Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
kukszi1
üzenetére
Én leírtam korábban a wintellel kapcsolatos tapasztalataimat, és az a cucc a régi, 40x40 mm-es cpu hűtőbordával használhatatlan volt: nyugalmi állapotban 60°C környékén volt a CPU, és már párlapos böngészéstől 70-80°C környékén járt.
Amit most használok, azon gyárilag nagyobb borda volt, szóval ez bütykölés nélkül is használható, moddolt hűtéssel pedig olyan értékeket hoz, mint egy laptop: kb. 45°C-ról indul, amikor leülök elé.
Hangsúlyozni szeretném, hogy nem használtam még stick kivitelű atomos gépet, csak számomra meglepő, hogy az "első generációs" wintelénél kisebb bordával és venti nélkül is használhatóak. Természetesen hiszek nektek, csak fura.
A médialejátszásról: én sem szoktam 30+ GB-os filmeket nézni, de már leszoktam a külső hdd-k és a pendrive-ok ilyen célú használatáról - sokkal egyszerűbb a wintellel letölteni és megosztani mindent. A letöltések indításához sem kell gépközelben lennem, ill. minden anyagomat elérem az összes eszközömmel, a PMS-sel megosztottakat ráadásul LAN-on kívülről is - ennél több nekem nem kell (de most már kevesebbel is nehezen érném be).
(#2590) LógaGéza Nézd, kukszi1 szerint a stick is használható módosított hűtés nélkül, szóval nem akarlak lebeszélni egy jó vételről. A tapasztalataimat leírtam fentebb, döntened neked kell.
Amúgy én egy Wintel w8-ast használok, módosított hűtéssel. Elmenne anélkül is, de szeretném, ha sokáig tudnám használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Brutál Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB, i5-14400, DDR5 32GB Garis 2027-ig!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Foxpost az árban !!
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi