Hirdetés
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
interstate76 #3564 üzenetére
A GB úgy látom simliskedik az EU raktár készletével, lehet nem létező árut tüntetnek fel raktáron lévőnek.
Nekem megfelel a kínai raktárból is minden.
Az enyém meg már rég megjött BG-től kínai raktárból. Szerintem 22ezret megért egy ilyen kis wines dobozka. Azért sokat nem vesztettél vele, kéne nagyon neki a 4G ram meg a 64 tárhely, meg egy gyorsabb emmc.
Ha lesz olcsón akciós z8700 lehet azt is megpróbálom 4/64 kiszerelésben belső ssd hely is van benne a beelink bt7-ben.
Mennyi volt az a laptop meg mit tud?
Gondolom azért többe került mint egy wines box,de ha nem drága lehet én is vennék egyet a lányomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest