Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Egyrészt ami OFF, azt tedd abba.
Másrészt itt - tudtommal - összesen 1 kereskedő (vagy mini pécék kereskedelmével is foglalkozó cégnél dolgozó) topiktárs van.
Harmadrészt pedig aki privát üzenetben 25 vevőértékeléssel rendelkező Alis eladók kamuhirdetéseivel próbálja lejjebb verni az árakat, az szerintem még OFF-ot se írjon, hanem gondolkozzon el rajta, hogy pl. nálam, akinél 600 felett van azok száma, akikkel privát üzenetet váltottam, miért ő volt az első, akit letiltottam a vevők közül (még 2 eladó járt így összesen, több év alatt, vevő - rajtad kívül - egy sem). Valószínűleg mki sík hülye és neked van igazad abban, hogy aki Kínából rendelt terméket szeretne eladni, annak veszteséggel kell ezt megtennie, különben okkal reklamálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Androidos tablet topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest