- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nálam is ugyanez a helyzet. Érdekes, hogy chrome-nál, amennyiben belepörgetek a felvételbe egy darabig ok, ill. az akadozva lejátszott részlet is bír folyamatos lenni, ha visszapörgetek.
Az HBO go-val a kezdetek óta 1000+1000 probléma van. Problémája van sokaknak böngészőből is, de még többnek az applikációval. Biztos kevés az a pár ezer forintos bevétel/előfizető, s nincs rá pénzhogy normálisan működjön az alacsonyabb kategóriában lévő PC-ken, tableteken stb. Ha nélkülözhetetlen, akkor bizony inkább tegyél le a Pipo-ról, de tableten is ugyanez a helyzet, szal valszeg z3735-el sincs másképp, wintelen most nem próbáltam, mert épp a Pipo-val küzdöttem.
Ovika köszi, ezt tudtam, csak azt gondoltam, hogy te is max. az üresjárási időt szeretnéd átállítani. Nekem ez így még nem megoldás, mert azért azt nem bánnám, ha kb. 10 perc után leállna. A frissítési pack, amit linkeltem egyébként nem hozott változást, ugyanúgy nincs erre vonatkozó rész az energiagazdálkodási beállításokban. Mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest