- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
kukszi1 #2588 üzenetére
Én leírtam korábban a wintellel kapcsolatos tapasztalataimat, és az a cucc a régi, 40x40 mm-es cpu hűtőbordával használhatatlan volt: nyugalmi állapotban 60°C környékén volt a CPU, és már párlapos böngészéstől 70-80°C környékén járt.
Amit most használok, azon gyárilag nagyobb borda volt, szóval ez bütykölés nélkül is használható, moddolt hűtéssel pedig olyan értékeket hoz, mint egy laptop: kb. 45°C-ról indul, amikor leülök elé.
Hangsúlyozni szeretném, hogy nem használtam még stick kivitelű atomos gépet, csak számomra meglepő, hogy az "első generációs" wintelénél kisebb bordával és venti nélkül is használhatóak. Természetesen hiszek nektek, csak fura.
A médialejátszásról: én sem szoktam 30+ GB-os filmeket nézni, de már leszoktam a külső hdd-k és a pendrive-ok ilyen célú használatáról - sokkal egyszerűbb a wintellel letölteni és megosztani mindent. A letöltések indításához sem kell gépközelben lennem, ill. minden anyagomat elérem az összes eszközömmel, a PMS-sel megosztottakat ráadásul LAN-on kívülről is - ennél több nekem nem kell (de most már kevesebbel is nehezen érném be).
(#2590) LógaGéza Nézd, kukszi1 szerint a stick is használható módosított hűtés nélkül, szóval nem akarlak lebeszélni egy jó vételről. A tapasztalataimat leírtam fentebb, döntened neked kell.
Amúgy én egy Wintel w8-ast használok, módosított hűtéssel. Elmenne anélkül is, de szeretném, ha sokáig tudnám használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest