Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Srácok, miket műveltek itt.

Köszönöm a védelmet az áramos bolt nevében, de semmi szükség rá.
Igen, ez a készülék csak egyedi hűtéssel használható, kivételt képez ha valaki irodai gépnek/gépeknek szánja.
Nekem is van, én is modolt hűtéssel használom, és így teljesen tökéletes.
Majd csinálok róla képet, de most nem otthon vagyok.
Én egy öreg amd hűtését használtam fel hozzá.
Megvártam a 3 napot (csereidőt), majd nyugodt szívvel kivágtam a dobozt, mert nem lesz már baja.
Ha valaki nem ennyire merész, akkor olyan hűtést tervezzen, amit vissza lehet állítani gyári állapotra.
Az én hűtőmet bemetszettem egy magasságban a doboz széleivel, kilógatva a dobozból, a szélein keresztül szorítja a processzorhoz a hűtést a ház.
Visszakanyarodva a lényeghez, én a következő mondaton akadtam ki:
"Magyar forgalmazótól ne vásároljon senki, mert ha modolod a hűtést, garancia vesztéssel jár"
Ez azt engedi feltételezni, hogy a nálunk vásárolt készülék szar, a Kínából rendeltet nem kell modolni, mert nem melegszik.
Vagy náluk nem úszik a gari ha kivágod a dobozt?
De péntek este van, és az illető csak rosszul fogalmazott, ki is javította a fogalmazását.
Szóval ennyi, én modolt hűtéssel, teljesen elégedett vagyok a készülékkel, és nem lassul be.
De ki van vágva a háza, így 63 fok alatt marad a proci, órákon keresztüli 100%-os használat során is.
Nyáron lehet ez is kevés lesz, és kell rá egy régi vga hűtő, de az a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest