as g0-s btw 3.2nél szerintem jóval több van benne mivel azt alapfeszen viszi (csak most várok a nyagyobb tápra és hűtőre)
lehet majd megpróbálok több fesz adni a chipsetnek hátha az segít és pl amikor meg vettem a cuccot akkor kapásból felraktam 450re akkor nem csinálta ezt csak simán nem indult el és nem ki-be kapcsolgatott... majd ha lesz időm meg kedvem elindulok 10mhz lépésekben 400tól aztán majd meglátjuk... -
helkis
veterán
válasz
killerjohn #9550 üzenetére
hát ez pech.. cserélj tv-tunert, most pont volt egy cikk PCIE-1x-esekkel..
-
helkis
veterán
válasz
killerjohn #9547 üzenetére
minek használod? A2ZS-nem jobb?
-
Soak
veterán
válasz
killerjohn #9547 üzenetére
Nekem a vga adott ilyen hangot ap5k-val
.... ha egy MSN-es ablakot scrolloztam iszonyuan zúgott, 3d terhelésre is, de akkor kevésbé, blitzel megszűnt
-
DewiL
senior tag
erre valaki valamit?
#9489 -
helkis
veterán
válasz
killerjohn #9532 üzenetére
dobj egy shotot pls, a szokásos progikkal: cpu-z1.42, cortemp095.4, prime 25.5..
esetleg everest a hőmérsékletekkel..
-
Superman
nagyúr
Szóval kábé ennyit érhetek el léggel úgy, hogy még stabil maradjon alkalmazásokban:
Idle 37-38 fokos a proci, a CPU-Z 1.464Voltot jelez ki, a biosos 1.4725-re, ami aztán felugrik az Everest szerint 1.49-re is Prime alatt. Azt hiszem a 3.8GHZ már kizárt lenne stabilan, vagy 1.5Volt fölé kéne menni. Kérdés: a prime95 futtatása több órán keresztül 70 fok körül "egészséges", vagy elfogadott? mehet 75-ig is?
-
Superman
nagyúr
Az mitől van, hogy a prime95-ben az egyik mag leáll fatal error-al, a többi pedig nem és ez mondjuk fél óra után. Még több fesz kell a CPU-nak?
-
Szatesz
őstag
válasz
killerjohn #9533 üzenetére
Nézd meg a 7*400 at az is belassul e 400 as fsbnel...
-
killerjohn
addikt
volt tesztelve prime-al, és nem volt semmi baja. sima rendszer használat során is perfect volt. mivel nem ismerem az intel procikat, megkérdem: mennyire lehet emelni a feszt ? most BIOS-ban alapon van (auto) és CPU-Z 1,328-1,336V-ot mond idle-ben (333x9 BIOS-ban, de idle-ben 6-os szorzót használ)
-
helkis
veterán
srácok, ha valami alul van feszelve, vagy időzítve, de még nem hal ki egyből, akkor a hibajavítások miatt sokkal lassabb tud lenni mint pl.: alapon. tehát a beállításokat jól ki kell tesztelni.. 2óra prime25.5 minimum, small fft- a procihoz, ill blend a ramhoz, bár mondhattok más kifejezetten ramtesztelő progit is, aki tud..
-
Szatesz
őstag
válasz
killerjohn #9528 üzenetére
ezek ilyen érthetelen dolgok nekema ram van igy szemmel lathatoan gyorsabban jon be minden 5-5-5-15 on mint 5-5-5-12 n
rejtéj
-
Anthony28
őstag
válasz
killerjohn #9528 üzenetére
Az első verziónál magasabb az fsb nem a proci lassabb...nekem is 7x480 (3360mhz) gyorsabb a memóriakezelésem, mint 8x445-nél(3560) gyorsabb procival.
-
killerjohn
addikt
hehe MiB nemsemmi
nade offon kívül: mi a fenéért lassabb (SOKKAL) 8*400-on (=3200) a procim, mint alap 9*266-on (=2400) ? Egész jó voltam matekból, de már rég nem foglalkoztam vele... segítsetek plz: 3200 egészen véletlenül nem nagyobb mint 2400 ??
-
Loretto
veterán
Nem tudom hogy feltűnt-e (mondom ezt úgy, hogy megnéztem az utolsó hozzászólásaid), hogy bizony jópár kérdésed abszolút nem a topicba tartozik. Kezdve a táppal, az adatmódosításon át (megjegyzem erre van egy utalás az alapelvekben a "Prohardver abszolút kezdőknek" topic, annak is az első hozzászólása), amiknek mind-mind van megfelelő, a tematikában könnyen megtalálható témája (néhol még linkelték is a fórumtársak). Szóval amit kérni szeretnék, próbáld a problémádnak legmegfelelőbb topicot használni. Köszönöm.
-
-
MiB
tag
Msterek hogy tudom leellőrizni hogy a Corsair tápom tönkre ment e? igen, nincs multiméterem, szal alaplapra kössem rá vagy hogy és bele kell e vmit pakolni a lapba(pl. CPU), mert nem szeretném ha mást is magával rántana. Köszi!
-
-
bishopx2
tag
Szeretnék tapasztolatokat hallani, látni arról hogy egy q6600-nak mennyi a hőmérséglete
alapon és huzzva egyaránt !! köszönöm a válaszokat -
Szatesz
őstag
Miért van az hogy minden kivéve az everest 9 es szorzoval érzékeli a procimat pedig csak 8 assal használom?PL még a 3dmark is 9 essel érzékeli és 3440 en megy jelenleg a 3d mark meg 3870 vagy mennyit ir ki,.....Miért van ez?
-
Szatesz
őstag
Nekem 0.02V ot droppol ha terhelem minuszba...Szentem ennyit mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Redmi Note 7 - nota bene
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest