- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Elég szellős a box, ebbe akár két tuner-t is bele lehet legózni vagy akár egy HUB-ot, utóbbit szinte biztos, hogy megteszem. Lehet beleépítek egy DVB-S2 tunert is, amúgy is a tököm tele van már az Amiko A3-mal, ha tavaszig nem jön egy olyan frissítés, ami orvosolja azokat a bajokat, amikkel küzdök, akkor ugyan fájó szívvel, de megválok tőle, s ebbe meg belepasszírozok egy ilyet: [link] nem túl elegáns a DVB viewer vagy az XBMC live TV megoldása a spark2 felülethez képest (s ezért is bánnám a dolgot, ha meg kellene válni az A3-tól), viszont - még ha én álltam eddig a legpozitívabban a boxhoz - a firmware frissítések nem arról szólnak, hogy 1-1 hibát javítunk, de még mindig marad pár, hanem, hogy 1-1 hibát javítunk viszont jönnek helyette újak, s hogy mennyire különböző hibák lépnek föl más-más felhasználónál, ilyet én még soha eddig nem tapasztaltam, pedig régi olvasója vagyok az androidos boxok fórumainak. Szóval így, ebben a formában gyak. egy felkészült team sem tud hibákat korrigálni, hisz hogy lehet olyan hibát rekonstruálni, ami nem mindegyik boxon lép föl, illetőleg akár megtörténhet az is, (ahogy nálam is megtörtént), hogy adott firmware verzió 2. vagy 3. újraflashelése után jelentkezik előtte nem tapasztalt hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Futás, futópályák
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest