- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Hát ez az árazós dolog akkor igen érdekes... Azért a frissítést te is próbáld ki, légyszíves!
Miben jobb?
1. Amiben a windows jobb, mint a droid: pl. böngészés (szívesen böngészgetek droidon is, de nem ugyanaz, mint winen), játékok. A Z8300-as CPU mellett a jó öreg intel hd3000-esnél erősebb IGP dolgozik, így jópár játék is szépen elfut rajta. Pl. Crysis. Nem erre van kitalálva, de anélkül viszi, hogy megfőne, vagy hogy nagyon erőlködne.
2. Ami miatt én megrendeltem: 1 perc alatt telepítem rá a Plex Media Servert és a világon bárhonnan elérem a megosztásaimat, ahol van net. Miután van rajta gigabites LAN és usb 3.0 is (ez utóbbi még az S912-es droidos mini pécékről is lemarad, ha jól tudom), ezért NAS-ként - reményeim szerint - hozni fog egy 35-45 MB/s-os, hálózaton belüli sebességet, ami nekem bőven elég. Mindezt alacsonyabb fogyasztással, mint egy dedikált NAS, és úgy, hogy közben használható netezős gépnek, ill. irodai jellegű munkákhoz, levelezésre, stb.
3. Mindenféle gányolás és barkácsolás nélkül kadenciahelyes médiaplayer, ami - papíron legalábbis - a 4K anyagokat is viszi és pl. az a VP9 sem okoz neki gondot, ami még az S905-ös CPU-val szerelt eszközöknek is megfekszi a gyomrát, LE alatt is. A hd hangokkal nem tudom, hogy áll, de nem is nagyon érdekel, nem ez lesz a fő funkciója.
Hirtelen ennyi.
(#3421) w.miki Miért kötném TV-re? A dolgozószobában lesz, egy monitoron. A TV-re nekem android és LibreELEC kell, és erre a fent említett Mini MXIII-as tökéletesen alkalmas is. Van egy 3. Beelinkem is, egy Mini MX, ami az 1 GB RAM-jával droid alatt használható 1-2 lapos böngészésre, LE-vel pedig szuper kis médiaplayer. Ez utóbbi gépecske is egy monitoron lóg (sosem szerettem TV-n böngészni).
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- i5 10500/ RTX 2060/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest