Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
hi
asus p5w dh deluxe lapom van. holnap veszek egy q6600-at és rá egy zalmi 9700-as hűtőt. Elég ha átírom a szorzandó számot 266-ról 333-ra azaz 3 gigára emelem vagy plussz fesz is kéne neki? Ugye elég ennyit állítani és evvel kész is van?
Amúgy q6600-ból mi az a g0-ás? mivel jobb?és hol kapható? -
^Boss
őstag
kicsit kitoltam a maxfsb-t [link]
-
-
marcee
addikt
Aki talál kiskerben G0-ás Q6600-at azonnal riadóztasson!!!
-
kvarc
tag
Vdrop alapfeszen es huzas nelkul is elofordul? Nekem fixen al 1.34V-on mindegy, hogy terhelve vagy uresen nezem.
[Szerkesztve] -
WiZARD
addikt
hm az mitől van hogy néha orthos közben is úgy dönt speedstep hogy elég ide 6.0x ?
-
redstar
csendes tag
válasz
redstar #2056 üzenetére
Na azért úgy tűnik, hogy megy ez a B3 3Ghz-en alapfeszen SpeedSteppel.
1.4V-on (leesik 1.32) elment 3.275-ig, de tovább nem is nagyon próbálkoztam.
A proci hőfok egy óra Prime után max. 64C volt 31C-os szobában. Érdekes, hogy a 0-1-es mag mindig kb 5 fokkal magasabb volt, mint a 2-3-as, pedig mind 100%-on futott. Igaz, hogy ott futott egy Orthos is.
Ja és még egy érdekesség teljes terhelésnél kb 250W-ot vett fel a gép, üresjáratban meg 145W körül. -
Achill3uS
nagyúr
-
WiZARD
addikt
jelenleg 1.336 V mellett megy B3as Q6600om 3.3 gigán.(9*367) megcsináltam drop modot, de így is néha 1.328ra esik. szóval kis túlzással alapfeszen megy ennyit.
hétfőn polír és egyebek... remélem sokat javul a hűtés -
Gyúrma
tag
válasz
hunnylander #2049 üzenetére
sztem. azért mert ez a hűtő nem 1 mai csirke és mikor megjelent nem volt quad...
-
kvarc
tag
Tegnap sikerult vegre beuzemelni az uj q6600 procimat de a homerseklet egy kicsit zavar. Alap frekvencian (2,4GHz) mennyi az elfogathato homerseklet (Uresen es terhelve egyarant erdekel? Most egy ilyen huto huti: [link]
[Szerkesztve] -
Gyúrma
tag
válasz
hunnylander #2033 üzenetére
Én is sokallom, amúgy Small Breeze alatt azt érted, hogy kevés hozzá
Pasztából azt raktam amit adtak hozzá! Vszínüleg a hűtőt majd fölpolírozom, de a cpu-t nem akarom, mert garivesztést nem érimeg. Sztetk. ez hány fokot fog jelenteni? Amúgy ez a Big Typhoon elég jó hűtő, a Ninjánál, Infinitynél jobb sok tesztbe ilyen árba(~10k) ez a best buy sztem!
-
jugeen
addikt
válasz
hunnylander #2037 üzenetére
már van Mo.-n G0! a jövő héten érkezik a köv. szállítmány!
-
sanyi677
csendes tag
Sziasztok van egy termaltake sonic tower hűtő lehűtené Q6600 G0-st
Vagy a scythe Infinity-Andy Samuraj sokkal jobb-e nála. -
jugeen
addikt
válasz
hunnylander #2033 üzenetére
ha van hővezetés, és nem csak a levegő!
-
floxet
tag
hi!
szóval q6600 mellett döntöttem. az itthon kapható régi modell ugye bőven jó nekem, írtatok itt mindenféle g0 meg mittomén mikről
Aztán azt kérdezném, hogy asus p5w dh deluxe lapom van. Nem tuning lap ugyebár de szeretném 3 gigára emelni a procit. Szükséges lesz majd plussz feszültségre, vagy ezt még alapjáraton tudni fogja? Ha szükséges a feszt emelni, kb mennyit kell madj neki adni?(már ha szükséges....)
És a 3. kérdésem, egy 4 magos procinak kb mennyi a hőmérséklete? Mi az a hőszint ami már gázos és nem szabad elérni? ez a venti lesz rá szép 12cm-esventivel
http://www.madboxpc.com/reviews/zalman9700/9700led_intro.jpg
[Szerkesztve] -
Nemirtad az órajelet, és hogy mennyi feszt kaptál. Alapon soknak tünik, ha huzva van akkkor megeshet. Mellesleg egy 4magos mindig is jobban fog melegedni mint egy 2magos. Meg még valószínűleg B3-as a procid. illetve az is lehet hogy a hűtő vagy a proci kupakja homoru/domboru. De ezt egy polir-al orvosolni lehet.
-
Gyúrma
tag
Hy!
Szerintetek egy Q6600-nak Big Typhoonnal max. fordulaton (2000rpm) mennyi lenne az ideális maghő? Mert most vettem 1 ilyen hűtőt és 20perc Orthos Small FFTs prior.:9(és ebből kettő, affinitás 4 magra belőve) és 75C a legmelegebb mag! Én ezt eléggé sokallom, ja 2000-ren pörög a venti és alapórajelen van mindez! Sztetek. ez sok
Előre is köcce -
törölt tag
válasz
Vortex07 #2017 üzenetére
1., Menni fog a lapban, de nagy tuningot ne várj.
2., Meg fogja dobni a fogyasztásodat terhelve közel 100W-tal. Ettől függetlenül a tápod elég kell, hogy legyen.
3., Ez a lap 965P alapú, nem biztos, hogy rajongani fog a 4x1 gigáért, de alapon biztosan menni fog. Ha nem kell a memóriákat 800 felett hajtani, akkor nyugodtan vedd meg. Minőségi ramot vegyél, szükséged lesz rá. Nem tuningramokat, csak jó minőségűt. Ja, meg egyformát
Ha négy modult nagyon meg akarsz hajtani, akkor ahhoz nem elég az alaplapod. -
törölt tag
Nem ittak, csak vizet. Mondjuk nálam sör az nincs, de 6 üveg bor volt behűtve, kínáltam, de nem kértek
Egy kis adalék: amikor Over közölte, hogy akkor ő most lemossa a procit, bement a fürdőszobába, és hallottam a vízsugarat, akkor bokán fostam magam, hogy mi leszDe nyílván tudta, mit csinál
-
Vortex07
tag
Sziasztok! Fejlesztesen torom a fejem es megkoszonnem ha felhomalyositanatok nehany kerdessel kapcsolatban
1. Mire szamithatok ha egy Asus P5B Deluxe/Wi-Fi lapba Q6600-as procit dugok. Az eddigi kutatasaim soran ugy tunik h felismeri, de pl teljesitmeny/tuning iranyaban nem talaltam semmi infot. Szoval mire lehet szamitani? (jo lenne ha ez a lap maradna)
2. Mennyivel szokik meg a rendszer fogyasztasa ha Q6600-at dugok az E6300 helyere. Jelenleg egy 420W-os Tt hajtja meg ezt a konfigot (2 HDD, Gf 8800 GTS320). Ha eddig az eleg volt, akkor ezutan is eleg lesz?
3. ugyan nem kapcsolodik szorosan ide,de szeretnek 4Gb memoriat. Sajnos Dual channel kitet nagyon dragan kaptam errefele, viszont talaltam olyat hogy quad channel. Kerdesem az lenne hogy ezt milyen chipsetek tamogatjak?
Esetleg mennyire lenne jo megoldas (mert legolcsobb az tuti) 2 darab 2*1 gigas kitet venni (tehat osszesen 4 modul)
Elore is koszi -
WiZARD
addikt
-
törölt tag
Ma Overlocker bácsi és Achilleus bácsi jártak nálam, procit és hűtőt políroztak, 8-10 fok az eredmény
Srácok ezúton is köszönöm, meglett az eredmény, a paszta volt a ludas -
WiZARD
addikt
speedstep mennyit ront a tuning eredményeken/lehetőségeken?
p5kn hol kell kikapcsolni? -
redstar
csendes tag
Az lemaradt, hogy a SpeedStep funkciót nem szeretném kikapcsolni márpedig ahogy olvasom az ront a tuning lehetőségeken.
Az ok pedig, hogy néha nagyon kell a teljesítmény (több vmware párhuzamosan, photoshop) néha meg csak net, fejlesztés és ilyenkor jó lenne ha visszavenne egy picit. -
redstar
csendes tag
Látom, hogy külföldön már elő-elő fordul a G0-ás változat. Van valakinek információja, hogy Pestre mikor érkeznek ilyen procik? Volt olyan bolt, ahol azt mondták lehet, hogy csak jövőre lesz nálunk. (Azért az még jópár hónap
)
Sajnos nekem kell a magyar forrás a számla miatt és meg kell vennem egy gépet 2 héten belül. Szóval ha tényleg hónapokat kell várni, akkor megveszem most a B3-t.
A cél amúgy az lenne, hogy 3GHz-t elérjem a lehető legkisebb fesz. emeléssel és egy Cooler Master Hyper TX hűtővel. -
Soak
veterán
válasz
hunnylander #2003 üzenetére
Aha, ha nem sikerül itthon szerezni akkor marad az ibéj
-
hunnylander
őstag
''Best offer''-es, vagyis tehetsz rá árajánlatot. Azóta már csökkentette az árát. Szerintem már 300 dollárért ráállna az üzletre.
[link]
Ez itt pl. 4 óra múlva lejár és még nem kapott ajánlatot.
Szerintem pár héten belül tömegessé válnak a G0-ásak és lemennek 300 dollár alá.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
hunnylander #2001 üzenetére
Ennyit nem ér meg, itthon B3-mas árban van, ha van .
Amugy már én is néztem az ebay-t , de sok értük az az ár -
hunnylander
őstag
eBay nem jó? [link] [link] Ennél pl. még alkudni is lehet.
Plusz az eBay-en adja el a diszkontáron megszerzett procijait sok Intel alkalmazott. B3-as már van 250$-ért is. Sajnos a G0-ásról az eladók is nagyon jól tudják hogy értékesebb és ritkább ezért még viszonylag fenn tartják az árát.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest